×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Kiotos

Elementi 97 do 115 od 115 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Metal Claw Black

    Želite svoji igri BDSM dodati nekaj bolečine in užitka? Ta jeklena naprava opremi vaš prst z 2 zobcema za doživetje novih vznemirljivih občutkov. Je elegantnega dizajna in elegantne črne barve, kar je kombinacija, ki vas bo očarala. Udobna in varna manipulacija ter natančno usmerjena stimulacija, uživajte v stimulaciji svojega nasprotnika kjerkoli na telesu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Chastity Cage Squares Black

    Obvezen za vse ljubitelje čistosti! Ta edinstvena kletka ima črno mrežasto zasnovo, ki nekoliko razkrije vaš penis, hkrati pa ga zadrži tam, kjer mora biti. Brez erekcije, brez razburjenja, brez prostora!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Sensual Hot Wax XL Candle Black

    Spremenite svoje fantazije v resničnost s to otipljivo črno svečo! Njen vroč vosek bo razburljivo kapljal na vašo poželjivo kožo in privoščili si boste toplo BDSM masažo. Zato objemite nasprotnika in igrajte z njim!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Classic Bondage Rope 10m Black

    Absolutna osnova vaše BDSM opreme – vrv! Če izberete to bombažno vrv iz Kiotosa, ste lahko prepričani v kakovost in prijetno mehko strukturo. Idealen je za vezanje, vezanje in kakršne koli druge igre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Rose Gag Black

    Postavite rožo svojemu nasprotniku v usta in pustite, da zacveti od blaženosti! Ta gag resnično izstopa v naši celotni ponudbi! Krasi jo čudovita rožica iz visokokakovostnega upogljivega silikona. Prilega se vsaki meringue in zahvaljujoč 3 majhnim luknjam za dihanje ostane tam dolgo časa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Collar Deluxe Black

    Predstavljajte si, kako vaš vrat boža to silikonsko ovratnico, medtem ko vaš gospodar prevzame vodstvo, vi pa morate poslušati njegovo besedo. So to tvoje sanje? Oživite ga s to ovratnico z verižnim svincem s končno zanko.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 01

    Vas dolgočasijo rokavi, ki realno spominjajo na človeški penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev in tulcev penisa, kot je tale. Navdušuje s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Kako daleč boš dovolil, da gre ta gad? Odvisno kako globoko imaš grlo. Deep Throat Screwed gag bo vaše BDSM igre dvignil na novo raven. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in usnja, zaradi česar je trpežen in udoben za nošenje. Žogica je nastavljiva s pomočjo vijakov, od vas pa je odvisno, ali boste zagotovili udobje uporabniku ali nosilcu gaga ali obratno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Black

    Predstavljamo naše objemke za bradavičke s konicami kroglic v mat črni barvi – privlačna mešanica skrivnosti in občutka, zasnovana za tiste, ki cenijo pridih diskretne prefinjenosti v svojih intimnih srečanjih. Te skrbno izdelane objemke za bradavice imajo kroglične konice, ki vašim čutnim izkušnjam dodajo estetsko privlačnost in otipni užitek.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Pinwheel Black

    Predstavljamo naš Single Classic Pinwheel v mat črni barvi – eleganten in skrivnosten dodatek vaši zbirki, zasnovan za tiste, ki iščejo pridih skrivnostnosti v svojih intimnih izkušnjah. Ta klasična vetrnica z mat črnim zaključkom združuje brezčasno funkcionalnost z ostro estetiko za edinstveno senzorično potovanje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Obožujete razkošne in hkrati elegantne ter učinkovite dodatke? Oboje bo ustrezalo vašim zahtevam! Narejen je iz visokokakovostnega usnja in ima odstranljiv povodec. Najboljša pa je lepa zaponka v mavričnem videzu. Tudi vašemu podrejenemu sogovorniku bo všeč, to je zagotovo!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Hair Whip Synthetic Black

    Želite svoji intimni izkušnji dodati razburljivost in igrivost? Samo s tistim edinstvenim sintetičnim bičem za lasmi. Je neverjetno vsestranski in povzroča odvisnost, zato ne oklevajte in z njim raziščite in zadovoljite svoje želje po BDSM.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Fluffy Inside Black Leather Collar

    Se lahko uprete tej neustavljivi ovratnici? Združuje eleganten čar usnja s plišastim udobjem sintetičnega krzna. Vaše BDSM igranje in bondage izkušnje bodo z njim še boljše, udobnejše in prijetnejše. Uživajte v zapeljivem objemu razkošja in užitka!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Fluffy Inside Black Leather Handcuff

    Se lahko upreš tem neustavljivim vezam? Združujejo čar usnja s plišastim udobjem sintetičnega krzna. Vaše BDSM igranje in bondage izkušnje bodo z njimi še boljše, udobnejše in prijetnejše. Uživajte v zapeljivem objemu razkošja in užitka!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Uresničitev sanj za vse dominantne kadilce! Zdaj bo vaš suženj s pepelnikom ob ustih vedno pri roki, ko ga boste brez besed želeli prižgati. Nadenite mu/ji to zatič iz usnja in nerjavečega jekla in ne bo rekel niti besede in bo še vedno ponižno držal vaš pepelnik.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Bowties 8 Item Kit Black

    Predstavljamo BDSM Bowties 8 Item Kit v črni barvi, modno kolekcijo, zasnovano za popestritev vaše BDSM izkušnje. Ta komplet vključuje torbo za shranjevanje, bič, ovratnico, ščipalko za usta, prevezo za oči, povodec, lisice in manšete za gležnje, vse je izdelano s skrbno pozornostjo do podrobnosti in s poudarkom na stilu, udobju in užitku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope V2 Wide Black 10m

    Kakovostna vrv naj bo osnovni element vaše nagajive in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe V2 je zelo udobna in ima neverjetno mehko teksturo. Boste zvezali njega ali bo on zvezal vas? Ali ti njo ali ona tebe?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Tiger Dildo

    Kako zelo obožujete tigre? Tako zelo, da si želite imeti dildo, ki spominja na tigrov penis? Če je tako, potem imamo za vas ta izvrsten in genialno ukrivljen kos s stimulativno površino z žilami in teksturo. Izdelan je iz kakovostnega vinila in vam bo dal želeni ekstremni užitek!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Black 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% bombaža in ima čutno fino strukturo. Zavežeš njega ali njega? Ali ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 115 od 115 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.