×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Doc Johnson

Elementi 65 do 96 od 103 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson The Cage Black

    Potrebujete pomoč pri erekciji? Preizkusite The Cage, ki vam bo dal kot kamen trd penis in kot bonus dodajte dodaten bvod! Rebrasta tekstura bo še posebej zabavala vašega sogovornika, saj je prijetno stimulativna, visokokakovosten fleksibilen TPE material pa bo poskrbel za enostavno prileganje in pozicioniranje. Uživajte v pravilni erekciji, trdoti in tudi volumnu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Lace Nipple Pasties Black

    Pogrešate zadnjo češnjo na torti? Lahko bi bili ti čudoviti okraski za bradavice! Izdelane so iz visokokakovostnega veganskega usnja, ki je podloženo z romantično čipko in prevladuje nežna pentlja. Okrasite svoje prsi z njimi in uživajte v super seksi videzu, ki ga ustvarijo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Feather Tickler Black

    Kako se bo vaš nasprotnik odzval, ko boste začeli nežno lesketati in ga/jo dražiti s tem elegantnim lesketanjem? Želite izvedeti? Opremite se s tem kompaktnim žgečkalnikom s perjem in ga vzemite za pomoč pri predigri!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 4"/10 cm Black

    Potrebujete zanesljivo zadnjico za različne priložnosti? Ta iz Doc Johnsona predstavlja kakovost, ki vas ne bo pustila na cedilu! Je dokaj klasične oblike, zoženega konca za enostavno vstavljanje in prijetno oblikovanega podstavka, ki lepo sede med polovice. Uživajte v robustnem in prilagodljivem ohišju ter kakovostnem silikonskem materialu kadarkoli in kjerkoli!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije kadarkoli pri roki! Ta mini vibrator ima močan motor z 10 funkcijami vibriranja za diskretno uporabo. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je popolnoma prijeten na dotik in hkrati varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Blindfold Black

    Tako enostavno. a hkrati izjemno učinkovito! Pokrijte sogovorniku oči, omejite svoj vid in okrepite druge čute. Vsi dotiki dobijo novo dimenzijo, prav tako žgečkanje, ščipanje ali kaj bolj ostrega. Ta maska je izdelana iz kakovostnega veganskega usnja in ima prijetno mehko žametno podlogo za udobno prileganje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Nipple Suckers Black

    Želite, da so vaše bradavice nocoj v središču pozornosti? Dajte jim negativni pritisk in jih naredite izjemno občutljive! Ta par silikonskih priseskov jih bo spremenil v občutljive pičke, ki hrepenijo po stimulaciji, zato poskusite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Rock Solid The Big O Cockring Black

    Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi bile vaše erekcije dolgotrajne in čvrste? Zdaj lahko te zamisli o harmoničnem in zadovoljnem življenju in ljubezni spremenite v resničnost, zahvaljujoč temu silikonskemu udobnemu erekcijskem obroču. Je prijetno prožna in udobna na penisu, z njo pa boste poskrbeli za čvrsto erekcijo in nadzor nad prezgodnjim izlivom, zato uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag HandCuffs Black

    Popolne lisice za vsakogar! Cenili jih bodo tako popolni začetniki kot tudi izkušeni ljubitelji. Izdelane so iz kvalitetnega veganskega usnja in podložene z mehkim žametom, ki je zelo mehak in omogoča udobno nošenje lisic. Preizkusite nekaj lažjih (ali težjih?) suženjskih iger z njimi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Prostate Massager Black

    Masažer za prostato v torbi je natanko tisto, kar potrebujete, da zadenete ravno prav. Majhna in izdelana iz črne ABS plastike, ki je ukrivljena, da se dotakne točke P in drži svojo obliko, je kot čvrstejši prst.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vibrating C-Ring Black

    Ta močan vibrirajoči C-obroč je narejen za užitek. Ima mehak, raztegljiv silikonski obroč za enostavno uporabo in odstranljivo kroglo za udobno stimulacijo. Krogla s pritiskom na gumb ima baterije in jih je mogoče odstraniti. Nosite obroč na vrhu stebla za ciljno stimulacijo klitorisa ali pod steblom ali modi za samostimulacijo.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Ball Gag Black

