×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Master Series

Elementi 65 do 96 od 202 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Razdelite vloge, dodajte nevarno intimnost družbenim stereotipom, kjer so ženske preveč čustvene in šibke, in poskusite Sissy Play. Katera od vas bo ženska in koliko sadomazohizma bo del tega, bo vaša izbira. A eno je gotovo - zagotovo ne smete zamuditi tega gaga s silikonskim poljubom, zahvaljujoč kateremu bodo vaša usta ves čas odprta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Black Zip Tie Police Cuffs

    Ali obožujete, ko so vaše igre nevarno pristne? Pridobite si te profesionalne policijske lisice, ki so lahke in preproste, a tudi zelo učinkovite! So za enkratno uporabo, zato jih bo treba rezati, da osvobodimo obtoženca. Si raje zavežeš gležnje ali zapestja? Verjetno bo najbolje kupiti dva.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series XL Black Mamba Cock Sheath

    Zelo velika črna mamba za tvojega tiča! Ta osupljivi črni tulec za penis bo povečal vašo dolžino in zadovoljil tako vas kot vašega partnerja. Poleg tega učinkovito podaljšuje erekcijo. Vanj vstavite penis in skozi elastični obroč potegnite moda. Videti in držalo se bo popolnoma popolno!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Povečajte občutljivost in trdoto svojega penisa ter ga okrasite s tem očarljivim in učinkovitim erekcijskim obročkom. Okrepi vašo erekcijo, okrepi orgazem in razdeli vaša moda, tako da postanejo užitek za oči vašega kolega. Narejen je iz zelo fleksibilnega TPR, zato se prilagaja vaši velikosti, kombinirajte ga z mazivi na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Clear Claw Expanding Anal Dilator

    Intenzivna analna igrača za vse pogumne in igrive ljubitelje. Analni dilator Clear Claw Expanding vas bo prijetno odprl in vašemu nasprotniku omogočil popolnoma drugačen zorni kot vaše luknje. Najprej pritisnite vse 4 zagozde skupaj in vstavite zatič v anus, nato pa podlegnite vznemirljivi odprtini, ki bo tudi vašemu partnerju omogočila, da pokuka noter in tja potisne, kar želite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Dolg in trd dildo iz čudovitega borosilikatnega stekla vam bo zagotovil genialno notranjo stimulacijo, osupljiv orgazem, popolno sprostitev in bo hkrati impresiven dodatek za okrasitev vaše nočne omarice. Ta robusten dildo obljublja občutek polnosti, njegova tekstura pa nudi prijetno stimulacijo, eksperimentirajte s temperaturnimi igrami, prosto ohladite ali segrejte dildo, pred uporabo ga le potopite v vročo ali hladno vodo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Uživajte v pogledu na svojega podrejenega dvojnika s to super ovratnico s črno verižico, ki sega vse do sponk za bradavice. Ovratnica je nastavljiva in ima D-obroče, tako da ji lahko po želji dodate več dodatkov. Na sredinski obroč je pritrjena verižica, ki se zaključi z nastavki, katerih pritisk je mogoče enostavno nastaviti s pomočjo vijakov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    Ali pogosto zaprete ptico v kletko? Zaklenite tudi ključe kletke! Ta prozorna škatla je opremljena s časovnikom, ki odšteva čas do odpiranja. Vaše igre bodo postale še bolj ekstremne in zabavne!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thrusting Pistola Vibrator Red-Black

