×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Dodatki

Elementi 33 do 64 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • beGLOSS Perfect Shine 250ml

    Vaša oblačila iz lateksa zahtevajo popoln sijaj! Podarite mu ga z beGLOSS Perfect Shine, ki bo združil prijetno s koristnim, saj bo vašim najljubšim oblačilom poleg sijaja dal potrebno nego. Z beGLOSS-om bo lateks še bolj lateks, sijoč, mehkejši in bolj prožen!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Battle in the Bed

    Kdo to zmore? Ta zapeljiva družabna igra je idealna predvsem za na novo zaljubljene pare, ki želijo odkriti nekaj novega. Igra se začne s preprostimi nalogami za ogrevanje, druge naloge pa se bodo verjetno končale z ljubeznijo, saj se bo spolna želja povečala neverjetno hitro. Toda pozor, nihče ne sme doseči orgazma pred koncem igre ali izgubiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Erotika Gift Box For Daily Care

    Za vas smo pripravili darilni paket naše ekološke kozmetike. Darilne škatle so lahko odličen navdih za darila ljubiteljem naravne kozmetike skozi vse leto.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Waist Jewelry Silver

    Majhna srebrna verižica, ki izzove ne samo vašo domišljijo. Dodatek, ki vašemu videzu doda čuten pridih, razkrije skrivne fantazije in vzbudi strast.

    34,90 €

    25,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Desir Metallique Mesh Handcuffs Silver

    Pridih kovinskih nastavkov bo prebudil vaš um ... Elegantni nastavki in kalupi za vse nastavke, ki bodo dopolnili vašo skrivnost. Poslušajte svoja ušesa!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Albi Partnerské hrátky

    Ženska in moški se privlačita že od antičnih časov. Toda kako doseči, da bo ta odnos v ravnovesju? Za harmonično zvezo potrebujete predvsem srečo, ljubezen in seks. Seveda najdemo še druge spremenljivke, kot so zdravje, razumevanje, toleranca in številne druge. Vendar pa gre pri tej igri za te prve tri spremenljivke.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth All-in-one Ladyshave

    Pripravljamo etiketo Z Ladyshave lahko natančno strižete in prilagajate dlake na obrazu in telesu. Je univerzalen izdelek vse v enem z ergonomsko oblikovanim ročajem za optimalen nadzor in udobje pri uporabi. Njegova ostra, še posebej hipoalergena, rezila so izdelana iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, zato so izjemno učinkovita in hkrati varna. Uporabite celoten komplet in vse 4 obrezovalne glave.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Loveline (S)explore Toy Kit for Her Dark Cherry

    Najbolj vznemirljiva darilna škatla, kar ste jih kdaj videli. Vznemirljiva in dih jemajoča škatla s predmeti, ki vas bodo navdušili. Vsaka skrbno izbrana igrača je za večkratno uporabo, zato je darilo, ki se vedno znova obdaruje. Vključuje mini zajčji vibrator, keglove žogice in majhen analni čep.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Geisha Secrets Collection Sparkling Strawberry Wine 5 pack

    Zbirka priljubljenih miniatur, ki je popolnoma idealna za vsa vaša seksi potovanja in bivanja. Odkrijte najbolj vroče skrivnosti začimb intimnega življenja.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Levandule Gift Box Three Steps To Beauty

    Naša ekološka kozmetika je za vas pripravila darilni paket. Darilne škatle je skozi vse poletje enostavno spoznati darila ljubiteljev naravne kozmetike.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Lily Cup One

    Lily Cups so nova generacija zaščite pred menstruacijo: ultra mehke menstrualne skodelice za večkratno uporabo iz medicinskega silikona. Z vsemi prednostmi menstrualne skodelice v obliki, ki je majhna in enostavna za uporabo, Lily Cup One poskrbi, da je menstruacija enostavna od začetka do konca.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bye Bra Invisible Bra Black

    Ali želite nositi oblak brez naramnic ali z globokim izrezom na hrbtu in želite, da se vidi vaša borovnica? Rešitev je Bye Bra! Dala vam bo podporo, svobodo gibanja in dobro počutje. Brez oblačil nosite svoje najljubše oblake in z nevidnim modrim modrcem Bye Bra!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Feet Chain 0272 Gold

