×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Samodejni masturbatorji

Elementi 65 do 96 od 223 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli v novi in izboljšani tehnologiji sklepanja pogodb. Popolnoma nova izkušnja v enakem formatu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP02 je čudovito diskreten in vam ponuja vznemirljivo gibanje gor in dol ter vibracije s 5 hitrostmi in 10 načini. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično vaginalno odprtino. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Samodejno fafanje - roke niso potrebne!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Realistična alternativa masturbaciji je ta neverjeten masturbator, ki ga je mogoče ponovno napolniti! Pritrdite prisesek na izbrano površino, vstavite vanj namazan penis in se zadovoljite s čarobnimi gibi naprej in nazaj, kot da bi vas zadovoljil nekdo drug.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    Moški masturbator gor in dol JAMYJOB VORTEX je visoko zmogljiva igrača za užitek, ki vas bo popeljala na nove višine zadovoljstva. Ta naprava v elegantni črni barvi z globokimi rdečimi poudarki ponuja številne izjemne lastnosti.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Je kdo rekel, da so erotični pripomočki samo za ženske? Jamyjob razblini ta mit in poskrbi, da delate tako učinkovito, kot želite! Ima močan prisesek, ki se bo prilepil na katero koli gladko površino, edinstvena funkcija gor in dol pa bo poskrbela za vse. Dodajte kapljico maziva na vodni osnovi, izberite med 3 intenzivnostmi in 5 vzorci, ki jih poganja močan motor, in pustite Milkerju, da opravi vse delo namesto vas.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    Zero Tolerance Toys s ponosom razkrije ta zmogljiv potisni stroker, ki se zdi kot pravi, ker se zdi, da ima njegov motor svoj um! Živahen vaginalni vhod se umakne erotičnim, mehkim in raztegljivim užitkom, ki masirajo in žgečkajo, ko zdrsneš notri.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Bodite med prvimi, ki bodo vstopili v interaktivni svet z najmočnejšim samodejnim masturbatorjem za moške.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Le s tem masturbatorjem bodo vaši trenutki zase nepozabni in popolnoma popolni! Delovalo vam bo, zato si bodo roke zagotovo spočile. Udarci, sesanje in vibracije, to je kombinacija, ki vam bo zatresla kolena. Trenutno gledate eksploziv, zaradi katerega bo vaš penis dobesedno eksplodiral.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Čudovita prsata blondinka Britney je ena najbolj iskanih zvezdnic v porno industriji. In veš kaj? Zdaj je lahko vaš! Vas zanima, kako bi bilo z njo? Kombinirajte osupljivi masturbator FeelBritney s super modernim KEON-om in ne boste presenečeni, kako osupljivo resničen bo!

    429 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Izberite zadovoljujoče spolno življenje, izberite globoko sesanje in intenzivne vibracije, izberite ta edinstven masturbator. Ponuja najboljše iz sveta vibracij in sveta sesanja. Veselite se, da vas bo zajel razburljiv vakuum, posrkal vase in izpustil. Veselite se intenzivnih vibracij in inovativnega dizajna!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Okrepite svoje intimne užitke z enostavnim za uporabo Optimum Power Ultimate Power Strokerjem. Kompakten, samostoječ vzburjevalnik se ponaša s sedmimi intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanjem ter izjemno ekstazo pri božanju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Z vabljivo, realistično odprtino zdrsnite v vagino in se potopite v realistično meso. Izjemno mehak tunel je zasnovan za najbolj gladke in gladke gibe, poln grebenov in izboklin, ki dražijo, vzburjajo in zadovoljujejo. Ko se tesno prilegajoča komora oprime vašega penisa, prilagodite stopnjo potiska za užitek po meri.