×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Satisfyer

Elementi 65 do 86 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in gibljivo žico, tako da se lahko upogne v različne oblike. Uporabili ga boste kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte v čutnih spremembah, medtem ko se ljubite - z Satisfyer Partner Box! Škatla vsebuje parni vibrator Double Joy, vibrator za hlačke Sexy Secret in obroč za penis Royal One, ki so združljivi z aplikacijo Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli s posebnim poudarkom so G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno plemensko kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Okrepite medenično dno in doživite globoke orgazme z Satisfyer Yoni Power 2. Zahvaljujoč trem različnim velikostim te vaginalne kroglice iz medicinskega silikona omogočajo postopno treniranje mišic.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S silikonsko igrico Satisfyer Elastic Game boste lahko uživali v največji fleksibilnosti: zahvaljujoč 2 motorjema in gibljivi žici v notranjosti se lahko ta univerzalni spremljevalec uporablja kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Green

    Pokrijte srednje dno in doživite globoke orgazme s Satisfyer Yoni Power 2. Te vaginalne medicinske silikonske skodelice s tremi različnimi velikostmi omogočajo temeljito vadbo hrbtenjače.

    30,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 86 od 86 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.