×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mister B

Elementi 97 do 128 od 182 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Inflatable Vortex Plug Red XL

    Zategni analni čep v rit! Ta analni žebljiček Master B bo zabaven. Je zelo stroškovno učinkovit, enostaven za namestitev in je idealen in neobstoječ način za povečanje prostora vaših prtljažnih vrat. Namesto tega balon ohladite in pustite, da lestev raste do najboljše možne dimenzije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Enema Syringe 200cc

    Razpršite lubrikant točno tam, kjer ga potrebujete! Ta praktična brizga vam omogoča popolno ciljanje. Poleg tega lahko uporabite tako vodo kot silikonski gel. Vzemite lubrikant globoko v notranjost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate občutljivo kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki bo nežen do vaše občutljive kože. Mister B LUBE Sensitive ima vse vrhunske lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo nežen. Ima intenzivne spolzke lastnosti in je obogaten z regeneracijskimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v gladki in prijetni izkušnji!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B DELAY Gel 30ml

    Tega še nočete storiti? Poznamo ta občutek in vemo, kaj vam lahko pomaga pri tem, tukaj je ta gel Mister B DELAY. Nanese se na genitalije in pomaga podaljšati užitek pri spolnem odnosu. Deluje pomirjujoče in osvežilno ter tako odloži vrhunec. In kaj je najboljše? Za prijetna doživetja ne boste prikrajšani!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Od torbe do vreče in uteži za to! Ta luksuzna torba iz visokokakovostnega mehkega usnja je tu, da vanjo položite moda in preizkusite, kako prenaša 2 kg svinca, ki ga vsebuje torba. Torej, si drzneš? Drzni se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Anal Closure Plug

    Vam je všeč, če vam je rit napolnjena z nečim trdim in težkim? Ta žebljiček ni karkoli drugega, je neverjetno sijoč, težek (cca. 1 kg) in močan! Njegova klasična oblika je oblikovana iz gladkega in visokokakovostnega jekla in počakajte, da ga pride ven, saj bo samo še boljši! Občutite njegovo težo v sebi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani nastavljive konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Izjemno močno mazivo na vodni osnovi za vsakodnevno uporabo in bolj ekstremne igre. Če imate radi pesti ali velike igrače, ne sme manjkati v vaši obleki. Zagotavlja gladke in dolgotrajne učinke, ki jih boste cenili tudi med masažami. Uživajte v njegovi prijetni sestavi brez izdelkov živalskega izvora.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Nose Hook Small

    Ali vaše fantazije vključujejo odprte nosnice? Oživite svoje prašičje sanje s tem kavljem za nos! Prilega se skoraj vsem nosom, lahko pa mu dodate vrv ali katero koli drugo najljubšo opremo. Naredite si pokornega dvojnika prašiča, ki ga na primer privežete na verigo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Pritisnite in občutite! Ta ovratnica je zelo nevarna, saj ima 16 topih konic, ki se bodo počasi zarile v vrat, odvisno od vlečenja povezovalne verige. Gumijaste konice na konicah nekoliko zmanjšajo bolečino, a če želite biti super zlobni, jih lahko preprosto snamete.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Silicone Anal Douche Beads

    Silikon, iz katerega je izdelan analni prag, je nenavadno prilagodljiv, kakovosten in enostaven za čiščenje. Vaše notranje razumevanje bo razumljeno in za vse ljubitelje analne bo na voljo idealen in nezapleten higienski pripomoček. Združljiv je z vsemi standardnimi obrati za testiranje in proizvodnjo v EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Fetish Pads

    Praktično pakiranje še bolj praktičnih zaščitnih blazinic za vse vaše najljubše igre! Mister B Fetish Pads je 15 ločenih črnih blazinic dimenzij 60 x 90 cm, ki bodo zaščitile vaše pohištvo ali notranjost vozila in vam prihranile čas, ki bi ga porabili za čiščenje teh prostorov. Blazinice so zelo vpojne, za enkratno uporabo, neprepustne in vpijejo do liter tekočine. Zahvaljujoč črni barvi so videti seksi in poudarijo značaj vaših erotičnih trenutkov. So lahke, kompaktne in idealne za potovanja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Najnovejša zbirka igrač za vaše ptice od Mister B! Ta visokokakovosten, fleksibilen in ognjevzdržen TPR se lahko nosi za različne namene, kot je erekcijski prstan ali kot modna nosilka. Izdelan je v Evropi in bo poskrbel za vašo najljubšo nego penisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B CARE Leather Polish Transparent 150 ml

