Prijavni obrazec
Registracija
Vaši podatki
Podatki za prijavo
ali prijava
Podrobnosti
Visok odstotek - 65% - mlečna čokolada, pripravljena iz kakavovih zrn, pridelanih na Filipinih, ponuja vrsto omamnih arom. Kakavova drevesa s te plantaže naj bi prispela iz Mehike pred skoraj 500 leti s španskimi ladjami.
Ta mlečna čokolada je na začetku okušanja zelo značilna, nato pa nežno zdrsne v sladke cvetlične arome, ki vas čarobno popeljejo med dvema celinama, ki se dopolnjujeta.
Sestavine: kakavova zrna in kakavovo maslo (min 65 %), sladkor, mleko v prahu.
Izjemna kakovost sestavin: Stéphane Bonnat skrbi za kakovost svojih sestavin. Kakovost čokolade temelji na kakovosti sestavin:
kakavova zrna in čisto kakavovo maslo brez dodanih rastlinskih maščob,
trsni sladkor namesto pesnega sladkorja.
Nikoli ne uporablja sojinega lecitina, vanilina ali umetnih arom. Vsi izdelki so 100% brez gensko spremenjenih organizmov.
Teža in velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Družinsko vodena tovarna čokolade Bonnat proizvaja izjemno čokolado že od leta 1884. Nahaja se v mestu Voiron v Franciji.
Dodatne informacije
Blagovna znamka | Bonnat |
---|---|
Kategorije | Mlečna čokolada, Bonnat |