×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Kiotos

Elementi 97 do 128 od 454 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Silicone 6 Anal Beads

    Ogrlica iz perl za vaš analni del! Teh šest različnih velikosti kroglic je narejenih iz visokokakovostnega silikona, ki vam bo všeč na prvi dotik. Kroglice vam bodo dale zelo prijetne in vznemirljive občutke, ki jim ni para. Preizkusite jih, vredno je!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Razkošen usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je nepogrešljiv pripomoček za vse BDSM igre.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Rounded Double-ended Steel Dildo

    Iščete kvaliteten in očarljiv dildo za vse življenje? Stavite na ta dildo iz prvovrstnega jekla! Da se ne boste samo zabavali, ima uporabna oba konca, eden je sestavljen iz 5 kroglic, drugi konec pa ima obliko klasičnega analnega čepa. Odkrijte z njim vznemirjenje, skrito v anusu ali nožnici!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Predstavljamo Vibrating Aluminium Butt Plug Medium z LED RGB lučmi – popolna mešanica užitka, prefinjenosti in vizualne privlačnosti. Ta premišljeno zasnovana naprava ponuja vsestransko in razveseljivo izkušnjo z diskretnimi vibracijami in očarljivim LED RGB svetlobnim zaslonom. Dvignite svojo analno igro na nove višine s tem edinstvenim spremljevalcem užitka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds je komplet čudovito oblikovanih uretralnih igračk za čutne užitke.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Si želiš najlepši velik klin na svetu? Izberite BIG-S iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Njegova sijajna površina je resnično osupljiva, njegovo robustno telo pa vznemirljivo. Silikonska podloga služi kot udoben in praktičen ročaj, ki se tesno prilega vaši zadnjici. Vaše analne izkušnje bodo še bolj neverjetne, zato uživajte v njih.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 42

    Ste sestavljeni iz dildojev, ki se res spominjajo penisa in sesalcev zaradi nečesa rane? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raju. Gre za serijo neverjetno impresivnih dildojev, od katerih boste očarani s svojo obliko, ki jo lahko vidite kot kos hrane. Namestitev v škarje ali anus je velika prednost, vendar ne pozabite.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 32

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko ujel vaše oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Lepota in eleganca, ki izžarevata nerjavno jeklo, sta ustvarili to genialno napravo, zasnovano za stimulacijo sečnice od znotraj. Je gladka, kvalitetna in zaključena s solzico, ki ji sledi telo in premer 3 mm. Pustite se zapeljati s kakovostnim pripomočkom za ozvočenje iz čudovitega materiala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Ste naveličani dildojev, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem navihanem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, od katerih vas bo eden očaral s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Uvajanje v vagino ali anal je en velik užitek, zato ga ne zamudite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Slasten dildo, ki vam bo všeč! Trd je kot pravi penis, njegova groba oblika kosmičev pa vas bo prijetno spodbudila. Uporabite tudi močne končne priseske, uporabite jih v kombinaciji s priljubljenim trakom in kombinirajte le z lubrikanti na vodni osnovi, saj je izdelan iz kakovostnega in lepega silikona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Buckle Ring with Leash

    Ali mora svojega porednega kolega pripeti na povodec? Samo nadenite si ta erekcijski obroč iz PU usnja in kot ovratnico za penis ter nanj pritrdite verižni povodec. Preprosto vpnite karabin in že greste!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razorožiti in hkrati okrasiti želod? Preizkusite te silikonske prstane! Polepšala bo konico vašega penisa in vam pričarala nasmeh na obraz. Rade jih boste nosile in verjemite, takšni prstani so odlični tudi kot darilo!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni mavrični zobnik s 5 kolesi. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, živčna stimulacija bo maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Je vaš suženj postal lopov in menite, da si zasluži zapor? Ujemite in zaprite njegovega tiča v to plastično kletko, kjer pod nobenim pogojem ne bo otrdel. Izdelan je iz lahke plastike, enostaven za čiščenje in primeren tudi za dolgotrajno nošenje, med katerim se pod oblačili sploh ne bo videl.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Čudovit BDSM set v luksuznem bordo dizajnu! V njej boste našli vse, kar potrebujete, da ste prava gospodarica ali pravi gospodar. Vse je shranjeno v praktični in diskretni torbici, ki spominja na potovalno torbo ali aktovko, opremljena pa je tudi z zanko za lažji oprijem.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Ali želite svojim analnim igram dati nepremagljivo dimenzijo? Ta analni čep iz prvovrstnega kirurškega jekla vam bo dal okus ne le občutka polnjenja, ampak tudi občutka odpiranja. Po vstavitvi v analni del lahko s pomočjo vzvodov razširite zatič in ga pravilno zategnete! Ali resno razmišljate o svojih analnih igrah? Če je tako, ne smete zamuditi tega luksuznega izdelka!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Zombie Dildo Beast 34

