×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 129 do 160 od 217 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    Za intenzivne vibracije modela Lolli-Plug 1 skrbita 2 motocikla. Za nadaljnjo stimulacijo bo poskrbela diamantna struktura žebljička. Široka podlaga in mehak silikon zagotavljata varno igro.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Gospodje, vam je z lastno desnico dolgčas in iščete, kako bi lahko izboljšali svoje trenutke ljubezni do sebe? Preizkusite masturbator, skrit v tem jajcu, prestižne znamke Satisfyer! Je čudovito prožen, izjemno prožen in bo poskrbel za stimulacijo celotnega penisa. Zato ne oklevajte in opremite svojo dlan s tem teksturiranim pomočnikom in odkrijte novo raven masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    S Satisfyer Yoni Power 1 boste potrebovali le 15 minut na dan za vadbo mišic medeničnega dna in zahvaljujoč temu boste doživeli še intenzivnejše orgazme. Različne velikosti vaginalnih kroglic omogočajo počasno in postopno povečevanje obremenitve.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 s svojo zaobljeno, široko konico in izjemno močnimi vibracijami razvaja vas in točke vašega užitka. Vibrator je izdelan iz koži prijaznega silikona in ga dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Berry

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratkotrajno stimulacijo G-točke in klitorisa, da preprečite vibracije in tlačni val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Savage

    No, res imate dolgo časa in veste, kako lahko izboljšata svoje ljubezenske razmere? Preizkusite masturbatorja, drek v jajcu, prestižno znamko Satisfyer! Je nenavadno utrjen, mehak in težko stimulira celoten penis. Toda ne omahajte in si umijte dlani s tem teksturiranim pomočnikom in odkrijte novo raven masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Assorted 6 pack

    Jajčka za samozadovoljevanje SF imajo strukturo, podobno koži in bodo razveselila tako penis kot konico. Različne notranje oblike presenetijo in razveselijo s prijetnimi občutki. In zahvaljujoč inovativnemu Cyberskin, vam ni treba dodajati mazalnih gelov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    Z Satisfyer Yoni Power 1 sta potrebovali le 15 minut na dan, da so izgubili svoje povprečne zadnjice, in da bi to storili, so doživljali intenzivnejše orgazme. Različne velikosti vaginalnih kroglic omogočajo neprekinjeno in postopno obremenitev bremena.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Pokrijte srednje dno in doživite globoke orgazme s Satisfyer Yoni Power 2. Te vaginalne medicinske silikonske skodelice s tremi različnimi velikostmi omogočajo temeljito vadbo hrbtenjače.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Fun White

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Satisfyer Backdoor Lover je idealen analni vibrator za začetnike. Za kuharsko igro je na voljo širok izbor.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Plug Black

    Knock Knock! Vaš novi analni ugajalec trka na vaša zadnja vrata in vam želi pokazati, kaj zmore. Predvsem bo šlo za močne tresljaje, ki vas bodo omamljali, pa tudi za upravljanje preko aplikacije, ki vam bo ponudila ultimativne možnosti uporabe. Ne smemo pozabiti na domiselno obliko žebljička, ki daje opazno poln občutek. Uživaj!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dual Love Red

    Poleg stimulacije tlačnih valjev, model Dual Love ponuja, da se možnost stimulacije ponaša z vibrirajočo stopnjo. To orodje vam bo omogočilo nadzor nad uporabo in oblikovanjem mehkega silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun zagotavlja zelo natančno stimulacijo z močnimi krožnimi vibracijami, zaradi česar je primeren za klitoris, sramne ustnice ali druge erogene cone. Njegov športni dizajn dopolnjuje intuitiven nadzor.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vedno želite nekaj več? Kaj pa erotični pripomočki in še posebej analni čepi? Satisfyer's Intensity Plug je tukaj samo za vas! Enostavno se vstavi, je prijetno prožen in lahko tudi prijetno vibrira. In kaj več? Svoje navdušenje lahko nadzorujete prek aplikacije v telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je eleganten masturbator za stimulacijo celotnega penisa. Odstranljiv material rokavov, podoben usnju, je na dotik videti zelo realističen, ta masturbator pa si zaradi diskretnega dizajna prisluži tudi dodatne točke.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Si vedno želite nekaj več? Kaj pa erotični pripomočki in še zlasti analni čepi? Satisfyer's Intensity Plug je tukaj samo za vas! Enostavno se namesti, je prijetno gladek in tudi lepo vibrira. Kaj drugega? Svoje navdušenje lahko nadzorujete prek aplikacije v telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    S svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Privoščil vam bo nebeški orgazem kadarkoli in kjerkoli, njegova dva močna motorja pa vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Zahvaljujoč 2 motorjema in močnim vibracijam je Lolli-Plug 2 absolutna zvezda. Struktura krogle je izdelana iz mehkega silikona in je zaključena s širokim podstavkom za varno uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 217 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.