×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Dodatki za ženske

Elementi 65 do 96 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Spicyness Bath Bomb

    Načrtujete nočno moro, ste izbrali tisti najboljši kos bisera, božanski make-up in steno, ki vam jo je nekaj časa vse zahtevalo? Pripravite neustavljivo feromonsko kupolo s to bombo na kupolo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kheper Games Tantric Sex Cards English Version

    Vas privlači odkrivanje novih strasti in izkušenj? Te karte vam bodo ponudile 100.000 različnih načinov za dosego neverjetnega orgazma. Povežite svoj um, telo in dušo ter doživite razburljive tantrične prakse, predigro in tudi položaje, ki bodo osvežili vaše ljubljenje. Skozi odlične erotične tehnike do odličnih orgazmov.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play 30 Day Bondage Challenge English Version

    Ali imate radi izzive in privlačite razburljive BDSM igre? S temi 30 kartami boste doživeli 30 dni drznih eksperimentov! Intenzivnost nalog se postopoma povečuje in v svet BDSM boste vstopili naravno in počasi. Sprejmite izziv, določite pravila in se veselite zadnjega dne.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sea Salt Crystals Moonlight Bath Lotus Flower 75g

    Uživajte v afrodiziačni kopeli s kopalno soljo Shunga. To bo kot plavanje v morju, to bo pomirjujoč objem strasti, to bo pomlajevalna izkušnja samo za vas ali za vas in vašega partnerja skupaj. Uživajte v popolni sprostitvi, a tudi vse večjem vznemirjenju.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Čudovita darilna škatla, v kateri se skriva zaklad, ki bo pričaral nasmeh na obraz vsake ženske. To je preprosto več kot le darilo! To je ljubeča gesta in obljuba, da boste preživeli veliko vznemirljivih trenutkov z osebo, ki jo imate radi. Razvajajte nekoga posebnega (ali sebe) s tem darilom v omejeni izdaji.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Moroccan Clay Rhassoul 150g

    Zelo fina 100% naravna glina idealna za čiščenje kože, telesa in las. Primerno za vse tipe kože, tudi za problematično. Odlikuje ga sposobnost absorbiranja odvečnega sebuma, toksinov in nečistoč iz kože. Pomaga preprečiti razširjene pore in črne pike. Odstrani odmrlo kožo in umazanijo. Izboljša elastičnost in vitalnost kože, jo posvetli in pusti hidrirano, mehko in prožno.

    9,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Conceive Plus Pregnancy Test 2 pack

    Zanesljiv test nosečnosti, ki bo potrdil ali ovrgel možno nosečnost. Ali zamujate z menstruacijo ali čutite simptome zgodnje nosečnosti? Opravite test v udobju svojega doma.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Lilla

    Ali želite, da bi bil vaš prvi test menstrualne bolezni sprejemljiv in pozitiven? V tem primeru morate graditi na kakovosti izdelka, ki izpolnjuje vaša pričakovanja. Satisfyer Feel Good bo zagotovo! Poskusite popraviti svojo ekologijo in porodniško obdobje.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth All-in-one Ladyshave

    Pripravljamo etiketo Z Ladyshave lahko natančno strižete in prilagajate dlake na obrazu in telesu. Je univerzalen izdelek vse v enem z ergonomsko oblikovanim ročajem za optimalen nadzor in udobje pri uporabi. Njegova ostra, še posebej hipoalergena, rezila so izdelana iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, zato so izjemno učinkovita in hkrati varna. Uporabite celoten komplet in vse 4 obrezovalne glave.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play 30 Day Romantic Challenge English Version

    Ali imate radi izzive in menite, da vajin odnos ni več takšen, kot je bil? S tem 30-dnevnim izzivom ga boste osvežili in si zapomnili osvajanja drug drugega, zahvaljujoč romantičnim opravilom na 30 kartah. Ponovno začutite močno ljubezen in uživajte v nepozabnih sladkih trenutkih.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anais Ivy Pasties

    Zapeljiva leopardova srca krasijo vaše bradavice in pritegnejo pozornost oči.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bye Bra Invisible Bra Black

    Ali želite nositi oblak brez naramnic ali z globokim izrezom na hrbtu in želite, da se vidi vaša borovnica? Rešitev je Bye Bra! Dala vam bo podporo, svobodo gibanja in dobro počutje. Brez oblačil nosite svoje najljubše oblake in z nevidnim modrim modrcem Bye Bra!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Lip Regenerating Serum 7ml

    Izjemno vlažilna nega z visoko regenerirajočim CBD-jem na suhih in razpokanih ustnicah, ki jim daje pomiritev, mehkobo in naraven lesk.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Herbal Elixir Squalane & Q10 20ml

    Ekološki rastlinski eliksir Squalane & Q10 bo edinstvena zelo učinkovita nega proti staranju z očitnim vidnim učinkom na zmanjšanje gub in preoblikovanje kože. Vsebovana patentirana snov Lift Oleoactif® pomaga učvrstiti kožo, zapolniti gube, zgladiti kožo in na splošno pomladiti.

    15,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Magnesium Oil 50ml

    Začnite skrbeti od tal navzgor. Magnezij v telo vnesete s hrano, dodaten del pa lahko nanesete neposredno na kožo. Magnezijevo olje je nepogrešljiv pomočnik po vadbi.

