×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

LELO

Elementi 97 do 128 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate o raziskovanju lastnega telesa in odkrivanju bolj drznega užitka? Odkrijte 8 vznemirljivih nastavitev prostatnega vibratorja Lelo Billy 2. Njegova neverjetna moč vas bo zadovoljila intenzivno, a tudi nežno in verjemite, da ni več razkošne igrače, ki bi vam omogočila tako popolno masažo občutljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Ali želite priti v orgazmično spiralo? Lelo Sila je klitoralna igrača, s katero boste preučevali svoje telo in možnosti vrhunca. Njegova odprtina obdaja vaš biser užitka in edinstvena tehnologija zvočnega valovanja vam bo prinesla izkušnje, kot da se tla pogrezajo pod vami. Sila je poslastica za vaše čute, arhitekt neskončnih užitkov in vodnik po najboljših poteh na vrh.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo sprostite naval navdušenja in kasnejšega užitka! Kaj ga dela tako neverjetnega? Ima možnost premikanja "pridi sem" in tudi 12 močnih načinov vibracij. Zaljubite se v njegov izjemno gladek silikon in doživite orgazmično nevihto z INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Ali želite na svojih avanturističnih potovanjih doživeti dih jemajoče razburjenje? Predstavljamo vam vašega novega sopotnika z imenom SONA 2 Travel prestižne znamke Lelo. Je majhen potovalni užitek za takojšnjo pomoč pri orgazmu, kjer koli ste. Privoščite si dih jemajočo stimulacijo klitorisa, doživetje polno ugodja in ugodja ter pobeg v popolno sprostitev zahvaljujoč legendarnim zvočnim valovom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ meri vaš potencial za orgazem in prilagodi vaše vadbe. Napredovali boste skozi 5 stopenj vibracij in uživali v daljših in močnejših orgazmih kot kdaj koli prej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO USB Charger Cable

    Se je polnilni kabel za vašo igračo Lelo pokvaril? Ali pa ste ga kje izgubili? Ni vam treba biti žalosten, samo kupite novega! USB polnilni kabel za izdelke Lelo že v naši ponudbi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Priljubljeni parni vibrator je opremljen z luksuzno nadgradnjo. Čudovit je tudi detajl iz 24-karatnega zlata, zaradi česar je najbolj luksuzna erotična igrača, kar si jih lahko zamislite.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise, prestižno blagovno znamko Lelo. Idealno je izbrati ne samo za začetnike, ampak tudi za skupne komentarje in raziskave. Do legla je prišlo po storitvi nežnih tlačnih dolin, ki so bile dostavljene od glave do petice. Sprejmite ponudbo novega načina uporabe predigri in trenutnih ljubimcev.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Cruise Peach Please

    Toda ali želite odkriti ves potencial vzburjenja, skrit v vašem klitorisu? Na pomoč vzemite najboljšo in najbolj luksuzno igračo – Lelo Dot Cruise. Uporablja najsodobnejše tehnologije in združuje edinstveno eliptično gibanje z mehko gibljivo konico za najboljšo stimulacijo in absolutno natančnost ne samo za klitoris, temveč za katero koli erogeno cono.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo zlahka proslavite svojo spolnost! Primeren je za vse priložnosti, sami ali v paru, navdušila vas bo ekskluzivna cena, ki je ob praznovanju 20-letnice znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Vanilla and Cocoa Cream 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Purple

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polno zaposlenega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Odkrijte vznemirljivo novo raven dolgotrajnega užitka z LELO Advanced Performance Moisturizer. Zasnovan je tako, da poveča naravno vlažnost in pomaga pri zadovoljivih čutnih izkušnjah. Na dotik je svilnato mehak, nelepljiv in ne vsebuje glicerina ali parabenov. Je na vodni osnovi, zato ga lahko kombinirate s kondomi in ne bo dražil niti občutljive kože.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bo razumel vaše telo. Gladki, manjši del ženska vstavi v nožnico, kjer se med ljubljenjem sreča tudi s penisom. Drugi del bo usmerjal klitoris in ga božal z vibracijami. Dva motorja delujeta tako od znotraj kot od zunaj ter prinašata popolno vznemirljivo harmonijo.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Lelo Tiani bo razumel vaše telo. Gladki, manjši del ženska vstavi v nožnico, kjer se med ljubljenjem sreča tudi s penisom. Drugi del bo usmerjal klitoris in ga božal z vibracijami. Dva motorja delujeta tako od znotraj kot od zunaj ter prinašata popolno vznemirljivo harmonijo.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Lilac

