×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 33 do 46 od 46 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    Zahvaljujoč svoji okrogli obliki in močnim vibracijam je Satisfyer Backdoor Lover idealen analni vibrator za začetnike. Široka podlaga je zagotovilo za varno igro.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 2 Light Red

    Z vibratorjem Air Pump Vibrator 2 boste izkusili povsem novo raven zapeljevanja zahvaljujoč gredi, ki se postopoma napihuje. Prek nadzorne plošče na praktičnem končnem obroču lahko neodvisno in intuitivno kombinirate vznemirljivo funkcijo napihovanja z močnimi vibracijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Touch Me Red

    Vibrator rabbit Touch Me ponuja neomejene prednosti zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Trije močni motorji stimulirajo klitoris v točki G, split stimulator klitorisa ima dve leti za intenzivnejšo stimulacijo klitorisa.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Spot On 1 Berry

    Nihče ne pozna vašega telesa bolje kot vi in Satisfyer Spot On 1! Je priročen in eleganten vibrator za močno stimulacijo klitorisa, ki ne bo mogel izneveriti orgazma. Njegova posebna "konica" kar najbolj olajša ciljanje in je primerna tako za začetnike kot za tiste z dolgoletnimi izkušnjami.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Ste razpoloženi za nekaj draženja klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se potopite v slastno in globoko usmerjeno stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas odkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Ball-R Red

    Privoščite si izjemno stimulacijo s Satisfyer Ball-R: brez vibracij, vendar z dvema obteženima kroglicama, ki omogoča premikanje tega analnega in vaginalnega dilda – vsak majhen gib neprimerno ustvari vznemirljiv občutek, ki navduši vašo čuto. Za večjo prilagodljivost je Double Ball-R opremljen s širokim priseskom, ki ga je mogoče pritrditi na vse gladke površine.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Z 2 zmogljivima motorjema, ukrivljeno, ergonomsko obliko in ozko, fleksibilno konico Satisfyer A-Mazing razvaja 1 točko A in zagotavlja nenavadno globoko stimulacijo. Silikonska površina je še posebej prožna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Me Red

    Vibrator rabbit Love Me ponuja neomejene prednosti zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Dva mokra motorčka razvajata klitoris v piki! Za razliko od drugih podobnih vibratorjev je Love Me edinstven v tem, da ponuja izboljšano stimulacijo od zgoraj namesto od spodaj. Ročaj za klitorisom je prijetno ukrivljen in valovit, tako da lahko uživate v največji možni koristi!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Planet Wand-er Berry-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresiven masažni aparat, ki ima vse, kar potrebujete za stimulativno masažo celega telesa in intenzivno stimulacijo klitorisa. Ste pripravljeni tavati po svojem telesu kot neraziskani planet?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsi, klitoris ali bradavice - ozka konica modela Twirling Delight s svojimi krožečimi vibracijami vedno zadene točno na točke vašega užitka. Zahvaljujoč higienskemu nastavku je tudi idealen sopotnik na potovanju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 1 Red

    Satisfyer Pro To Go 1 stimulira klitoris s pritiski in vibracijami. Zaradi svoje kompaktne, zajetne zasnove je vibrator tlačnih valov iz prijetnega silikonskega ohišja idealen spremljevalec na potovanjih.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Red

    Vaše veselje se bo obrnilo na glavo! Satisfyer Spinning Vibe 1 je vibrator za točko G, ki vas popelje v vrtenje s svojo razburljivo vrtljivo glavo in intenzivnimi vibracijami.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    Satisfyer Cloud Dancer je uresničitev sanj: edinstvena prozorna zasnova oblaka vibratorja Air Pulse doda kanček romantike v vašo ljubezensko igro. Hkrati pa njegove notranje vrednote ne puščajo nič nezaželenega. Ste pripravljeni lebdeti na oblaku devet?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 46 od 46 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.