    Čudovit nakit za vaše sprehode! Okrasile bodo vaš nart, zahvaljujoč zankam in majhnim verižicam pa bodo vašo nogo naredile v razkošen dragulj. Ves nakit v kolekciji Magnifique je navdihnjen z newyorškimi plesalkami kabareja iz dvajsetih let prejšnjega stoletja in je tako kot oni nekonformističen, čuten in dih jemajoč.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orgie Sexy Therapy Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darilni paket čutnih masažnih olj Sexy Therapy. Ta čudovita zbirka je idealna kot darilo, vsaka majhna steklenička pa je popolna za potovanje. Hibridna olja za telo temeljijo na mineralnih oljih in so obogatena z oljem sladkega mandlja in grozdnih pešk. Imajo čudovit stimulativen vonj in pustijo kožo hidrirano in svilnato gladko.

    30,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Albi Nespoutané laškování

    Erotična igra Unfettered Courtship je namenjena parom, ki želijo popestriti svoje intimno življenje, pa tudi skupinam, ki se jim tudi zelo drzne družabne igre zdijo preveč sedeče.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions Our Sex Game English Version

    To zagotovo ne bo dolgočasno! Uživajte v spodbudnih pogovorih, erotičnem eksperimentiranju in nagradah. Naša seks igra v angleščini bo pospešila vaš srčni utrip in prebudila vašega ljubimca. Vsebuje veliko kart in kombinacij, tako da vam ne bo dolgčas, tudi če ga igrate vsak vikend.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Albi Nevinné hrátky pro dva 2. edice

    Vstopite v svet strasti in fantazije z erotično partnersko igro Innocent games for two. Potujte s partnerjem po načrtu igre, kjer vas čakajo zabavne, prijetne in čutne naloge, katerih erotični naboj postopoma narašča.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bye Bra Invisible Bra Nude

    Ali pogosto in radi nosite oblačila brez naramnic ali z globokim izrezom na hrbtu in ne želite, da bi bil vaš modrček viden? Rešitev je Bye Bra! Dala vam bo podporo, svobodo gibanja in tudi udobje. Brez skrbi nosite svoja najljubša oblačila in z nevidnim modrčkom Bye Bra!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Zaradi britja z britvico je tudi vam neprijetno in nevarno? Precej boljša izbira je trimer, predvsem za intimna mesta. Ta od Mae B je čudovito diskretna, priročna in praktična. Služil bo tudi kot kozmetični pripomoček, saj lahko zelo enostavno odstrani tudi najmanjše dlačice na telesu ali obrazu. Britje ni treba skrbeti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Ali vam prtljažna vrata po analni igri postanejo nekoliko neudobna? Da, tudi to se dogaja in treba se je posvetiti zaščiti in regeneraciji. Pri tem vam bo pomagal negovalni balzam Anjoy, ki ščiti, pomirja in regenerira občutljivo, po analnem seksu razdraženo kožo. Njegova visokokakovostna veganska formula je sestavljena iz naravnih hladno stiskanih olj, čistega vitamina E in zeliščnih sestavin. Zaupajte mu in ne bo vam žal!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Sexy Glow Body Illuminator Gold 60ml

    Ali sanjate, da bi zasijali kot najsvetlejša zvezda na nebu? S tem osvetljevalcem z zlatimi mikro perlami se bo vaše uresničilo in tudi vaša koža bo takoj zasijala z lahkotno porjavelostjo. Poleg tega izdelek učinkovito prekrije nepravilnosti, kot so pigmentni madeži, strije ali celulit, ter pusti koži enakomerno obarvan ton. Kapljico napršite v dlan in s krožnimi gibi nanesite na telo, nad rezultatom boste navdušeni!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Geisha's Secret Kit Exotic Fruits

    Se veselite romantičnega bivanja? Podprite njegovo erotiko in strast s tem kompletom, ki vključuje mini potovalna pakiranja najljubših izdelkov. Odkrijte skrivnost trenutka absolutne čutnosti! Ta očarljiv komplet je lahko tudi odlično darilo za vašo ljubljeno osebo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Albi Párty Alias Ženy versus Muži

    V tej različici priljubljene družabne igre ženske igrajo proti moškim ali - z drugimi besedami - moški proti ženskam. Eden od igralcev svoji ekipi vedno razloži besedo ali besedno zvezo, da jo člani ekipe uganijo in se tako približajo zmagi. A ni tako preprosto. Ženske bodo razlagale besede iz moškega sveta (npr. ključ, uplinjač), moški pa besede iz ženskega sveta (npr. ovulacija, pedikura).

