×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

pjur

Elementi 1 do 32 od 110 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Pjur Original 100ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, ki se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolj priljubljeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja prijeten, dolgotrajen občutek spolzkosti in lepo zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je še posebej bogat in je prava izbira za trenutke vznemirjenja.

  17,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Power Premium Creme 500ml

  Pjur Power je najboljša koncentrirana krema na vodni osnovi Pjur. Posebej primeren za peskanje in uporabo več erotičnih pripomočkov.

  32,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 100ml

  Vas skrbi napetost in morda bolečina med analnim seksom? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej razvit za analno uporabo. Njegova sestava učinkovito sprošča anus in vsa analna igra z njo je veliko enostavnejša in prijetnejša.

  19,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med vzorky Best Selling Gels 6 pack

  Paket vsebuje: pjur med Natural Glide 2ml, pjur med Repair Glide 2ml, pjur med Premium Glide 1,5ml in nov pjur med Vegan Glide 2ml, pjur med Sensitive Glide 2ml, pjur med Soft Glide 1,5ml.

  4,59 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Clean Spray 100ml

  Sestava Pjur med Clean je popolnoma brez alkohola, zaradi česar je idealno razkužilo, primerno za občutljivo kožo. Nežno očisti ne le intimne predele, ampak tudi vaše erotične pripomočke.

  12,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 100ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit posebej za težje analne sekse. Z dodatkom dragocene hialuronske kisline, za katero je značilno, da zelo dobro veže vlago in ustvarja majhne vodne blazinice, ki podpirajo mazalni učinek. Za Pjur BACK DOOR je značilen izjemno dolgotrajen mazalni učinek proti sprijemanju.

  21,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Power Premium Creme 150ml

  Pjur Power je najbolj koncentrirana mazalna krema na vodni osnovi s podaljšanim delovanjem Pjur. Posebej primeren za peskanje in uporabo z večjimi erotičnimi pripomočki.

  19,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Premium Glide 100ml

  Pjur med Premium mazalni gel vsebuje samo visokokakovostne silikone, čistost sestavin pa zagotavlja mehko drsenje tudi za najbolj mehko in občutljivo kožo.

  17,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Premium Glide 1,5ml 10 pack

  Silikonski hipoalergenski mazalni gel za izjemno dolgotrajno in žametno mehko mazanje. pjur® med je nabor pjur maziv, primernih za alergike. Vsebuje le najkakovostnejše naravne sestavine.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Toy Clean 100ml

  Če želite v celoti uživati v svojih erotičnih igračah, jim morate zagotoviti potrebno higiensko nego. Pjur Toy Clean vam zagotavlja maksimalno higieno in tudi nego občutljivih materialov, saj ne vsebuje alkohola. Poskrbite za svoje zdravje in svoje erotične igrače, da vam bodo prinesle neprekosljiv užitek in vznemirljiva doživetja.

  17,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 10 pack

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit posebej za zahtevne analne skrivnosti. Poleg tega odcedna hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in tvorbe blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Pjur ZADNJA VRATA je označena z rahlim protilepljivim učinkom nizkega sijaja.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! 100ml

  Pjur Analiziraj me! je silikonski mazalni gel, ki vsebuje naravne snovi, ki je bil posebej razvit za analno uporabo. Zahvaljujoč dodatku redkega izvlečka jojobe ta mazalni gel zagotavlja dolgotrajno spolzkost med analnim seksom brez neprijetnih občutkov ali pekočega občutka. Druga odlična lastnost jojobe je, da se absorbira skozi kožo in sprosti napetost v anusu (anusu). Prijetne sanje se uresničijo!

  21,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 250ml

  Ali čutite napetost in bolečino analnega seksa? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej uporabljen za analno uporabo. Njena postavitev je anus, analna igra pa je veliko bolj prefinjena in sprejemljiva.

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 1,5ml 10 pack

  Ali čutite napetost in bolečino analnega seksa? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej uporabljen za analno uporabo. Njena postavitev je anus, zaradi česar je bolj zabavno in udobno.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur superhero STRONG Performance Spray 20ml

  Edinstven izdelek za moške znamke Pjur, posebej zasnovan za dolgotrajna doživetja. Vsebuje koncentrirane sestavine in ingver, katerih kombinacija učinkovito omrtviči penis in mu tako omogoči daljšo erekcijo.

  26,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 100ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom, razvit posebej za intenziven analni seks. Z dodatkom dragocene hialuronske kisline, za katero je značilno, da zelo dobro veže vlago in ustvarja majhne vodne blazinice, ki podpirajo mazalni učinek. Uživajte v izjemno dolgotrajnem mazalnem učinku brez lepljenja!