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Vam je všeč kaj, kar je 2v1? V tem primeru vam bo všeč Double Penetration Vibrating Stroker neposredno! Združuje nežna usta in popolno vagino v en sam pripomoček za samozadovoljevanje, ki vas ne bo očaral le z vibracijami, temveč tudi z materialom Fanta Flesh, ki ga ne bi ločili od človeške kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Spoznajte Orgastobator 04, ultimativni užitek v prestižni zbirki intimnih izdelkov Rimba Toys. Ta luksuzni masturbator je zasnovan tako, da na novo definira vaša čutna doživetja s svojo izvrstno izdelavo in inovativnimi funkcijami. Orgastobator 04 ima napredno tehnologijo, eleganten dizajn in vrsto prilagodljivih nastavitev, ki ustrezajo vsem vašim potrebam.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Hrepenite po nečem res intenzivnem in resničnem, kar vas bo popeljalo do vrhunca spolnega zadovoljstva? Pripomočki znamke Lovebotz že nekaj let valijo erotični trg in zdaj prihaja z novim Milker Pro, ki vas bo posrkal do zadnje kapljice. Njegov teksturiran in upogljiv rokav vas absorbira z vsakim udarcem. Izbirajte med 3 hitrostmi in vibracijami ter 7 vzorci in odkrijte nov svet užitka in orgazmičnega užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte v popolni samozadovoljevanju in učinkovito stimulirajte najbolj občutljive dele svojega penisa s to edinstveno napravo. Gre za vibrirajoči silikonski stimulator, ki je usmerjen v spodnji del penisa, ki bo s svojimi funkcijami popolnoma navdušil.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Si želite svoj užitek doživeti z vsemi čuti? S tem masturbatorjem ga lahko čutite na lastnem penisu, slišite in tudi vidite! Prozorno okence vam omogoča, da opazujete svoj penis, kako uživa v vrtenju ali potisku, in se počutite, kot da ste v vznemirljivem okolju globokega grla. Vklopite način nevihte in uživajte v največji možni stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornadi so nevarni in uničujoči, so zračni stebri, ki se silovito vrtijo v notranjosti in pometajo vse, kar se jim znajde na poti. Tudi Tornado by Jamyjob je tak! Ponudil vam bo 10 močnih vzorcev potiskov in vrtenj, s katerimi boste doživeli vrtinec osupljivih občutkov!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera izstopa po edinstvenem dizajnu in izjemnih lastnostih. Ta inovativna naprava ima dva različna konca, od katerih vsak ponuja edinstveno izkušnjo užitka.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Toys Orgastobator 02 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 02, naslednji vznemirljivi dodatek k izvrstni liniji izdelkov za užitek Rimba Toys. Kot del naše raznolike zbirke čutnih naprav Orgastobator 02 v ospredje postavlja svoj edinstven šarm in navdušujoče funkcije.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Še bolj uživajte v samozadovoljevanju! Pri tem vam bo pomagal ta prozorni masturbator. Skrit je v nedrsečem prozornem ohišju in ima praktičen zaščitni pokrov. Idealen je za dih jemajoče ročno delo, ki ga boste imeli pred lastnimi očmi.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Ali želite najboljše izkušnje brez dela? Ta masturbator bo uresničil vse vaše vznemirljive sanje! Ponujal vam bo 10 hitrosti udarca in 9 vzorcev vibriranja. Tudi njegove čutne so popolnoma avtomatske in so lahko divje hitre ali nežno počasne. Trenirajte svojo vzdržljivost, delajte dobro in uživajte v dih jemajočih vrhovih.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ta fantastični masturbator SM360, ki ga je mogoče polniti prek USB! Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju čarobne sesalne funkcije v kombinaciji z vibracijami za največji užitek.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Popolna igrača za vsakogar s penisom! Ime mu je Viggo in čeprav je na prvi pogled morda videti malce običajen, zagotovo ni običajen. Ima najboljše lastnosti, ki jih bo cenil vsak penis. Na zunaj je čudovito diskreten, na notranji strani pa ima super realističen rokav iz TPE za največje občutke. Poleg tega dodaja še 3 neverjetne funkcije, preverite jih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Masturbator SM400, ki ga je mogoče polniti prek USB, vam omogoča popolnoma novo izkušnjo masturbacije. Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v igračo in se prepustite razvajanju s teleskopskim in rotacijskim gibanjem.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 223 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.