×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Samodejni masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 223 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor je masturbator, zasnovan posebej za njegov užitek. Z 2 zmogljivima motorjema Conor ponuja različne funkcije za izjemno prijetno noč, bodisi sam ali s partnerjem.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Vrteče se tresljaji prinašajo čisto ekstazo s tem mehkim strokerjem, ki je zasnovan za slasten življenjski občutek, začenši z realističnim vstopom v obliki ust. Upravljajte vsak motor posebej, da prilagodite svoj užitek, ne glede na to, ali želite izkusiti močno kroglo na dnu kanala ali občutiti vrtenje tulca vse okoli sebe – ali oboje hkrati za vrhunsko sprostitev.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Suck-O-Mat 2.0

    Sistematičen nadaljnji razvoj sistema SUCK-O-MAT 1.1!

    619 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Vacuum Controller

    Izkusite edinstveno izkušnjo sesanja in kasnejšega sproščanja z novim podaljškom za masturbatorje TENGA. Masturbatorjem TENGA je za še boljšo stimulacijo dodana vakuumska sesalna naprava.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 načinov in zasnova orgazma z enim gumbom: Ta električni masturbator ponuja 7 načinov teleskopske funkcije in vrtljive masažne funkcije, spolne igrače za moške, ki stimulirajo penis, boste občutili drugačno stimulacijo pri 7 frekvencah vibriranja. Masturbator moški skodelica za prostorno telefoniranje, oblika orgazma z enim gumbom vam omogoča neprekinjeno stimulacijo, masturbator v najmočnejšem načinu sesanja in vibriranja, tako da sesa, vaš penis sesa in vibrira.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orctan Automatic Masturbator

    Izumitelj Womanizerja predstavlja novost, Orctan, najnaprednejši stimulator oralnega seksa na svetu, je tu! Je avtomatski masturbator, s katerim boste okusili pristna doživetja, ki spominjajo na okusen oralni seks. Igrača prihodnosti z masažnimi valjčki in 9 programi za vznemirjenje, ki se konča z orgazmom. Preizkusite tudi funkcijo povečanja moči za največjo moč in 3 samodejne načine.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Iščete popolno igračo, ki vam je ne bo treba držati v rokah? Na trdno podlago preprosto pritrdite masažno igračo "prostoročno" s 30 intenzivnostmi tresljajev in se prepustite v svet užitka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Še vedno iščete način, kako premostiti razdaljo med vami in vašim dekletom? Spoznajte Calorja, masturbatorja, ki vas bo razveselil s prijetno funkcijo ogrevanja in seveda pametnimi vibracijami. Njegovo telo je stisljivo in zaznavno hkrati – globlje ko vstaviš, intenzivnejše so vibracije. Uživajte v dolgih samotnih večerih.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodje, iščete sodobnega in priročnega pomočnika za svoje trenutke ljubezni do sebe? Blagovna znamka Svakom prinaša ta inovativni masturbator Sam Neo z nadzorom prek aplikacije, ki vam bo ponudil razburljiv sesalni učinek v kombinaciji z močnimi vibracijami! Izvedi več!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Ali sanjate o neverjetnih užitkih, povezanih s popolno samozadovoljevanjem? Ima masturbatorja, ki vam lahko spremeni življenje! Ima edinstveno tehnologijo, ki vas bo zajela! Poleg tega boste skozi prozorno okno spremljali celoten dogodek in na lastne oči boste videli, kako deluje 10 načinov vibriranja in 7 vrtljivih krožnih funkcij, ki jih poganja praktičen in zmogljiv polnilni motor.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nekaj več kot preprost masturbator? Handy je najnaprednejše interaktivno spolno orodje, kar jih je svet kdaj videl! Sledi filozofiji spolne pozitivnosti in prinaša nove neverjetne možnosti užitka. Prilagodite ga svojim željam, prilagodite oprijem in dolžino udarca točno tako kot potrebujete in želite!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Najvišji fantazijski stroker je tu! Vključite se v erotično izkušnjo, ki bo razvnela vse vaše čute. Zdrsnite  v realističen vaginalni vhod in uživajte v edinstveni vibracijski in napenjalni komori. Vibrira in stiska z realističnim občutkom, ki ga še niste doživeli, medtem ko si dogajanje ogledujete skozi večbarvno okence!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibracijski masturbator, ki izpolnjuje divje fantazije! Omogočil vam bo, da realistično prodrete v pohotno nožnico, pameten jezik pa bo pobožal vaš želod v notranjosti. Omogočite svojemu penisu 3 hitrosti in 4 funkcije vibracij iz vulve in jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Predstavljajte si, da samo sedite in pustite, da masturbator naredi vse namesto vas! Brez zibanja gor in dol, samo sprostitev in užitek hkrati. Ali želite, da je tako? Ta edinstven masturbator bo naredil prav to namesto vas! Vrti se in premika gor in dol, da vam zagotovi čudovito stimulacijo in neverjeten končni vrhunec!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Ste pripravljeni na najboljšo izkušnjo masturbacije v svojem življenju? Stroker PDX ELITE Dirty Talk Starter je idealen za začetnike in ponuja popolno čutno izkušnjo užitka. Močne vibracije so združene s strastnim stokanjem in seksi pogovorom, da vaše masturbacije dosežejo povsem nove ravni zadovoljstva!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavljamo revolucionarno tehnologijo IST! Omogočil vam bo neverjetno realistično občasno sesanje, kar bo vaša najboljša izkušnja pri oralnem seksu. Popolnoma se vam prilagaja in vaš penis v kristalno čisti cevi bo na vrhu dobrega počutja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 01, najnovejši dodatek k inovativni ponudbi izdelkov za užitek Rimba Toys. Orgastobator 01, zasnovan z največjo pozornostjo do detajlov, je vrhunski masturbator, ki ponuja neprimerljivo raven zadovoljstva in intimnosti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP03 je čudovito diskreten in vam ponuja 6 vznemirljivih načinov sesanja in 7 načinov vibracij. Poleg tega vam bo zagotovo všeč funkcija ogrevanja, ki bo dodatno podprla celotno izkušnjo. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Preživite najboljšo noč svojega življenja z Ethen, realističnim masturbatorjem. Ima mehke in gobaste materiale, tako da lahko stiskate in uživate brez meja.