  14,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 30ml

  Ali čutite napetost in bolečino analnega seksa? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej razvit za analgetično uporabo. Njena postavitev je anus, analna igra pa je veliko bolj prefinjena in sprejemljiva.

  8,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 1000ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, kar se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolje pritrjeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja sprejemljivo, uravnoteženo družbo in bolje zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je poseben bog in je prava izbira za nizke gorilnike.

  139 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Toy Lube 100ml

  Vrhunski mazalni gel Pjur Woman Toy Lube je primeren za uporabo z erotičnimi pripomočki. Zaradi svoje konsistence ostane na mestu in ne kaplja.

  12,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  Novo
 • Pjur med Soft Glide 100ml

  Posebej razvita sestava za suhe in občutljive membrane genitalnih predelov. Poleg tega je visoko koncentrirana sestava najkakovostnejših silikonskih komponent obogatena z jojobinim oljem.

  17,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 1,5ml 10 pack

  pjur® ORIGINAL je najboljše iskreče in najbolje prodajano silikonsko mazivo na svetu.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 250ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, kar se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolje pritrjeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja sprejemljivo, uravnoteženo družbo in bolje zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je poseben bog in je prava izbira za nizke gorilnike.

  39,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 250ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit predvsem pod težo analnega dela. Poleg tega odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Pjur ZADNJA VRATA je označena z rahlim protilepljivim učinkom nizkega sijaja.

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur AQUA 100ml

  Pjur Aqua je mazalni gel na vodni osnovi, ki kožo vlaži, ji doda veliko vlage in jo pusti svilnato gladko. Zelo primeren je tudi za suho in obremenjeno kožo. Združljivo s kondomi iz lateksa. Idealen je za vse erotične pripomočke, še posebej za pripomočke iz silikona in kirurškega silikona, ki ne poškodujejo površine.

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Med After Shave 100ml

  Vsakodnevno britje pazduh in intimnih predelov lahko povzroči preobčutljivost kože, vnetja in majhne madeže. Pjur Honey After Shave Spray je bil posebej razvit za reševanje teh težav.

  13,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Woman 100ml

  Pjur Woman - je visoko koncentriran, svilnato gladek silikonski mazalni gel, primeren za vsakodnevno uporabo. Zasnovan je bil posebej za občutljivo in občutljivo žensko kožo. Vsakemu od nas bo prvič všeč!

  17,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Anal Comfort Spray 20ml

  pjur Back Door Anal Comfort Spray je izjemen izdelek za nego analnega predela z visokokakovostnim pantenolom in aloe vero. Ti dve komponenti naredita kožo bolj elastično za bolj sproščen užitek v nebolečem analnem seksu. Ne vsebuje lidokaina in benzokaina. Zahvaljujoč njemu lahko uživate tudi v užitkih večjih spolnih pripomočkov. Sestavine so enake kot pri analizi pršila, vendar v višji koncentraciji.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur superhero Performance Spray 20ml

  Fino usklajene sestavine pršila Pjur Superhero zagotavljajo daljši užitek in pomagajo preprečiti prezgodnji izliv - brez lidokaina in benzokaina!

  23,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Sensitive Glide 100ml

  Posebej razvit za zelo občutljive membrane v predelu genitalij. Tako so bili pri izdelavi izpuščeni konzervansi, parabeni in glicerin, da bi bila sestava čim bolj nevtralna in zagotovila maksimalno kompatibilnost s kožo in sluznico.

  16,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Woman Aqua 100ml

  Pjur Woman Aqua je vrhunski mazalni gel na vodni osnovi, zasnovan za vsakodnevno uporabo. Zasnovan je posebej za občutljivo in občutljivo žensko kožo. Po uporabi ga ni treba umivati, saj ne zamaši por na koži in jo pusti svilnato gladko. Primeren je za mazanje sluznice in masaže.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 30ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom, razvit posebej za intenziven analni seks. Z dodatkom dragocene hialuronske kisline, za katero je značilno, da zelo dobro veže vlago in ustvarja majhne vodne blazinice, ki podpirajo mazalni učinek. Uživajte v izjemno dolgotrajnem mazalnem učinku brez lepljenja!

  8,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 2ml 10 pack

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom, razvit ločeno pod intenzivnim analnim seksom. Poleg tega odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Uporabite v mazivu z zelo nizko vsebnostjo maščob brez lepljenja!

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 110 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.