    Utihni draga! Izdelan iz kakovostnega veganskega usnja, je ta zatič zasnovan tako, da vzbuja spoštovanje! Ob tem se boža po obrazu in mu v usta položi žogico z luknjami, ki omogočajo dihanje. Ne glede na to, ali ste novi v BDSM-ju ali napredni, ta šala vam bo všeč!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ta kompaktni zajec vas zadene na vseh pravih mestih! Ima domiselno obliko za dvojno stimulacijo in skriva močan motor, ki bo namesto vas vibriral v 10 načinih. Je pa njegovo delovanje zelo tiho in zato njegova uporaba zelo diskretna. Izdelan je iz visokokakovostnega higienskega silikona in je zato popolnoma varen za telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Natančen zadetek na tvoji G-točki! Ta črni silikonski vibrator ima domiselno oblikovano obliko, ki vam omogoča absolutno natančno ciljanje na točko G. Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Imejte se radi na najbolj občutljivem mestu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Fort Troff Hammock Hangar Sling

    Igranje s fračo je boljše od spanja v postelji VSAK dan. Pojdite z dvignjenimi nogami, popolnoma podprti, v čisti BLAŽENOSTI. Zaženite to vožnjo z e-vozovnicami z našim FT Hammock Hangarjem. Vse se začne z NAJBOLJ stabilnim okvirjem, kar jih je bilo kdaj zgrajeno.

    1.349 €

    1.039 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Cotton Rope 9.75m Black

    Zvežite vse, kar potrebujete, z 32 čevlji črne bombažne vrvi, ki ne bo drgnila ali raztrgala kože. Izredno dolga dolžina omogoča uporabnikom svobodo, da si zavežejo zapestja ali gležnje, preden pritrdijo vrv na vzglavje ali stabilno podlago.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Furry Handcuffs Black

    Tako za začetnike kot za ljubitelje omejevanja, so prekrite z mehkim umetnim krznom za blaženje kovinskih manšet. Te manšete, kot nalašč za igro vezanja, zagotavljajo močan oprijem, dokler traja vaša domišljija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 3"/8cm Black

    Klasična oblika Doc Johnsona pridobi dodatno moč z vibrirajočo kroglo. Sam čep je zožen za enostavno vstavljanje in izdelan iz trdnega, a prožnega zdravju prijaznega silikona. Ta vibrirajoči zadnjični čep ima 3 palcev vstavljive dolžine, kot nalašč za začetnike, njegova mehka površina in široka podlaga pa zagotavljata udobje in varnost med nošenjem. Priložena krogla z 10 funkcijami vas bo zaposlila vso noč.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vibrating Butt Plug 4"/10cm Black

    Klasična oblika Doc Johnsona pridobi dodatno moč z vibrirajočo kroglo. Sam čep je zožen za enostavno vstavljanje in izdelan iz trdnega, a prožnega zdravju prijaznega silikona. Ta vibrirajoči zadnjični čep ima 4 palcev vstavljive dolžine, njegova mehka površina in široka podlaga pa zagotavljata udobje in varnost med nošenjem. Zaradi priložene krogle z 10 funkcijami jo boste želeli nositi med celotno igro.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson American Bombshell B-10 Tango Gun Metal

    Bravo za B-10 Tango dong! Deset centimetrov obsega in 9,2” vstavljive dolžine zagotavljajo dober čas! Ravno podnožje ga ohranja trdnega, medtem ko uživate v senzacionalni zasnovi s trojnimi valovi. Zaobljena konica omogoča enostaven vstop. Najdebelejši v naši kolekciji American Bombshell!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Body Extensions BE Ready Black

    BODITE karkoli želite biti. Body Extensions Hollow Strap-On System Doc Johnson® je uniseks kolekcija pasov in votlih silikonskih nastavkov, ki so zasnovani za stimulacijo telesa in omogočajo igro penetracije ne glede na vrsto ali funkcijo anatomije uporabnika.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Ultra Harness With Plug Black

    Predstavljamo Doc Johnsonov Ultra Harness II. Ta pas ima nastavljiv pas do 53 palcev, odprto mednožje za maksimalno udobje, enostaven dostop in nedrseče delovanje; vse je zasnovano tako, da vam daje ukaz in nadzor nad vašimi erotičnimi užitki.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Gunner System 3-in-1 Modular Fuck Machine Black

    Fort Troffov Gunner System je brezhibno zasnovan 3-v-1 modularni Fuck Machine za vse, od začetnikov do izjemno naprednih igralcev. Dve vibrirajoči in vrtljivi glavi se lahko uporabljata nameščeni na celotno osnovo stroja, z ročno turbo pištolo za navor ali samostojno s priloženim ročajem.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 103 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.