×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Rimba

Elementi 129 do 160 od 194 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 5 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Premišljena igrača, ki bo resnično popestrila vaše BDSM igre. Uživajte v medsebojni izpolnitvi, napihovanju in vznemirjenju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Plug Big Bi-Polar 155mm 7868

    Silikonski zatič iz mehkega Rimba silikona. Ima 2 črni prenos, ki sta poslala najbolj sprejemljive elektrostimulacijske šoke na vaša spodnja področja. Ta vtič je bipolarni in je opremljen s kablom z 2,5 mm konektorjem. Ne ubijajte, če ga ne vzamete z užitki vzmeti, ne bo šlo. Izbirate lahko med modeli 7850, 7880 in 7890.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Copenhagen Anal Plugs Purple

    2 analna čepa različnih velikosti za srečo v rit. V njihovo anatomsko obliko se boste zaljubili prvič, saj bo odlično razumela vaše telesne obline in jo boste želeli nositi ves dan in noč. Ne glede na to, ali ste moški ali ženska, je žebljiček v analu obvezen!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps 7681

    Učinkovite objemke za bradavice z nastavljivo velikostjo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penisband 7405

    Pas za penis z naravnim dvojnim usnjem nappa je nastavljiv s kovinsko zaponko.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Clamps Uni-Polar 7873 2 pack

    Plastične sponke vključno s kablom znamke Rimba. Primerne so za izvorne škatle Rimba (7850/7880/7890). Vsak od kanalov je bipolaren, le črni kabel je razdeljen + na -, posamezni kabli so potem enopolni. Izdelane so iz plastike.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Anal Beads Black 40x3.5cm

    Si želite raziskati novo raven užitka in uživati v intenzivni stimulaciji analnega predela? Predstavljamo Rimba analne kroglice. Izdelane so iz visokokakovostnega silikonskega materiala in so izjemno udobne ter hkrati vznemirljive. Pripravite se na neverjetno vznemirljive občutke med vstavljanjem in še posebej pri odstranjevanju kroglic iz zadnjih vrat.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantne, estetske in predvsem učinkovite objemke za bradavice, ki tehtajo po 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Pump Black

    Ciljanje na prostato in popolno polnjenje! Ponesite svojo najljubšo analno igro na povsem novo raven s tem napihljivim analnim čepom. S stiskanjem končnega balona napihnete in povečate premer žebljička, tako da dosežete vznemirljiv obseg, ki bo napolnil vaš požrešni anal. Uživajte v premeru do 8 cm!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip 45cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in z neverjetno dolžino 45 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Ballstretcher Parachute Bi Polar 7856

    Razkošna nosilka za moda iz pravega usnja bo ustrezala vsem perverznjakom. Blagovna znamka Rimba prihaja na trg z njim in ne obljublja nič drugega kot popolne elektrostimulacijske šoke. Zahvaljujoč zaponkam ne bo le videti super estetsko, ampak boste lahko izbrali tudi želeno in primerno velikost. Vključuje tudi 2,5 mm vhod, ki je združljiv z izvornimi škatlami Rimba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Manchet Black

    Ste ljubitelj lateksa? V tem primeru nas ne bi presenetilo, če bi vas (pa tudi nas) ta naslovnica pritegnila na prvi pogled. Narejen je iz 100% naravnega lateksa in pokriva celoten penis, vključno z modi. Je prijetno mehak in prožen ter tudi ročno izdelan. Nanesite ga na svoj penis in pustite, da vaš partner uživa!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Vas mikajo nagajive igrice z gagom? Vas mikajo nagajive igrice z gagom? Če se odločite za tega, ga boste zahvaljujoč sponkam na verigi lahko povezali z nastavki. Čepa je nastavljiva s silikonskim trakom in se zapenja z zaponko. Uresničite svoje razburljive sanje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Inflatable Butt Plug Large with Massive Core Black