    Sanjate o dobrem udarjanju? Samo s to potisno pištolo, ki vas bo izstrelila na vrh vaše strasti! Ponudil vam bo 4 načine potiska in vibriranja. Mehak silikon je prijetno gladek in varen za telo. Sploh vam ni treba skrbeti, da bi se zmočili, pištola je vodotesna (IPX6) in z veseljem prenese vaš dež.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Vražje magnetne kroglice, zavite v prvovrsten silikon za močan in mravljinčen užitek! Sin sfere sta 2 ultra magnetni kroglici, ki lahko razvijeta neverjeten pritisk. Položite jih na bradavičke ali katero koli drugo mesto, ki ga želite motiti in pazite, ne gre samo za stisk, bo sila.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Ključavnica s časovnikom, ki jo pritrdite na škatlo, ki lahko vsebuje ključe ali kletko ali pa jo pritrdite neposredno na kletko! Navdušenje vašega sužnja bo v vaših rokah in samo vi boste odločili, koliko časa mu boste namenili! Predstavljajte si samo njegov prosjaški pogled, ki očara ključavnico za odštevanje, vznemirljivo, kajne? In seveda ni pomembno, ali je v omarici ključ od kletke za penis ali ženski pas čistosti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Ta pameten pripomoček razdeli vaša moda in do popolnosti oblikuje vašo posodo. Narejen je iz zelo fleksibilnega TPR-ja, zato se prilagaja vaši velikosti, spodbuja erekcijo, okrepi orgazem in ugaja očem vašega kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    S tem bičem, katerega udarci neverjetno pečejo, kaznujte svojega porednega nasprotnika. Narejen je iz prvovrstnega silikona in njegov "razcepljen" dizajn obljublja, da bo pustil sledi, če niste dovolj previdni. Ročaj se udobno prilega roki, zahvaljujoč vgrajeni notranji kovinski palici je trpežen in močan, zahvaljujoč teksturi pa vam ne bo zdrsnil iz roke. Uživajte v igrivih klofutah in nevarnih šeškanju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Ali želite sprostiti demona, željnega seksa v sebi? Stopite v spalnico v tej rogati maski in ne boste potrebovali več besed. Izdelan je iz kakovostnega in prijetnega umetnega usnja in je zato primeren tudi za vegane. Spremenite svoj videz in hkrati ohranite očesni stik, poln želje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Zlata kletka za vse zahtevne ptice! Ta pozlačena kletka čistosti je popolno darilo za vašega zahtevnega ljubimca, ki ceni luksuzne dodatke. Zahvaljujoč 18-karatnemu zlatu in nerjavečemu jeklu je kletka izjemno trpežna, močna in obljublja dolgo življenjsko dobo. Odprta konica ne preprečuje uriniranja, zato je kletka primerna tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte in ujemite pokorno ptico v kletko.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series 10 Mode Ass Anchor Vibrating Anal Plug

    Uživajte vi (ali vaš partner) v popolni analni stimulaciji s to revolucionarno igračo z 10 načini vibracij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Se želite lepo voziti s svojo najljubšo masažno glavo? Ta nastavek Thunder Wrap vam bo to omogočil. Prilega se na glavo katere koli standardne velikosti, njegova iznajdljiva tekstura kroglic pa bo resnično božala vaše živčne končiče. Preprosti dodatki, ki obljubljajo veliko zabave. Odkrijte torej močne orgazme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Black Maxxx Powerful Twist Nipple Suckers

    Ta par priseskov za bradavice je idealen za vse, ki hrepenijo po pravem sesanju.

    37,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

  • Master Series Ass Goblet Silicone Hollow Anal Plug Small

    Ali morate potešiti analne želje? Ass Goblet je majhen votli silikonski zatič, ki ima rahlo poševno obliko za enostavno vstavljanje. Njegova votla zasnova vam daje priložnost, da pogledate v skrivnostna mesta in morate nekaj potisniti noter. Narejen je iz prvovrstnega silikona in ima ergonomsko podlago za udobno in dolgotrajno nošenje. Zato pridite pogledat.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Sanjate o vlogi podrejene zapeljivke? Postanite ona v tej nežni čipkasti maski. Je čudovito prilagodljiv in lepo prekrije vaše obrazne poteze, vaša usta pa pustijo izpostavljena in na voljo za noro zabavo. Z veseljem ga boste nosili s svojo najljubšo obleko za vezanje ali fetiš ali s katerim koli erotičnim kosom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Locking Cock Ring

