×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 129 do 160 od 1326 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fleshlight Turbo Core

    Doživite natančno simulacijo oralnega seksa na lastnem penisu! Fleshlight Turbo Core vam ponuja več stimulacijskih slojev, ki so zasnovani za valovanje vaših občutkov. Uživajte v glajenju izboklin in grebenov, popolni vpojnosti in paru plavajočih notranjih obročev za udoben oprijem. Ekskluzivna tekstura in nerealno odpiranje vam bosta pokazala novo raven spolnega zadovoljstva!

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orctan Automatic Masturbator

    Izumitelj Womanizerja predstavlja novost, Orctan, najnaprednejši stimulator oralnega seksa na svetu, je tu! Je avtomatski masturbator, s katerim boste okusili pristna doživetja, ki spominjajo na okusen oralni seks. Igrača prihodnosti z masažnimi valjčki in 9 programi za vznemirjenje, ki se konča z orgazmom. Preizkusite tudi funkcijo povečanja moči za največjo moč in 3 samodejne načine.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kokos Victoria Masturbator

    Victoria je vedno pripravljena za vas, kadar koli jo želite! Je majhna in mehka ter zelo realistična. Njena provokativna poza omogoča, da vanjo prodrete na različne načine. Ljubezenska lutka ima realistično vagino in anus, vsak s svojo teksturirano gredjo.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    Vaja je popolna, še posebej v spalnici. Enota za trening vzdržljivosti Quickshot združuje dva izmed naših najbolj priljubljenih izdelkov v diskretnem gladilniku z odprtim koncem, ki je zasnovan tako, da običajno masturbacijo spremeni v intenzivno prijetno vadbo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabite Morgpie domov in pridobite seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth James Realistic 18cm Dildo, Testicles & Anal Sex Doll Brown 4.8kg

    »Všeč mi je ta velika moška lutka, ampak zakaj brez penisa, da se lahko igram na različne načine ...« Zdaj prihaja, dobro razvita moška spolna lutka z vibratorjem, ki lahko zadovolji vse vaše aktivne in pasivne potrebe. Vibrator v resničnem obsegu in tesen anus lahko uresničita dvojni užitek pri jebanju in prejebavanju ter odkleneta več načinov igranja za vas in vašega partnerja

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Cloudy

    Najdebelejši v seriji TENGA EGG ustvarja občutke, ki vas bodo odnesli med oblake. Z občutkom odbijanja od njegovih oblaku podobnih sten se izgubite v njegovi blagodejni mehkobi.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Iščete popolno igračo, ki vam je ne bo treba držati v rokah? Na trdno podlago preprosto pritrdite masažno igračo "prostoročno" s 30 intenzivnostmi tresljajev in se prepustite v svet užitka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabite Nicole domov in pridobite seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    1.149 €

    879 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodje, iščete sodobnega in priročnega pomočnika za svoje trenutke ljubezni do sebe? Blagovna znamka Svakom prinaša ta inovativni masturbator Sam Neo z nadzorom prek aplikacije, ki vam bo ponudil razburljiv sesalni učinek v kombinaciji z močnimi vibracijami! Izvedi več!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Še vedno iščete način, kako premostiti razdaljo med vami in vašim dekletom? Spoznajte Calorja, masturbatorja, ki vas bo razveselil s prijetno funkcijo ogrevanja in seveda pametnimi vibracijami. Njegovo telo je stisljivo in zaznavno hkrati – globlje ko vstaviš, intenzivnejše so vibracije. Uživajte v dolgih samotnih večerih.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Fuck My Face Brunette

    Odprite škatlo, spoznajte to očarljivo in mežikajočo rjavolasko, oglejte si svojo najljubšo pornografijo in jo delite z njenim popolnim obrazom, potegnite jo za lase in pustite, da vas ta ljubka muca posrka do zadnje kapljice. Nobena druga igrača vam ga ne bo kadila tako realistično kot rjavolaska Fuck My Face.

    379 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Kjer se strast sreča z zadovoljstvom. Ročni stroker Arcwave Voy s sistemom za prilagajanje tesnosti in nastavljivim vibratorjem za pare We-Vibe Sync 2 s povezljivostjo z aplikacijo.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Sanjate o trojki, a nimate niti ene punce, kaj šele dveh? Anna in Olivia vam bosta z veseljem izpolnili želje. Oba vam bosta ponudila ne le svoje nožnice, ampak tudi anale, če pa nimate dovolj, pa lahko dodate še vibracije. Zaljubili se boste v notranjo stimulativno teksturo, tesne vhode in mehke polovice, ki jih boste zlahka delili s prijateljico. Povabite Anno in Olivijo domov in uživajte v skupinskem seksu noč za večerom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Body Language Dark

