×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Samodejni masturbatorji

Elementi 65 do 96 od 109 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate o seksi zadnjici, ki se bo strastno tresla? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš penis bo užival v najbolj intenzivni in realistični stimulaciji doslej. Je ogromen in opremljen z 2 močnima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibracijami za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 spremeni vašo samozadovoljevanje v nepozabno izkušnjo, od glave do mod. Ker je opremljen s posebnim stimulatorjem za moda, poleg tega pa vam bo ponudil čutno in močno sesanje, ki vas bo resnično navdušilo. To bo vihar senzacionalnih občutkov! Prilagodite ga svojim osebnim in trenutnim preventivam in uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    To je tretja generacija Letenovega samodejnega izvlečnega, teleskopskega masturbatorja za moške, ki vam ponuja najboljše mehansko ročno delo doslej.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite ultimativni užitek z Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, popolnoma samostojnim polnilnim masturbatorjem, ki ponuja tako vibracije kot potiske. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 10 neodvisnimi funkcijami božanja ta naprava zagotavlja širok razpon občutkov za užitek po meri.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štiri, tri, dva, ena, začni! Odštevanja je konec in najbolj smiselna raketa vseh časov pravkar vzleti z vami, da vas popelje v novo vesolje užitkov! Torej naprej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Obožujete globoko grlo? In kdo ne! Ta edinstveno oblikovan masturbator ima realistično obliko grla in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga težko ločite od prave človeške kože. Ste pripravljeni na najboljše fahanje v svojem življenju?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Bodite med prvimi, ki bodo vstopili v interaktivni svet z najmočnejšim samodejnim masturbatorjem za moške.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Vzbudite svoje čute z neverjetno pristno erotično izkušnjo z masturbatorjem Pretty Love Sienna! Ponuja 3 stopnje sesanja in 12 opojnih načinov vibriranja za stimulacijo najbolj občutljivih delov penisa. Teksturiran notranji rokav ima mehke robove in gube za tesno prileganje, navdušeni boste nad funkcijo pametnega pomnilnika, ki si zapomni vaše najljubše nastavitve. In to še ni vse, priključite priložene slušalke in uživajte v slastnem stokanju in mamljivem seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite, da je vaš mastrubace popolna izkušnja? Točno tako bo s Fap-O-Matic! Ponuja vam močno občasno sesanje, ki povzroča razburljive udarce. To bo popolna nevihta občutkov med intenzivnimi solo igrami, ki se bodo prilagodile vašemu trenutnemu razpoloženju. Uživajte v samodejnih udarcih okoli penisa, ki bodo simulirali udarjanje in dosegli najboljše vrhove.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ali sanjate o čudovitem ješiškem Draku samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodje, ali izbirate tabor za samozadovoljevanje? Zato se ustavite pri Otouch Devenu! Predstavlja absolutno vse, kar je pomembno pri izboru. Narejen je iz varnega silikona in ABS, je udoben in okolju prijazen. Ponuja vam 6 frekvenčnih načinov vibriranja in možnost ogrevanja. Zahvaljujoč vodoodpornosti IPX6 je enostaven za čiščenje in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Pridite in odkrijte več podrobnosti!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Je kdo, ki ne bi maral oralnega seksa? In kaj vam pride na misel, ko rečete višja raven oralnega seksa? Hurricane by Jamyjob je igrača prihodnosti, ki vam bo pokazala, kako naj izgleda pravilen oralni seks. Odkrijte njegovo moč in se podredite popolnosti najboljšega oralnega ustja doslej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Super kamin in prijetna toplota! Masturbator 01 znamke Wyne se udobno prilega vaši roki in vas bo navdušil s svojo teksturo in obliko vagine. Ponujal vam bo 5 načinov vibriranja v 3 hitrostih, 3 načine sesanja in funkcijo gretja do 42°C. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato zdrsnite noter in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Ali sanjate o čudoviti Ase Akira samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte v realistični izkušnji z vsem, vključno s strastnimi stoki in navihanimi besedami, s tem govorečim masturbatorjem iz Pipedreama! Poleg strastnih stokov vam ponuja 20 seksi fraz in 10 različnih načinov vibriranja, ta kombinacija bo očarala ne le vaš penis, ampak tudi vaš um! Privoščite si novo raven samozadovoljevanja in dovolite, da Talk Back Super Storek govori z vašo dušo, s srcem in predvsem s penisom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Ali sanjate o slastnem sesanju svojega člana? S to edinstveno moderno igračo jo lahko imate kadarkoli se spomnite! Ponudil vam bo 5 močnih načinov sesanja in 7 vzorcev vibriranja. Zaljubite se v realistično obliko vagine, futurističen dizajn in notranjo stimulativno teksturo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite v celoti uživati v svojem času? Povabite Pulsarja in mu pustite, da opravi svoje sesalno delo! Je sodoben erotični pripomoček s 3 načini sesanja in 4 načini pulzirajočega vibriranja. Zunanjost je izdelana iz trdnega ABS-a, znotraj pa iz prijetnega TPE materiala. Naj bo Pulsar dober, čudovit in odličen!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija brez dela! Ta edinstvena igrača temelji na samodejnem in rednem gibanju naprej in nazaj za resnično pristno izkušnjo! Ima tudi močno prisesek, ki se prilepi na vsako gladko površino. Nastavite ga na poljubni kot, vklopite funkcijo stokanja in uživajte v razburljivi in realistični izkušnji!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novo priljubljene blagovne znamke Tenga, Flip Zero 0 vam bo omogočilo, da zarjovite na valovih vibrirajočega vznemirjenja! Elegantno ohišje skriva stimulativno elastično teksturo in dva očarljiva središča za vibracije. Gyrosensor (»ročaj«) omogoča udoben nadzor smeri in hitrosti s preprostim nagibom roke. Poleg tresljajev se lahko veselite tudi čutnih vrtenja. Doživite občutke kot še nikoli s to razkošno igračo!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3, samodejni masturbator, ki ponese vaš užitek v nove višine. S svojim inteligentnim vgrajenim potiskom in 360° krožno krčenjem ta masturbator zagotavlja pustolovščino kot noben drug.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim sesalnim in vibrirajočim masturbatorjem Bionic! Zagotovil vam bo res opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 4 funkcijah intenzivnega sesanja in 7 funkcijah vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripravite se na najbolj neverjeten, najbolj intenziven in napreden vrtljiv masturbator, kar ste si jih kdajkoli zamislili!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Ste utrujeni od svoje roke? Sploh vam ni treba! S tem priročnim avtomatskim mlekom Lovebotz lahko uživate v avtomatski molži s 3 hitrostmi in 6 vzorci. Ima vrste kroglic za še boljšo stimulacijo in ima prožen in mehak notranji TPE tulec, ki bo maksimalno prijeten za vaš penis. Zgrabite plastični kovček in ga nagnite glede na vaše trenutne potrebe in položaj.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite še bolj uživati v svoji solo izkušnji? Prinesite ta masturbator Rebel z 2 vznemirljivima funkcijama, lahko sesa in vibrira. Ponuja vam 3 načine sesanja in 6 načinov vibriranja za čutno raznolikost. Njegovo upravljanje je zelo preprosto, notranji del pa ni le prijetno mehak, ampak tudi posejan z masažnimi točkami in žlebovi. Ko končate, preprosto izvlecite in operite notranjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Kakšni so vaši trenutni okusi? Ali sanjate, da bi posrkali vse do zadnje kapljice? S tem teksturiranim, mehkim in prožnim TPE masturbatorjem lahko to naredite sami in ne potrebujete niti rok, saj ga na moda pritrdite s končnim trakom. Smuknite v rebrasti tunel in se samo vozite po njem ali pa ga povežite z Milker Pro in se prepustite božanju in sesanju brez prav nobenega "dela".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Odlične joške in seksi stokanje! Masturbator 03 znamke Wyne vas bo očaral s popolnoma avtomatsko stimulacijo penisa. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, 3 načine sesanja, funkcijo gretja in 3 zvoke stokanja. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato si nadenite priložene slušalke, jih priklopite in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Ali sanjate o čudovitem Romi Rainu samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vzemite si čas zase, igrajte se in k temu povabite tega močnega masturbatorja. Čutno vas bo posrkala in opijala z vibracijami. Poleg tega ga lahko stisnete in določite pritisk. Izbirajte med 7 stopnjami sesanja in vibriranja in se zaljubite v dotik mehkega in prožnega notranjega dela iz visokokakovostnega TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hannes Neo

