×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Chisa Novelties

Elementi 33 do 47 od 47 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Kdo ne obožuje vznemirljive stimulacije bradavic! In s temi sponkami za bradavice bo nekaj. Njegova čudovita izdelava pade v oči že na prvi pogled, saj je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Povzročajo zadovoljiv stalni pritisk na bradavice in delujejo zelo zapeljivo. Sprostite se in uživajte v čutni ljubezenski igri.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa ManQ Sophia Titty Fuck

    So vam najbolj všeč oprsje in nožnice? Ta čudovita igrača združuje dva vaša najljubša ženska dela telesa v enega! Popolnoma je navihana in vam bo pomagala ugoditi, kadar koli boste želeli. Vstavite v nožnico ali med prsi, oboje bo super razburljivo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Ali obožuješ ritke? Ta realistična rit s testisi vas bo pripravila 24/7! Je super mehak, elastičen in se hitro segreje na telesno temperaturo. Na otip je čudovito pristen (predvsem na dotik) in je odporen na trganje, zato se lahko vanj zelo potrudite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Gold Petite Yucie Plug

    Je zlata vaša najljubša barva? Če je tako, je to vaš novi najljubši analni žebljiček! Narejena je iz visokokakovostnega naravnega PVC-ja in je mehka in udobna za ogled. Konča se z željo. Všeč vam je zlati učinek, ki ga šivate in zasijete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Gold Phut Dong Dildo

    Je zlata vaša najljubša barva? Če je tako, je to vaš novi najljubši dildo. Narejena je iz visokokakovostnega naravnega PVC-ja in je mehka in udobna za ogled. Konča se z željo. Všeč vam je zlati učinek, ki ga šivate in zasijete!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Gold Bump Canaan Plug

    Je zlata vaša najljubša barva? Če je tako, je to vaš novi najljubši analni žebljiček! Narejena je iz visokokakovostnega naravnega PVC-ja in je mehka in udobna za ogled. Konča se z željo. Všeč vam je zlati učinek, ki ga šivate in zasijete!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Be My Master Bondage Puppy Hood Black

    Kdo je tukaj lajal? Ah, to mora biti tvoj notranji kuža, ki hoče ven! Pustite domišljiji prosto pot s to masko za kužka. Izdelan je iz kakovostnega neoprena, je prijetno mehak in elastičen. Brez zadrg ali vrvic, samo na glavo in to je to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Anal Play Plug Black S

    Vso srečo za vaš anal! Ta majhen žebljiček bo hvaležen vsem, ki bodo ravnokar odprli vrata prtljažnika. Ima zelo prijetno silikonsko površino, praktično podlago in gibljiv vrat. Vabite ga še naprej in ne bo mu žal!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition 12 Row Spiky Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? To posebno kolo je posebej zasnovano za to. Ponaša se z 12 vrstami konic, ki spodbujajo kožo in zagotavljajo dodaten občutek. Je lahek, enostaven za uporabo, majhne konice pa so precej ostre. Uživajte v njegovem dotiku na polno!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Playful Weighted Nipple Clamps Black

    So igre z bradavičkami vaša najljubša zabava? Te objemke bodo dodale vašo zbirko na nekoliko nevaren način. Objemke so prevlečene z gumo za dober oprijem, utež na koncu krogle pa je videti učinkovita in ekscentrična. Bodite previdni, objemke so res težke in čutite njihovo težo na bradavicah!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Gold Ben Dover Dildo

    Za realistične izkušnje potrebujete realistično oblikovan dildo! Takšen je tudi Ben Dover, ki je izdelan iz naravnega PVC materiala, ki ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Ima pristno oblikovano glavico, tu so tudi moda. Končni prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v razburljivi vožnji brez rok.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Kissen Raider Dual Vibration + Thrusting Green

    Iščete kakovostno spolno igračo z dih jemajočimi funkcijami? Z veseljem vam predstavljamo vibrator Raider, ki vas bo očaral ne le z 10 načini vibriranja klitorisa in vagine, ampak tudi s 7 vzorci vznemirljivih sunkov.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Kissen Fury Double Vibration + Stimulation with Power Boost Blue

    Iščete kakovostno spolno igračo z dih jemajočimi funkcijami? Z veseljem vam predstavljamo vibrator Furu, ki vas ne bo očaral le s svojimi 10 načini vibriranja za klitoris in vagino, temveč tudi s funkcijo povečanja maksimalne moči.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Gold Justin Sider Dildo

    Za realistične izkušnje potrebujete realistično oblikovan dildo! Takšen je tudi Justin Sider, ki je izdelan iz naravnega PVC materiala, ki ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Ima pristno oblikovano glavico, tu so tudi moda. Končni prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v razburljivi vožnji brez rok.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Gold Mike Hawk Dildo

    Za realistične izkušnje potrebujete realistično oblikovan dildo! Takšen je tudi Mike Hawk, ki je izdelan iz naravnega PVC materiala, ki ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Ima pristno oblikovan želod in poudarjene žile. Končni prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v razburljivi vožnji brez rok.

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 47 od 47 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.