    Ali pa vaš anus hrepeni po vznemirljivi izpolnitvi, ki bi rasla v vas? Vse je mogoče s tem potisnim zadnjim tečajem. Ima masivno jedro in je prav tako izdelan iz vrhunskega lateksa. Zgrabite gumb na koncu balona in ga pritiskajte, dokler prtljažna vrata niso polna!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Ali hrepenite po res dražeči in morda rahlo boleči stimulaciji? In si upate preizkusiti ta kovinski ožemalnik znamke Rimba? Uporabite ga lahko na penisu, modih ali prsih. Samo privijte ga in prilagajajte pritisk, dokler ne dosežete maksimuma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain 7678

    Sponke za bradavice z verigo in nastavljivo velikostjo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Firm Arabian Bull Whip 7929

    Dih jemajoč in nevaren bič za bike priljubljene znamke Rimba vzbuja spoštovanje že na prvi pogled.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Leather Penis Strap 7855

    Se spomnite devetdesetih in njihove mode? Tudi ta dodatek sodi tja! Prvič se je pojavil na trgu v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja in je od takrat postal priljubljena in zelo iskana naprava. Izdelana je iz 2 usnjenih pasov, ki sta dopolnjena s kovinskimi patenti. Ker gre za elektrostimulativno igračo, sta samoumevna žica in 2,5 mm mono vtičnica za povezavo z virom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Dogbone Black

    Vas mikajo nagajive igrice z gagom? Če se odločite za tega, lahko poskusite tudi malo živalsko raven, saj je gaga opremljena s pasjo kostjo in, kar je najboljše, je nastavljiva s silikonskim trakom in se zapenja z zaponko. Uresničite svoje razburljive sanje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Whip 35cm Black

    Želite občutiti pravo vrsto bolečine? Potem je Rimba Whip tukaj za vas! Ta bič v stilu graje je narejen iz luksuznega in visoko kakovostnega usnja. S svojo dolžino 35 cm se veselite neverjetnih doživetij, poleg ostrih udarcev pa jo lahko uporabljate tudi za nežno božanje in draženje. Elegantna črna barva ter udoben ročaj in končna zanka ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi enostavno rokovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Zelo okusen usnjeni penis rokav z bombažno čipko. Umaknite svoj penis, kot se vam zdi primerno, in uživajte ne le v trdnejši erekciji, ampak tudi poglejte, kako seksi bo vaš penis videti v tej vezavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Shining Spray 250ml

    Sedeli ste na lateksu in iščete izdelek, ki ga bo osvetlil in hkrati posnel. Rimba Shining Spray je učinkovit izdelek za čiščenje vaših podlag ter gume in lateksa. Ne le da prinaša želeni sijaj, ampak tudi dieto, ki jo bo lateks kozaal. Razpršite ga z razdalje približno 30 cm in uživajte v takojšnjih rezultatih!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Manchet Open Black

    Ste ljubitelj lateksa? V tem primeru nas ne bi presenetilo, če bi vas (pa tudi nas) ta naslovnica pritegnila na prvi pogled. Izdelana je iz 100% naravnega lateksa in objame koren penisa ter čutno poudari moda. Je prijetno mehak in prožen ter tudi ročno izdelan. Nanesite ga na svoj penis in pustite, da vaš partner uživa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip 70cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in z neverjetno dolžino 70 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Arabian Bullwhip Short Pink-Black

    Kaj vam pomeni prava izkušnja? Če iščete orodje za svoje BDSM igre, ne oklevajte in poskusite Rimba Arabian Bullwhip v drzni roza-črni barvi! Z dolžino 108 cm in ostrim koncem vam bo ta bič zagotovil nepozabna doživetja in maksimalno natančnost pri udarjanju. Izdelan je iz kakovostnega usnjenega materiala z ročajem in zanko na koncu za enostavno rokovanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Inflatable Balloon with Pump Black

    Vas mika vse večji občutek za vašimi zadnjimi vrati? Bi radi občutili vznemirljivo polnjenje z vsakim pritiskom na črpalko? Ni čudno, da so napihljive igrače priljubljene med analnimi raziskovalci in izkušenimi ljubitelji. Ta napihljiv balon iz lateksa je s 54 cm dolgo cevjo povezan s črpalko s kovinskim ventilom. Zgrabite ga, začnite stiskati in uživajte v pravem polnjenju!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Čudovit bič in dovršen ročaj ter 12 strun.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 194 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.