    699 €

    539 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Samo s tem masturbatorjem se bo vaše življenje spremenilo do neprepoznavnosti! Vsak dan se boste lahko prepustili izjemnemu zadovoljstvu in realnim občutkom. Čakajo vas opojna funkcija vrtenja in pristni udarci. Zato odložite svoj najljubši lubrikant na vodni osnovi in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Spoznajte BLOWCAST; zasnovano z inovativnostjo in strastjo, namenjeno oživitvi vaših fantazij! Blowbot ponuja edinstveno izkušnjo s čudovitimi vibracijami ter funkcijo traku in gretja. Z zmogljivim motorjem in rokavom z mehko teksturo boste odkrili občutke kot še nikoli.

    159 €

    149,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Toys Orgastobator 03 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 03, najnovejšo senzacijo v inovacijah za užitek iz Rimba Toys. Kot del naše cenjene kolekcije intimnih izdelkov Orgastobator 03 vašim čutnim dogodivščinam dodaja novo dimenzijo užitka in vznemirjenja.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Suck-O-Mat

    To omogoča inovativna tehnologija SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTURBATION TECHNOLOGY s stimulacijo, ki se upravlja z intervali. Če imate podlogo SUCK-O-MAT®, vam ni treba izvajati značilnih gibov z rokami - vse, kar morate storiti, je le ležati in uživati. Zaradi močnih impulzov črpalke/sesanja se mehki, prožni silikonski rokav samodejno in ritmično premika gor in dol po penisu - simulira strastna usta, ki zagotavljajo vroče užitke ... Vau! Poleg tega bo vgrajeni obroček za užitek povečal čudovit občutek sesanja!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Ko gre za spolne igrače, ste res izbirčni? Za vas imamo strokovnjaka med masturbatorji, ki bo izpolnil vaše zahteve. Že na prvi pogled vas bo navdušil moderen videz, kaj pa funkcije!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; zasnovano z inovativnostjo in strastjo ter namenjeno oživitvi vaših fantazij! Wingman PRO ponuja edinstveno izkušnjo s čudovitimi vibracijami ter funkcijo traku in gretja. Z zmogljivim motorjem in rokavom z mehko teksturo boste odkrili občutke kot še nikoli.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Že imate svoj Fleshlight in razmišljate o nečem več? Predstavljajte si, kako bi bilo, če bi se Fleshlight sam premikal po našem penisu in bi se lahko popolnoma osredotočili na svojo najljubšo pornografijo, odlična ideja, kajne? Spoznajte Universal Launch Stroking Simulator, ki bo vaše sanje spremenil v resničnost. Čas teče naprej in ni vam treba naprezati desne roke, ko lahko to naredi namesto vas ta priročna malenkost!

    549 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kaj ima dva palca in obožuje fafanje? Očitno ti. Z novim in izboljšanim Autoblow 2+ XT boste kmalu izkusili spolno igračo za moške, ki postavlja standarde realističnih solo doživetij. Ta posodobljena različica, ki je bila predstavljena avgusta 2018, vključuje na novo zasnovano 5-ročno prijemalo za penis, ki je za 50 % tesnejše, kar vam pomaga uživati v boljših in večjih orgazmih. Privoščite svoji roki počitek in dovolite, da Autoblow izdela napor ali dva - samodejno. Za enostavno čiščenje se rokav v sekundi iztakne. Potrebovali boste lubrikant na vodni osnovi, poleg tega pa boste morda želeli uporabiti čistilo za igrače, da boste po umivanju rokava poskrbeli za njegovo čistočo. Za razliko od drugih masturbatorjev je čiščenje po končani zabavi z napravo Autoblow preprosto.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija stiskanja v PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER je zasnovana tako, da samodejno obdaja vaš penis s stimulativnim pritiskom, kar omogoča neverjetne užitke pri stiskanju in sproščanju. Prozorno okence vam omogoča, da si ogledate delovanje, ko se vsak centimeter vašega penisa vedno znova doji s 6 hitrostmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Znamka številka ena masturbatorjev F-Machime pravkar prihaja na trg z novostjo Tremblr, ki je še boljša od vseh svojih predhodnikov in jo zahvaljujoč Bluetoothu enostavno upravljate preko aplikacije na telefonu. Vaš penis se lahko veseli popolnega in neskončnega sesanja, absolutno najboljše stimulacije in intenzivnega vrhunca.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 223 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.