×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Samodejni masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 108 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP03 je čudovito diskreten in vam ponuja 6 vznemirljivih načinov sesanja in 7 načinov vibracij. Poleg tega vam bo zagotovo všeč funkcija ogrevanja, ki bo dodatno podprla celotno izkušnjo. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Spoznajte BLOWCAST; zasnovano z inovativnostjo in strastjo, namenjeno oživitvi vaših fantazij! Blowbot ponuja edinstveno izkušnjo s čudovitimi vibracijami ter funkcijo traku in gretja. Z zmogljivim motorjem in rokavom z mehko teksturo boste odkrili občutke kot še nikoli.

    159 €

    149,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Ko gre za spolne igrače, ste res izbirčni? Za vas imamo strokovnjaka med masturbatorji, ki bo izpolnil vaše zahteve. Že na prvi pogled vas bo navdušil moderen videz, kaj pa funkcije!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija stiskanja v PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER je zasnovana tako, da samodejno obdaja vaš penis s stimulativnim pritiskom, kar omogoča neverjetne užitke pri stiskanju in sproščanju. Prozorno okence vam omogoča, da si ogledate delovanje, ko se vsak centimeter vašega penisa vedno znova doji s 6 hitrostmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP02 je čudovito diskreten in vam ponuja vznemirljivo gibanje gor in dol ter vibracije s 5 hitrostmi in 10 načini. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično vaginalno odprtino. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli v novi in izboljšani tehnologiji sklepanja pogodb. Popolnoma nova izkušnja v enakem formatu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Realistična alternativa masturbaciji je ta neverjeten masturbator, ki ga je mogoče ponovno napolniti! Pritrdite prisesek na izbrano površino, vstavite vanj namazan penis in se zadovoljite s čarobnimi gibi naprej in nazaj, kot da bi vas zadovoljil nekdo drug.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Izberite zadovoljujoče spolno življenje, izberite globoko sesanje in intenzivne vibracije, izberite ta edinstven masturbator. Ponuja najboljše iz sveta vibracij in sveta sesanja. Veselite se, da vas bo zajel razburljiv vakuum, posrkal vase in izpustil. Veselite se intenzivnih vibracij in inovativnega dizajna!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Vam je všeč kaj, kar je 2v1? V tem primeru vam bo všeč Double Penetration Vibrating Stroker neposredno! Združuje nežna usta in popolno vagino v en sam pripomoček za samozadovoljevanje, ki vas ne bo očaral le z vibracijami, temveč tudi z materialom Fanta Flesh, ki ga ne bi ločili od človeške kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Hrepenite po nečem res intenzivnem in resničnem, kar vas bo popeljalo do vrhunca spolnega zadovoljstva? Pripomočki znamke Lovebotz že nekaj let valijo erotični trg in zdaj prihaja z novim Milker Pro, ki vas bo posrkal do zadnje kapljice. Njegov teksturiran in upogljiv rokav vas absorbira z vsakim udarcem. Izbirajte med 3 hitrostmi in vibracijami ter 7 vzorci in odkrijte nov svet užitka in orgazmičnega užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Okrepite svoje intimne užitke z enostavnim za uporabo Optimum Power Ultimate Power Strokerjem. Kompakten, samostoječ vzburjevalnik se ponaša s sedmimi intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanjem ter izjemno ekstazo pri božanju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte v popolni samozadovoljevanju in učinkovito stimulirajte najbolj občutljive dele svojega penisa s to edinstveno napravo. Gre za vibrirajoči silikonski stimulator, ki je usmerjen v spodnji del penisa, ki bo s svojimi funkcijami popolnoma navdušil.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornadi so nevarni in uničujoči, so zračni stebri, ki se silovito vrtijo v notranjosti in pometajo vse, kar se jim znajde na poti. Tudi Tornado by Jamyjob je tak! Ponudil vam bo 10 močnih vzorcev potiskov in vrtenj, s katerimi boste doživeli vrtinec osupljivih občutkov!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Odkrijte svojo najbolj poredno plat s kolekcijo Intoya! Ta seks stroj je del tega! Morda sanjate prav o takšni igrači in si boste sedaj končno izpolnili svoje mokre sanje. Čaka vas spektakularen užitek zahvaljujoč realističnim potiskom očarljivega pristnega dilda! Spoznajte se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrirajoče fafanje, tesni prijemi in seksi stokanje, s tem masturbatorjem se boste počutili res dobro. Vsebuje 2 motorja, ki bosta navdušila vaš penis z 10 načini intenzivnega vibriranja in 7 načini opojnega sesanja. Edinstvena je tudi funkcija pritiska 2 tlačnih zračnih blazin, ki spremenljivo stisneta penis v 7 načinih. Priključite slušalke ali poslušajte stokanje na glas, ta trenutek je vaš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch. Je razkošna igrača v diskretnem kovčku z popolnoma tihim delovanjem. Ponuja vam 7 načinov vibriranja in tudi napihljivo komoro, ki se bo povečala po vaših željah. Vstavite v silikon z mehko teksturo in trenirajte svojo vzdržljivost in erekcijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nekaj več? Želite zmogljiv sodoben pripomoček, ki bo vaše trenutke samozadovoljevanja spremenil v nepozabna doživetja? Čas je, da odkrijete močan Elite Moto Milker! Njegova funkcija občasnega potiska vas bo spravila na kolena. Uživajte v popolnem viharju občutkov in prilagodite funkcije svojemu trenutnemu razpoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ta fantastični masturbator SM360, ki ga je mogoče polniti prek USB! Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju čarobne sesalne funkcije v kombinaciji z vibracijami za največji užitek.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Ali imate radi svojega gospodarja in arhitekta vaše sreče? S Power-Batorjem lahko nastavite svoj užitek, kot želite. Izberite raven gibov, seksi stokov in ogrevanja. Edinstvena tehnologija bo vaše intimne trenutke popeljala na novo raven. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Vrti se, masira in vibrira, tako da si ga ne boste nikoli več želeli. Ta 3-funkcijski polnilni masturbator You2Toys združuje vrtenje, oprijem na dnu z vibracijami na vrhu. To pomeni, da bo za vaš penis poskrbel tako intenzivno in natančno, da boste odkrili najboljše vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenziven užitek zahvaljujoč močnim vibracijam in neverjetni sesalni zmogljivosti. Razvajajte svoj penis in mu dajte, kar želi. Kombinacija vibracij in sesanja konice penisa obljublja popolno vzburjenje in močan orgazem, se vam ne zdi? Elite Tip Teazer Power Pump je vroč nov izdelek blagovne znamke Pipedream in verjemite mi, da je bil razvit prav za to, da vam nudi koncentriran užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 108 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.