    Obvladajte svoje telo in tudi svoj um s Hannesom Neom iz Svaka! Je priročna erotična igrača, s katero lahko raziskujete svet najsodobnejših interaktivnih užitkov. Upravljate ga lahko prek aplikacije, ki omogoča celo sinhronizacijo s spletno 2D vsebino. Ali pa prepustite svojemu partnerju nadzor in uživajte v novi ravni seksa na daljavo z drugega konca sveta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Intenzivno sesanje in vibracije za popolno solo izkušnjo! Ta vakuumski masturbator znamke Wyne, ki ga je enostavno oprijeti, združuje sesanje in vibracije. Izbirate lahko med 10 načini vibriranja in 3 načini sesanja za prijetno raznolikost. Pustite se dobro zdraviti in uživajte v vsaki minuti potovanja, katerega cilj bo nepozaben orgazem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2+ Couple Set Turquoise

    Je vaš nasprotnik le daleč, a vseeno ne želite igrati sami? Igrajte skupaj! Ta par tehnološko naprednih pripomočkov bo pravi dodatek za strast na daljavo. Tako Kiiroo Pearl2 kot Kiiroo Onyx+ sta moderni in luksuzni igrači s tehnologijo občutljivo na dotik, tako da lahko zanesljivo prenašata vse vaše gibe med njima. Ljubezen na daljavo je zdaj realnost!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 109 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.