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Tantric Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darilni paket tantričnega čutnega masažnega olja. Ta čudovita zbirka je idealna kot darilo, vsaka majhna steklenička pa je popolna za potovanje. Hibridna olja za telo temeljijo na mineralnih oljih in so obogatena z oljem sladkega mandlja in grozdnih pešk. Imajo čudovit stimulativen vonj in na koži pustijo sijoč učinek.

    30,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Albi Tipni si! Známe se? 18+

    Ali veste, koliko vaših soigralcev ni bilo nikoli nezvestih? Koliko si jih grize nohte ali si luba nos? In koliko jih je kdaj ponaredilo pomemben podpis? Tudi če ne veste, lahko ugibate.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Pretty But Wild Glow Body Oil 50ml

    Želite, da vaša koža sije kot strela? To Glow Body Oil ima neverjetne posvetlitvene učinke in vsebuje rastlinske aktivne sestavine, ki ne bodo samo razvajale vaše kože, temveč ji dale tudi lesketajoč učinek. Uživajte v popolni hidraciji, čutnosti in zlatem sijaju!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Jizz Drinking Game

    Popolna igra pitja ne samo za divjo zabavo! Napolnite tega roza lepotca s svojim najljubšim alkoholom ali celo brezalkoholom, zavrtite kroglice in črpajte! Desna krogla vam pokaže, kam morate ciljati, leva pa, kolikokrat morate črpati. Veliko zabave!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sex-O-Chess The Erotic Chess Game

    Ste razpoloženi za razburljive erotične igre v dvoje? Preizkusite ta edinstveni šah! Sex-o-Chess je vznemirljiva in seksi različica klasičnega šaha. Sprašujete, kako deluje? Običajna pravila so razširjena z erotičnimi presenečenji!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions Sex Marks The Spot English Version

    Hitra erotična zabava, ko tekmujete za svojo 'personalizirano' fantazijo! VI imate nadzor nad tem porednim zemljevidom užitkov – prilagodite igro tako, da napišete svojo skrivno domišljijo – ne dovolite, da bi vaš ljubimec videl! Tekmujte za zbiranje kvadratkov X – prvi do 6 zmaga svojo individualno fantazijo, kdo bo prvi našel zaklad?

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions Foreplay in a Row English Version

    Pri predigri gre za povezovanje s partnerjem in kaj je boljšega kot igrati to zabavno igro za odrasle! Vsak od 42 števcev ima drugačen predlog za predigro, tako da si lahko predstavljate, kako pričakovanje raste, ko vsaka od vas pada na drzne ideje, kot so "Naked Pillow Fight", "Spank Bottom" in "Booby Sex!" Vendar morate zmagati, saj so samo štirje števci, ki sestavljajo zmagovalno linijo, tisti, ki jih igrate nocoj. Najboljše od treh?!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sensual Body Powder Sweet Snow Exotic Fruits 228g

    Bi radi, da vas ponese v svet čutnosti in romantike? Ni nemogoče! S tem seksi pudrom boste svojo dvojnico spremenili v sladek posladek, dražili in lesketali z mehkim peresom in kmalu se bodo tla tresla od navdušenja. Uživajte v omamnem okusu eksotičnega sadja, ki vas ne pusti hladnega.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Oriental Crystals Exotic Fruits 600g

    Uživajte v nebeški kopeli s to šunga soljo. Njegova aroma je afrodiziak in povzroča sproščujoče in čutno razpoloženje. Poleg tega vas zadiha vonj slastnega tropskega sadja in v kopel se potopite kot v pomirjujočem objemu. Uživajte v tem luksuznem doživetju s svojim partnerjem in se razvajajte že v kopeli.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.