×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Ball-R Dark Blue

    Privoščite si izjemno stimulacijo s Satisfyer Double Ball-R: brez vibracij, ampak z dvema obteženima kroglicama, ki omogočata premikanje tega analnega in vaginalnega dilda – vsak majhen gib ustvari neprimerljivo vznemirljiv občutek, ki navduši vaše čute. Za še večjo prilagodljivost je Double Ball-R opremljen s širokim priseskom, ki ga lahko pritrdite na vse gladke površine.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Tropical Tip Light blue

    Satisfyer Tropical Tip Connect razvaja klitoris z močnimi vibracijami, ki jih lahko upravljate tudi preko aplikacije. Zaradi igrivega dizajna je silikonski vibrator idealen za začetnike.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Oh Light Blue

    Oh, oh, ohhhh jaz! Ste pripravljeni na podobne krike? S Satisfyer Triple Oh se skoraj ne morete zadržati, saj je izjemno vsestranski! Z njim boste stimulirali G-točko, klitoris, z nasprotnim koncem pa lahko masirate ne samo intimni predel, temveč kjerkoli na telesu. Podajte se na razburljivo raziskovanje svoje erogene prevare.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresiven masažni aparat, ki ima vse, kar potrebujete za stimulativno masažo celega telesa in intenzivno stimulacijo klitorisa. Ste pripravljeni tavati po svojem telesu kot neraziskani planet?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Crystal Light Blue

    Doživite čisto razkošje in neprimerljiv čutni užitek s Satisfyer Double Crystal v njegovem edinstvenem dizajnu. Ta dildo, izdelan iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla, je lahek, varen in izjemno vsestranski. Pripravite se na vrhunsko stimulacijo!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – vžig: Doživite kozmične vrhunce s Satisfyer Mission Control in našo tehnologijo Air Pulse brez dotika! Ta majhen vibrator z dvojnim zračnim impulzom je popoln za začetnike, zahvaljujoč svoji igrivi, kompaktni zasnovi in neverjetnim funkcijam.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Blue

    Takšno vrtenje vam bo zagotovo pospešilo srčni utrip: Satisfyer Spinning Rabbit 1 je zajčji vibrator, ki draži vaš klitoris z močnimi tresljaji in vašo do G zami tresljaji pri vrtenju. Pripravite se na to novo in prijetno dvojno funkcijo!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Seal You Soon Blue

    Sklenite dogovor o neverjetnih vrhuncih s tem ljubkim malim vibratorjem z zračnimi impulzi: Satisfyer Seal You Soon je čudovita ljubezenska igrača za začetnike, ki draži vaš klitoris z intenzivnimi tlačnimi valovi in vibracijami.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Blue

    Vaše veselje se bo obrnilo na glavo! Satisfyer Spinning Vibe 1 je vibrator za točko G, ki vas popelje v vrtenje s svojo razburljivo vrtljivo glavo in intenzivnimi vibracijami.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cloud Dancer Blue

    Satisfyer Cloud Dancer je uresničitev sanj: edinstvena prozorna zasnova oblaka vibratorja Air Pulse doda kanček romantike v vašo ljubezensko igro. Hkrati pa njegove notranje vrednote ne puščajo nič nezaželenega. Ste pripravljeni lebdeti na oblaku devet?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.