    8,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tease & Please Sex Roulette Naughty Play English Version

    Kaj pa igranje razburljive igre za odrasle? To bo vznemirljivo, ljubeče in polno drznih opravil! Zavrtite kolo rulete in po številki ugotovite, kateri seksi izziv je pripravljen za vas. Ta preprosta in domiselna igra bo zabavala pare, ki želijo doživeti nekaj zabave, in strastne pare, ki imajo radi zabavo. Zavrtite ruleto in začnite poreden večer!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions Our Sex Game English Version

    To zagotovo ne bo dolgočasno! Uživajte v spodbudnih pogovorih, erotičnem eksperimentiranju in nagradah. Naša seks igra v angleščini bo pospešila vaš srčni utrip in prebudila vašega ljubimca. Vsebuje veliko kart in kombinacij, tako da vam ne bo dolgčas, tudi če ga igrate vsak vikend.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Intimate Health Menstrual Cups Size L

    Mučiš menstrualne težave in začenjaš razmišljati o ekološki negi menstruacije? Škodelica bo rešila vaše trpljenje! Je udobna, kuhalna in večnamenska naprava, ki vas opozarja na spodbude in ponije. Skodelica je zasnovana tako, da je udobna za nošenje, nalaganje in kuhanje za telo. Poskusite in pazite, da ne želite menstruacije!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos 100% Bio Chamomile Water 100ml

    Nežen naravni tonik iz kamilice, primeren za vsak tip kože in občutljivo otroško kožo. Čudovito vlaži, pomirja in spodbuja sprostitev.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Natural Deodorant Grep Mint 60g

    Suhe in sveže pazduhe zahvaljujoč trdnemu Bio dezodorantu brez sode s patentirano mineralno komponento CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Iščete erotično igračo za igro v dvoje? Če izberete ta komplet, ne boste potrebovali ničesar drugega! Vključuje vibrator za pare, ki ga lahko nosita med ljubljenjem, vibrirajoči prstan za penis in vibrator v obliki metulja za spodnjice. Odstranljiv mini vibrator lahko vedno postavite v eno od silikonskih igrač in izbirate med 9 osupljivimi načini vibriranja, zato pridite!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Zaradi britja z britvico je tudi vam neprijetno in nevarno? Precej boljša izbira je trimer, predvsem za intimna mesta. Ta od Mae B je čudovito diskretna, priročna in praktična. Služil bo tudi kot kozmetični pripomoček, saj lahko zelo enostavno odstrani tudi najmanjše dlačice na telesu ali obrazu. Britje ni treba skrbeti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bye Bra Invisible Bra Nude

    Ali pogosto in radi nosite oblačila brez naramnic ali z globokim izrezom na hrbtu in ne želite, da bi bil vaš modrček viden? Rešitev je Bye Bra! Dala vam bo podporo, svobodo gibanja in tudi udobje. Brez skrbi nosite svoja najljubša oblačila in z nevidnim modrčkom Bye Bra!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Se sprašujete, kako se znebiti svojih intimnih delov? Ta brivnik je praktično orodje za gladko britje vseh vaših intimnih mest! Zaobljena in ostra rezila britvice zagotavljajo gladek rezultat, ki vam bo trajal, zasnova britvice pa učinkovito zmanjšuje možnost poškodb. Dodajte enega od 2 podaljškov in nastavite želeno dolžino. Ko končate, brivnik očistite s priloženo krtačo in ga položite v modro vrečko Boners.

    61,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Natural Deodorant Litsea Cubeba 60g

    Suhi in sveži sofiti zamastijo trdni Bio deodorant brez sode s patentirano mineralno komponento CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth IPL Hair Removal Device

    Luksuzna naprava za enostavno odstranjevanje dlak iz Mae B. Vaša koža bo neverjetno gladka, posebna tehnologija pa bo zmanjšala rast dlak tako na telesu kot na obrazu. Naprava uporablja IPL tehnologijo, ki je nežna in učinkovita ter se lahko uporablja za večino tonov kože. Najboljše, kar lahko storite za svoje telo!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Fun Cup Single Size A Turquoise

    Ubij na tampon na zadnji strani hlač! Preizkusite menstrualni skelet FUN CUP, ki vam bo za nekaj časa zagotavljal trajno menstrualno zaščito. Če je poljski morski pes, je samostojen, pripravljen in pripravljen za nadaljnjo uporabo. Manjša velikost A je drugačna izbira za kratke menstrualne dni ali za ženske, ki so manjše od manjše velikosti.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Nail Strengthening Serum 7ml

    Krepitev naravne nege nohtov z aktivnimi sestavinami za želeno moč, sijaj in vitalnost. Neguje in mehča nohtno posteljo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Hydrophilic Make-up Remover Oil Melissa 50ml

    "Melisa" se imenuje celotna rastlina melise. Eterično olje, pridobljeno iz njegovih listov, deluje kot blag tonik. Olje za ličila kožo nežno očisti, primerno je za vse tipe kože. Vonj eteričnega olja melise lahko pozitivno uglasi in uskladi.

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos CBD Hydrophilic Make-up Remover Oil 50ml

    Odkrijte izjemno fino CBD hidrofilno olje za ličila Saloos z visoko regenerirajočim kanabidiolom. Prav tako nežno odstrani vodoodporna ličila in hkrati pomirja kožo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Gato 8-piece set

    Presenetite svojega partnerja s tem kompletom 8 erotičnih kosov, ki vam bodo pomagali doživeti najbolj vznemirljivo noč! Poleg čutnih leopard igrač in pripomočkov v kompletu ne boste našli tudi praktične torbice, ki bi lahko postala dom vaših pripomočkov ali pa jo lahko nosite kot torbico. Ste že poskusili z vibratorjem, zatičem ali lisicami? Vaša domišljija začenja delovati, čutite tudi vi?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.