    Se želite dotakniti orgazmičnega raja? Stimulacija klitorisa je prijetna, a če si pri tem pomagate z Lelo Dot, bo omamno in nepozabno! Ta čudovita in luksuzna naprava ima tehnologijo Infinite Loop, ki zagotavlja nenehno eliptično gibanje, medtem ko vas mehka in prožna konica boža z absolutno natančnostjo. Izbirajte med 8 vzorci užitka z različnimi intenzivnostmi in igrajte sami ali v dvoje!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Toda ali želite doživeti norijo na svojih pustolovskih potovanjih? Predstavljamo vam vašega novega sopotnika z imenom SONA 2 Travel prestižne znamke Lelo. To je majhna potovalna ugodnost za takojšnjo pomoč pri orgazmu, kjer koli ste. Uživajte v intenzivni stimulaciji klitorisa, doživite poln užitek in užitek ter se zaženite v popolno sprostitev zahvaljujoč legendarnim zvočnim valovom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo boste brez entuziazma in cenejših ugodnosti! In zakaj je tako neverjetna? Ima možnost "dodajanja sem" in tudi 12 možnih vibracij. Obožujte njen zelo dober silikon in doživite orgazmični delček INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Pear and Cedarwood 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

    Se želiš dotakniti orgazmičnega raja? Stimulacija klitorisa je prijetna, če si pri tem pomagate z Lelo Dot, pa bo omamno in nepozabno! Ta čudovita in razkošna gred ima tehnologijo Infinite Loop, ki zagotavlja neprekinjeno eliptično gibanje, medtem ko vas mehka in prožna konica vodi z absolutno natančnostjo. Izbirajte med 8 formulami ugodnosti z različnimi intenzivnostmi in igrajte sami ali v paru!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Eden najbolj priljubljenih vibratorjev v zajčjem slogu zdaj v novem dizajnu! INA 3 je narejena iz gladkega silikona in vas bo razveselila z dvojno stimulacijo, ki se bo končala z nepozabnim vrhuncem. Izbirajte med 10 čudovitimi načini vibriranja in se potopite v razburljivo izkušnjo na prostem in v zaprtih prostorih.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo boste brez entuziazma in cenejših ugodnosti! In zakaj je tako neverjetna? Ima možnost "dodajanja sem" in tudi 12 vibracijskih učinkov. Všeč mi je njen zelo dober silikon in doživite orgazmični delček INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Beads Violet Dusk

    SORAYA Beads™ je spolno nevtralen analni masažni aparat s kroglicami, zasnovan za tiste, ki šele začnejo raziskovati analne igre. Njegova edinstvena kaskadna zasnova je namenjena vzbuditvi občutljivih živčnih končičev v anusu in okoli njega za novo vrsto orgazmičnega občutka, začenši z najmanjšo kroglico, ki ji sledijo tri postopoma večje.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Vaša nočna omarica kar kliče po tej razkošni igrači Lelo x Diesel SONA Cruise, jo tudi vi slišite? Značilna živo rdeča barva na njem bo preprosto izstopala. A dovolj o videzu, pomemben je, še posebej v tej rdeči omejeni izdaji, a funkcija je vedno najpomembnejša!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    Se želiš dotakniti orgazmičnega raja? Stimulacija klitorisa je prijetna, če si pri tem pomagate z Lelo Dot, pa bo omamno in nepozabno! Ta čudovita in razkošna gred ima tehnologijo Infinite Loop, ki zagotavlja neprekinjeno eliptično gibanje, medtem ko vas mehka in prožna konica vodi z absolutno natančnostjo. Izbirajte med 8 formulami ugodnosti z različnimi intenzivnostmi in igrajte sami ali v paru!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.