×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 65 do 96 od 100 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova razvije klitoris z močnimi pritiski, G-točko pa z možnimi vibracijami. Ta silikonski vibrator se prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo, ki spodbuja živahno kontrolo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Sunray Lilac

    S Satisfyer Sunray lahko uživate v hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa zahvaljujoč vibracijam in tlačnim valovom. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen s prilagodljivim verižnim spojem, ki se zlahka prilagodi vašemu telesu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 s svojo zaobljeno, široko konico in izjemno močnimi vibracijami razvaja vas in točke vašega užitka. Vibrator je izdelan iz koži prijaznega silikona in ga dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Ljubite svojo vulvo in vzljubili boste sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v popolnoma nov stavek blaženosti. Toda ne čakajte več in zaljubili se boste v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun zagotavlja zelo natančno stimulacijo z močnimi krožnimi vibracijami, zaradi česar je primeren za klitoris, sramne ustnice ali druge erogene cone. Njegov športni dizajn dopolnjuje intuitiven nadzor.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Če imate raje preprostost, je Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi mini vibrator za vas: njegova funkcionalna oblika in preprosto upravljanje bosta poskrbela za užitek hitro in učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli s posebnim poudarkom so G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja nežno globoko stimulacijo točke A.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja izjemno globoko stimulacijo točke A. Vibrator s stimulativno žlebljeno strukturo vas bo razvajal z 2 motorjema z ergonomsko ravno gredjo in ozko, fleksibilno konico.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovativni Satisfyer Threesome 3 s 3 leti uporabe in 3 pogonskimi motorji zagotavlja stimulacijo lobanjskih stanj in klitorisa na širokem območju. Mehki silikon je tako poseben v koži.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun zagotavlja zelo tangencialno stimulacijo z obrobnimi vibracijami urina; Njegova športna oblika dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Ste razpoloženi za nekaj draženja klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se potopite v slastno in globoko usmerjeno stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas odkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Z 2 zmogljivima motorjema, ukrivljeno, ergonomsko obliko in ozko, fleksibilno konico Satisfyer A-Mazing razvaja 1 točko A in zagotavlja nenavadno globoko stimulacijo. Silikonska površina je še posebej prožna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 100 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.