    Ste naveličani navadnih dildojev in sanjate o nečem navihanem? Kiotos Zombie vas bo spravil na kolena in raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, od katerih vas bo eden očaral s svojim pošastnim dizajnom. Uvajanje v vagino ali anal je en velik užitek, zato ga ne zamudite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Iščete komplet zadnjičnih čepkov, ki bi odprli vrata analnemu užitku? Ta komplet iz Kiotosa vsebuje 4 čudovite analne čepke iz kakovostnega mehkega silikona. Zaljubili se boste vanje na prvi dotik, saj so neverjetno mehki in prijetni ter jih bodo cenili predvsem začetniki.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Ribbed Penis Shinny Flesh XL

    Osupljiv dildo z zelo stimulativno teksturo! To je čudovito sijoče zlato ohišje in nič ga ne more premagati. Izdelan je tudi iz kakovostnega silikona, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako pa njegove dodatne dimenzije, ki bodo razveselile vašo zadnjico ali nožnico!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 14

    Predstavljamo vam revolucionaren Monstar Sleeve – Special Girth Edition, ki je vrhunska izboljšava za vašo intimno doživetje! Sprostite svojo notranjo zver in se podajte na potovanje neprimerljivega užitka z našimi novimi popolnoma mehkimi rokavi za penis iz tekočega silikona.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kdo bo imel moč danes? Boste vi tisti, ki bo prodrl čutno? Vse je mogoče! Ta komplet vam omogoča zamenjavo vlog. Samo nosite udoben pas in mu dodajte mehak in prefinjen ukrivljen dildo? Izberite majhno, srednje ali veliko.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Ste sestavljeni iz dildojev, ki se res spominjajo penisa in sesalcev zaradi nečesa rane? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raju. Gre za serijo neverjetno impresivnih dildojev, od katerih boste očarani s svojo obliko, ki jo lahko vidite kot kos hrane. Namestitev v škarje ali anus je velika prednost, vendar ne pozabite.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Usnjen pas za prisilni ali neželeni orgazem! Ta praktičen pripomoček je kompatibilen z vsemi masažnimi glavami standardnih dimenzij, ima nastavljivo nastavljivo dolžino in ima obročke za pritrditev lisic.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impozantno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 09

    Vas dolgočasijo knjige, ki se dejansko nanašajo na človeški penis in sanjate o nečem smešnem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. To je serija neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev in udarcev penisa, kot je ta. Navdušuje s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Izgleda nevarno, kajne? In prav to je namen! Ta naglavni pas je samo za tiste, ki vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Ima poseben ustnik za čep. Enostavno in udobno ga je namestiti na glavo in izgleda super brutalno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ta komplet za treniranje sečnice iz nerjavečega jekla vsebuje 7 čepov s premerom od 5 mm do 11 mm. Odličen komplet za začetnike fetiša zvočnih ali penisnih čepov. Čepi za penis so votli, zato lahko vaši moški sokovi zlahka izstopijo. Imajo 4 gladke kroglice, s katerimi se boste počutili neverjetno. Z dolžino vstavljanja 42 mm je to popolna dolžina za začetek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad seboj in izgubiti svoj penis, da se dotaknete penisa in dosežete erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomemben kovinski ključ ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 454 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.