    Vaši usnjeni dodatki in oblačila si zaslužijo ustrezno nego! Tukaj jih lahko razvajate z neverjetnim izdelkom Mister B, katerega cilj je podaljšati življenjsko dobo. S to kremo nanesite svojo usnjeno opremo enkrat ali dvakrat letno, odvisno od tega, kako pogosto jo uporabljate, in ji podaljšajte življenjsko dobo za neskončna leta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Ali sanjate o nesmrtnosti svojih erotičnih igrač? Tega ne moremo zagotoviti, znamo pa jim podaljšati življenjsko dobo in jih ohranjati čim bolj čiste. Samo začnite uporabljati to posebno čistilo znamke Mister B. Varno je za vse materiale, čisti ostanke maziv in telesnih tekočin ter preprečuje nastanek bakterij in škodljivih kemičnih reakcij. Podarite svojim ljubljenčkom le najboljše!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Naj vas zavežejo te elegantne lisice iz delavnice Mister B! So čudovito svetleči in zahvaljujoč povezovalni dvočlenski verižici tudi očarljivi. In kako izstopiti iz njih? Edini način je ključ!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Privijte, dokler ne boli! Ta trdna "igrača" zgrabi vaša moda in jih čutno obremeni. Poleg tega ima tudi notranje tope konice. Ne ostanite samo pri modih, prosim uporabite tega čednega moškega na penisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Čuten gag za izpolnitev vaših divjih fantazij! Izdelan je iz 100% silikona najvišje kakovosti, zato je popolnoma varen, nestrupen in je nevtralnega okusa. Pas je izdelan iz kakovostnega usnja in bo čudovito izstopal na vaših obrazih. Uživajte v udobnem nošenju, oblačenju in predvsem v seksi izkušnjah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Najnovejša zbirka igrač za vaše ptice od Mister B! Ta visokokakovosten prstan iz fleksibilnega in udobnega TPR-ja lahko nosite na več načinov, na primer kot erekcijski prstan ali kot nosilec za moda. Izdelan je v Evropi in bo zagotovo postal vaš najljubši pripomoček za penis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Zaprite tega neuporabnega ptiča in ga ne izpustite! Stell Bird Chastity Cage je naprava za zaklepanje penisa. Je precej težka kletka in svojemu nosilcu ne dovoli, da bi se razburil. Res je trda (pa tudi prijetna) in zaklenjeni penis zagotovo ne bo prišel sam iz nje!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Zahvaljujoč svoji rahli ukrivljenosti vam bo ta dildo Steel Double Header zagotovil izjemno prijetno izkušnjo! Zaljubili se boste v njegovo ergonomsko obliko in novo raven elegance, ki jo predstavlja dildo. Uživajte sami in v paru!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    Želite malo bolečine? Te sponke za bradavice Master B bodo izpolnile vaše želje! Njihova zasnova je podobna pinceti, pritisk pa je nastavljiv s pomočjo obročkov. Preprosto potisnite obroč navzgor in pritisk se bo povečal. Potegnite seksi verigo in še bolj izboljšajte izkušnjo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Urban Vancouver Boxer 3 Pack

    Mislite, da se je nemogoče počutiti seksi in udobno hkrati? Ravno nasprotno je res in te boksarice iz Mister B so dokaz za to. Vancouver Boxer so boksarice z oprijetim, prijetnim krojem, elastičnim pasom z logotipom Mister B. So prilagodljive in imajo push-up učinek, ki oblikuje vašo košarico. Odkrijte svoje novo območje udobja, ko gre za pranje perila.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Blue XL

    Zategni analni čep v rit! Ta analni žebljiček Master B bo zabaven. Je zelo stroškovno učinkovit, enostaven za namestitev in je idealen in neobstoječ način za povečanje prostora vaših prtljažnih vrat. Namesto tega balon ohladite in pustite, da lestev raste do najboljše možne dimenzije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrilni tajski palici za različne igre! Idealne so za bradavice in druge dele telesa. Dolge so 12,5 cm in jih je mogoče enostavno nastaviti z obročki. Uživajte v nežnem prilagajanju in izjemno robustnem užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Pustite se vkleniti in obdržati pod dvojno trdno ključavnico, ki jo imajo te čudovite lisice Mister B Cuff! Vaša zapestja bodo trdno povezana in ne boste imeli možnosti, dokler se lastnik ključa ne odloči, da vas osvobodi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Želite malo bolečine? Te sponke za bradavice Master B bodo izpolnile vaše želje! Njihov dizajn je navdihnjen z avtomobilsko industrijo in sponke držijo, kot morajo. Zahvaljujoč vzmeti na sredini je njihov pritisk stalen, vijaki pa vam omogočajo, da po potrebi prilagodite njegovo velikost. Potegnite seksi verigo in izboljšajte izkušnjo z njo.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Anal Drops 40mm x 4 Black

    Si želiš zvabiti solze v oči? Povabi te analne kapljice na svoja zadnja vrata in razumno odpelji jug! Prednost je, da meljete eno za drugo, poskusite počasi in hitro. Tudi kapljice so narejene iz gladkega, kakovostnega silikona, ob padanju ena za drugo pa boste dobesedno zvijali od veselja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick L

    Popolno orodje za popolno stimulacijo prostate! Jeklena Joy Stick ima trdo kroglico za prijetno vstavljanje, odstranjevanje in, kar je najpomembneje, draženje. Izberite pravo velikost zase, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen raziskovalec zanimivih možnosti za prostato!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Ali vam je všeč mučenje penisa? Ja! S tem prstanom bo še bolj zabavno (razumeti bolj grobo) kot kdajkoli prej! Moč konic vas bo spravila čez mejo prenašanja in ta zelo boleča (in tudi prijetna) izkušnja vam bo segla globoko pod kožo. S priloženim ključem nastavite konice tako, da se obroč drži na mestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Ballgag Pink M

    Ali pa vam je všeč kakovost in kakovost gaga? Tisti od mojstra B bo imel prav! Izdelek je izdelan iz 100% silikona najvišje kakovosti, vendar je popolnoma kuhan, ne drobljiv in brez okusa. Potni list je izdelan iz kakovostnega usnja in bo prikazan na vaših slikah. Uporaba v fitnesu, oblačnosti in zlasti na področju izkušenj.

    76,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 1000ml

    Ste ljubitelji ekstremnih iger, vključno s pestenjem? Ali iščete lubrikant na vodni osnovi, ki je izjemno učinkovit in zabaven? Zahvaljujoč svoji bogati konsistenci vam bo ta ekstra močan lubrikant iz Mister B pomagal ne le pri peskanju, ampak tudi pri večjih igračah, poleg tega pa sveti svetlo neonsko rumeno pod modro ali črno svetlobo! Uživajte v zabavnem vznemirjenju in z njim presenetite svojega nasprotnika!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 182 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.