×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Doc Johnson

Elementi 65 do 93 od 93 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Doc Johnson in a Bag Dildo 10"/25 cm Transparent

    Ali morate zadovoljiti svojo željo? Pomagajte si s tem čudovitim 25 cm dolgim prozornim vibratorjem. Njegovo realistično obliko dopolnjujejo pristne žile, trdna moda in tudi praktična priseska za prostoročno igro. Zaljubite se v njegov videz in uresničite svoje erotične sanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Vsi si to želijo! Vibrirajoči dildo D Perfect je pravi model pravega tiča, D Perfect je tudi njegova plesna in plesna kopija. Narejen je iz priljubljenega materiala Ultraskyn, ki ga s pravo človeško kožo težko prepoznamo. Ima tudi vibracije, urin in trdo hrano. Sprejmite kakovost blagovne znamke Doc Johnson, ki se na trg uvršča s serijo učinkovitih dildojev po dostopni ceni.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Želite zadovoljiti svojo g-točko? Ta dildo Vack-U-Lock iz gladkega silikona ima genialno ukrivljeno obliko in se lahko uporablja v kombinaciji s trakom ali karkoli, kar je združljivo z Vac-U-Lock. Uživajte ne le v njegovem dizajnu, temveč tudi v prijetno mehkem materialu, ki se hitro segreje na telesno temperaturo in posledično osupljiv orgazem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Obožujete trde in grobe udarce? Zato bodite previdni, ta klofuta ima dvignjene točke za natančen in zelo bodeč vbod. Je tanek, a popolnoma učinkovit! S čistim srcem ga priporočamo predvsem srednje ali naprednim ljubiteljem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Potrebujete zanesljivo zadnjico za različne priložnosti? Ta iz Doc Johnsona predstavlja kakovost, ki vas ne bo pustila na cedilu! Je dokaj klasične oblike, zoženega konca za enostavno vstavljanje in prijetno oblikovanega podstavka, ki lepo sede med polovice. Uživajte v robustnem in prilagodljivem ohišju ter kakovostnem silikonskem materialu kadarkoli in kjerkoli!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Igrajte na svoj način! Ta zelo udoben pas iz veganskega usnja je podložen s tankim in prijetno zračnim materialom. Enostavna luknja na sprednji strani omogoča enostavno pritrditev tankega silikonskega dilda in potem vam ne preostane drugega, kot da prevzamete nadzor nad penetracijo!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 3"/8 cm Black

    Potrebujete zanesljiv zadnjični čep za različne priložnosti? Ta iz Doc Johnsona predstavlja kakovost, ki vas ne bo nikoli pustila na cedilu! Ima dokaj klasično obliko, zoženo konico za enostavno vstavljanje in prijetno oblikovano podlago, ki lepo sede med polovice. Uživajte v njegovem čvrstem, a prožnem ohišju iz kakovostnega silikonskega materiala kadarkoli in kjer koli!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Double Dong 13"/33 cm Transparent

    Vam je všeč dvojna penetracija? Za to boste potrebovali ta osupljivi dvostranski dildo! Dolg je neverjetnih 33 cm, njegova tekstura z žilami in oblikovani želodi iz prozornega TPE materiala pa vas bodo zapeljali na prvi pogled. Uživajte sami ali v paru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Si želite imeti čvrsto medenično dno in uživati njegove prednosti? Pridobite te žogice in se začnite krepiti na najbolj prijeten način. V paketu boste našli 3 žoge različnih tež, tako da lahko začnete trening z najboljšo in se postopoma prebijate do najtežje. Potem vas čakajo le neverjetno intenzivni orgazmi in preprečevanje inkontinence!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 6"/15 cm Transparent

    Ali morate zadovoljiti svojo željo? Pomagajte si s tem čudovitim 15,2 cm dolgim prozornim vibratorjem. Njegovo realistično obliko dopolnjujejo pristne žile, trdna moda in tudi praktična priseska za prostoročno igro. Zaljubite se v njegov videz in uresničite svoje erotične sanje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Lace Nipple Pasties Black

    Pogrešate zadnjo češnjo na torti? Lahko bi bili ti čudoviti okraski za bradavice! Izdelane so iz visokokakovostnega veganskega usnja, ki je podloženo z romantično čipko in prevladuje nežna pentlja. Okrasite svoje prsi z njimi in uživajte v super seksi videzu, ki ga ustvarijo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 8"/20 cm Transparent

    Ali morate zadovoljiti svojo željo? Za pomoč vzemite ta čudovit 20,3 cm dolg prozoren vibrator. Njegovo realistično obliko dopolnjujejo pristne žile, trdna moda in tudi praktična priseska za prostoročno igro. Zaljubite se v njegov videz in uresničite svoje erotične sanje.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 4"/10 cm Black

    Potrebujete zanesljivo zadnjico za različne priložnosti? Ta iz Doc Johnsona predstavlja kakovost, ki vas ne bo pustila na cedilu! Je dokaj klasične oblike, zoženega konca za enostavno vstavljanje in prijetno oblikovanega podstavka, ki lepo sede med polovice. Uživajte v robustnem in prilagodljivem ohišju ter kakovostnem silikonskem materialu kadarkoli in kjerkoli!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije kadarkoli pri roki! Ta mini vibrator ima močan motor z 10 funkcijami vibriranja za diskretno uporabo. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je popolnoma prijeten na dotik in hkrati varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Feather Tickler Black

