×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 97 do 128 od 187 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Ali želite živeti v vznemirljivi zabavi, povezani z analno stimulacijo, novem in boljšem? Spoznajte Plug-ilicious 1 pin, ki se ne razlikuje, a tudi zelo otežuje, je pa tudi enostaven za uporabo preko aplikacij na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar moramo vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Berry

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratkotrajno stimulacijo G-točke in klitorisa, da preprečite vibracije in tlačni val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Poleg stimulacije tlačnih valjev, model Dual Love ponuja, da se možnost stimulacije ponaša z vibrirajočo stopnjo. To orodje vam bo omogočilo nadzor nad uporabo in oblikovanjem mehkega silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Skrivnost, ki je ne boste želeli obdržati zase ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravno, ergonomsko podlago, ki omogoča maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite uživati v vznemirljivih zabavah, povezanih z analno stimulacijo, na nov in še boljši način? Seznanimo se s Plug-ilicious 2 pin, ki se ne odlikuje le zaradi izjemno močnih tresljajev, temveč tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacije na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar bi morali vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect je neverjetno vsestranska: prepustite se razvajanju z vibracijami dveh zmogljivih motorjev in čutnemu napolnjevanju z napihljivim koncem gredi. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Ste razpoloženi za draženje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se lahko potopite v čudovito in globoko fokusirano stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas razkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite popolnoma nov občutek navdušenja. Vrtljiva mehka silikonska rebra zagotavlja nežno, a intenzivno draženje klitorisa. Če želite pomnožiti svoj užitek, samo uporabite svoj najljubši mazalni gel in se odpravite na potovanje do edinstvenega vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Aplikacija Satisfyer Deep Diver Connect z nadzorom v aplikaciji bo zagotovila zelo razburljivo stimulacijo. Ta analni vibrator vas bo navdušil s svojo čutno strukturo kroglice in močnimi vibracijami. Široka podlaga je zagotovilo za varno igro.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    Za intenzivne vibracije modela Lolli-Plug 1 skrbita 2 motocikla. Za nadaljnjo stimulacijo bo poskrbela diamantna struktura žebljička. Široka podlaga in mehak silikon zagotavljata varno igro.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova razvije klitoris z močnimi pritiski, G-točko pa z možnimi vibracijami. Ta silikonski vibrator se prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo, ki spodbuja živahno kontrolo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Sunray Lilac

    S Satisfyer Sunray lahko uživate v hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa zahvaljujoč vibracijam in tlačnim valovom. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen s prilagodljivim verižnim spojem, ki se zlahka prilagodi vašemu telesu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Flex Red

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 128 od 187 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.