    Ali ste pripravljeni biti zaprti v ujetništvu? Ta obroček za penis in moda ima varen zaklepni mehanizem, ki drži obročke skupaj in vas zategne na predelu penisa in mod. Kakovostno nerjaveče jeklo izgleda neverjetno elegantno, hkrati pa je vzdržljivo in občutljivo na temperaturo. Med prstani izberite pravega za svojo velikost in se zaklenite!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Je hudič v glavni vlogi v vaših erotičnih sanjah? Zdaj lahko te sanje spremenite v resničnost! Obstaja žebljiček, ki te spremeni v najbolj vročega demona na svetu. Ima pristen hudičev rep iz PU usnja, ki ga lahko uporabite tudi kot nevaren bič. Uživajte v peklensko vznemirljivih trenutkih!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Ste vedeli, da kljukice za perilo niso nujno samo za oblačila? Ta verižica lesenih klinov se bo prilagodila naravnim oblinam in oblikam telesa in bo prijetno boleče vlekla kožo. Ko je čas za letenje, jih lahko takoj slečete. Če obožujete BDSM igre z malo bolečine, ne smete zamuditi tega pripomočka v svoji zbirki!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Samo malo stisnite in bolečina pride takoj.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Bum-Tastic 28X Silicone Anal Plug with Harness & Remote Control Black

    Iščete nekaj, kar bi vam pomagalo pravilno trenirati zadnjico? Ta pas je popoln za to! Pritrjen vrhunski silikonski vibrirajoči analni čep je po velikosti primeren za začetnike, njegova oblika s zoženo konico s kapljico lubrikanta na vodni osnovi pa bo prijetno zaplavala za prtljažna vrata. Podstavek bo preprečil pretirano vstavljanje, zatič pa bo udobno držal v anusu dolge ure. Uporabite najlonski pas za popolno prileganje in uporabite daljinski upravljalnik za izbiro med 4 hitrostmi vibriranja in 7 vzorci.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Gladek kovinski analni čep za luksuzne ugodnosti! Enostaven za namestitev in izdelan iz neporozne kovine brez niklja. Je precej težek in tudi združljiv z vsemi vrstami maziv. Najboljše od vsega pa je, da ima 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali v paru in odkrijte čudovite občutke za svojimi zadnjimi vrati!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Vse, kar potrebujete, da svojo BDSM igro dvignete na višjo raven! Manšete na gležnjih in na zapestjih s prijetnim krznom in PU usnjem se vam bodo udobno prilegale in težko boste našli bolj udobno. Ovratnica s povodcem vzbuja želeno spoštovanje in to zagotovo še ni vse!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Želite močan magnetni pritisk za vaše najbolj občutljive dele telesa? Moraš ga imeti! Ta par magnetnih sponk za bradavice ni le vznemirljivo boleč, ampak tudi čudovito estetski. Moč izjemno močnih magnetov boste začutili na lastni koži, tako na bradavičkih kot tudi drugod umirjeno. Zaljubite se v ta nevarno boleč dragulj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Gladek kovinski analni čep za luksuzne užitke! Enostaven za namestitev in izdelan iz neporozne kovine brez niklja. Je precej težek in tudi združljiv z vsemi vrstami maziv. Najboljše pri njem so 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorci vibriranja, med katerimi boste preklapljali preko daljinskega upravljalnika. Igrajte sami ali v paru in odkrijte čudovite občutke za svojimi zadnjimi vrati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Ali si vaš podložni nasprotnik zasluži malo ponižanja? Naredite mu človeški pepelnik s to nekonvencionalno in zelo hudo napravo za vse ljubitelje tobaka. Vaš dvojnik bo popolnoma tiho, saj mu bo usta napolnil silikonski čep, hkrati pa bo postal uporaben, saj bo lovil padajoči pepel vaših najljubših cigaret.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Flame Drippers Candle Set Designed for Wax Play 3 pack

    Vas mika pogled na vašega dragega kolega, ki se zvija pod kapljicami vročega voska? Eksperimentirajte in se igrajte z različnimi intenzivnostmi občutkov, kot tudi s tem kompletom sveč, zasnovanim za raziskovanje BDSM. Poseben vosek se hitro stopi in je v trenutku pripravljen za čutno kapljanje. Odkrijte največja čutna doživetja!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 96 od 202 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.