    Kako se bo vaš nasprotnik odzval, ko boste začeli nežno lesketati in ga/jo dražiti s tem elegantnim lesketanjem? Želite izvedeti? Opremite se s tem kompaktnim žgečkalnikom s perjem in ga vzemite za pomoč pri predigri!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Blindfold Black

    Tako enostavno. a hkrati izjemno učinkovito! Pokrijte sogovorniku oči, omejite svoj vid in okrepite druge čute. Vsi dotiki dobijo novo dimenzijo, prav tako žgečkanje, ščipanje ali kaj bolj ostrega. Ta maska je izdelana iz kakovostnega veganskega usnja in ima prijetno mehko žametno podlogo za udobno prileganje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Nipple Suckers Black

    Želite, da so vaše bradavice nocoj v središču pozornosti? Dajte jim negativni pritisk in jih naredite izjemno občutljive! Ta par silikonskih priseskov jih bo spremenil v občutljive pičke, ki hrepenijo po stimulaciji, zato poskusite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag HandCuffs Black

    Popolne lisice za vsakogar! Cenili jih bodo tako popolni začetniki kot tudi izkušeni ljubitelji. Izdelane so iz kvalitetnega veganskega usnja in podložene z mehkim žametom, ki je zelo mehak in omogoča udobno nošenje lisic. Preizkusite nekaj lažjih (ali težjih?) suženjskih iger z njimi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Ball Gag Black

    Utihni draga! Izdelan iz kakovostnega veganskega usnja, je ta zatič zasnovan tako, da vzbuja spoštovanje! Ob tem se boža po obrazu in mu v usta položi žogico z luknjami, ki omogočajo dihanje. Ne glede na to, ali ste novi v BDSM-ju ali napredni, ta šala vam bo všeč!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ta kompaktni zajec vas zadene na vseh pravih mestih! Ima domiselno obliko za dvojno stimulacijo in skriva močan motor, ki bo namesto vas vibriral v 10 načinih. Je pa njegovo delovanje zelo tiho in zato njegova uporaba zelo diskretna. Izdelan je iz visokokakovostnega higienskega silikona in je zato popolnoma varen za telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Natančen zadetek na tvoji G-točki! Ta črni silikonski vibrator ima domiselno oblikovano obliko, ki vam omogoča absolutno natančno ciljanje na točko G. Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Imejte se radi na najbolj občutljivem mestu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Popolna ugodnost za vse tiste, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta majhna ljubezen je narejena iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Imel bo čudno barvo in njegova tekstura vas bo naredila še boljšega, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson Kink Hemp Bondage Rope 50ft Natural 15m

    Če imate radi igre s sužnji, je vrv vaš bistveni dodatek. Hemp Bondage Robe je naravna vrv iz konoplje, široka 6 mm in idealna za vse vaše potrebe. Je močna, prožna in gladko drsi po koži ter vam zagotavlja optimalno udobje in varnost za vezanega partnerja.

    53,90 €

    32,90 €

    Ni na zalogi

  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 7.5 Inch 19cm Black

    Igrajte se z njim, božajte ga, uživajte v njem in ga častite, saj je popoln. Perfect Cock je ročno izdelan iz unikatnega materiala ULTRASKYN, ki ga težko ločite od pravega usnja, saj je prijetno mehak, a hkrati močan zahvaljujoč notranjemu jedru, ustvarja občutek pravega trdega penisa nezemeljskega. lepota. Paket vključuje tudi odstranljiv prisesek, dildo pa je združljiv z izdelki Vac-U-Lock.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Doc Johnson Signature Set Leolulu Leo ULTRASKYN Pocket Pussy & Lulu 8 Inch Cock

    Ste nori na seksi par LeoLulu? Bodite del njih in z njimi izpolnite vse svoje fantazije. Ta komplet vsebuje nožnico, ki pripada lepi Leo in tudi penis, ki pripada nič manj lepi Lulu. Uživajte z njimi tako, kot uživata skupaj!

    119 €

    43,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson Kink The Perfect P-Spot Ultraskyn Cock Black

    Razveselite svojo prostato s tem edinstvenim, osupljivo črnim in neskončno realističnim dildom Doc Johnson. Je popolna imitacija popolno zgrajenega penisa, ki komaj čaka, da boža vašo občutljivo prostato. Na prvi dotik se ne razlikuje od drugih, večinoma manj lepih, pravih penisov. Očarala vas bo s svojo mehkobo, prožnostjo in zmožnostjo hitrega ogrevanja na telesno temperaturo. Slišiš tudi tvoje analno hrepenenje po njem?

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson Ripple Vibrating Pleasure Set Black

    V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno stimulacijo in zadovoljstvo. Vsebuje učinkovit in nastavljiv pas, vibrirajoči nastavek Vac-U-Lock za daljinsko upravljanje in valovit silikonski dildo. Je pa nastavek kompatibilen tudi z drugimi igračami, kar vas bo vznemirljivo streslo, seveda pa lahko uživate tudi v pasovih z vibratorjem, kaj ni čudovito?

    149 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 93 od 93 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.