    Ta stroker v obliki telesa je narejen iz super mehke in raztegljive TPE gume, ki je mehka in upogljiva, a dovolj čvrsta, da ustvari okusno zaščito na kateri koli del telesa. Gladke krivulje in krogle vodijo do notranjega kanala, ki je okrogel in narezan za teksturiran občutek. Priložen je vibrirajoči obroček in prenos erotičnega filma za več zabav in raznolikih izkušenj. Vodoodporen, močan za čiščenje, brez lateksa.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nekaj več kot preprost masturbator? Handy je najnaprednejše interaktivno spolno orodje, kar jih je svet kdaj videl! Sledi filozofiji spolne pozitivnosti in prinaša nove neverjetne možnosti užitka. Prilagodite ga svojim željam, prilagodite oprijem in dolžino udarca točno tako kot potrebujete in želite!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #2 Skin

    Spoznajte svoje novo dekle! Ima čudovite rožnate ustnice in čutno raztegnjeno vagino. Lepa je in je kot prava. Privoščite si pristna doživetja s tem elegantnim kosom ženskega telesa, ki vam ponuja tako anal kot tudi vagino.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Oglejte si dogajanje v notranjosti s Fleshlightovim najbolj kul pripomočkom za samozadovoljevanje in edinim prozornim modelom, Fleshlight Ice. S povečano vizualno stimulacijo vas bo izkušnja moške spolne igračke Ice Lady navdušila.

    72,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Slide & Glide

    Za spolzko zabavo z Wet Stroker Super Slide & Glide PDX Extreme ni potrebno mazivo. Masturbator nevtralnega, prozornega videza preprosto navlažite z malo vode!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Vtaknite svojega korenjaka v tesen in pametno oblikovan model Elsa Jean Tasty. Še nikoli niste občutili boljše pičke in ta želi zadovoljiti.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme je vibrator s palico za moške, ki se lahko spremeni v masažni aparat s palico za stimulacijo klitorisa vašega partnerja. Vibrator s palico ponuja 3 jakosti in 5 načinov vibriranja. Poleg tega je opremljen z 2 nastavkoma, ki zagotavljata še več možnosti. Njegova prilagodljiva glava in ultra močan motor bosta ponudila edinstvene občutke.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Ali sanjate o neverjetnih užitkih, povezanih s popolno samozadovoljevanjem? Ima masturbatorja, ki vam lahko spremeni življenje! Ima edinstveno tehnologijo, ki vas bo zajela! Poleg tega boste skozi prozorno okno spremljali celoten dogodek in na lastne oči boste videli, kako deluje 10 načinov vibriranja in 7 vrtljivih krožnih funkcij, ki jih poganja praktičen in zmogljiv polnilni motor.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Kiiroo Feel Dainty Wilder Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Podajte se na pustolovsko popotovanje navdušenja z masturbatorjem Feel Dainty Wilder. Kot že ime pove, bo prelepa Dainty Wilder vaša spremljevalka in njena vagina bo popolnoma vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom ali PowerBlowom in uživate v interaktivnem užitku kot noben drug!

    99,90 €

    76,90 €

    Ni na zalogi

  • Paloqueth Nancy Virgin Tight Sex Doll 1.9kg

    Sramne ustnice tega moškega masturbatorja so rahlo otekle in tesno zaprte, vhod v vagino pa je tesen, kar povrne pravi videz deviških sramnih ustnic, kar vam omogoča, da izkusite tesno ovito vagino, ko prvič vstopite v vznemirjenje. Nancy je mehka in elegantna, ne morete si kaj, da ne bi hitro prišli v formo. Ta moški masturbator bo tesno ovil tvoj penis, ti pa se jo moraš samo polastiti in pripeti vanjo!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Ta edinstvena in patentirana zasnova vsebuje naš rokav SuperSkin, ki se tesno prilega našemu ikoničnemu črnemu ohišju Fleshlight.

    64,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    Horny Nympho Slut je senzacionalen realističen masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ta veliki, drzni masturbator v stilu telesa je zasnovan za vrhunsko zadovoljstvo pri seksu. Kakovostna zasnova je izdelana iz vrhunskega TPE in ima izjemno živopisne poudarke ter prijetno teksturirane kanale.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Hole Black

    Razvoj serije FLIP prinaša FLIP AIR. Ta elegantna in lahka igrača, ki tehta le 420 g, bo v nebeško blaženost privabila tudi večje moške.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Ker pri Fleshlight® verjamemo v pravico do neomejenega užitka, smo razvili moško spolno igračo QUICKSHOT. Naš najbolj kompakten tulec doslej ima neovirano izhodno točko in je idealen za igro v paru ali masturbacijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Najvišji fantazijski stroker je tu! Vključite se v erotično izkušnjo, ki bo razvnela vse vaše čute. Zdrsnite  v realističen vaginalni vhod in uživajte v edinstveni vibracijski in napenjalni komori. Vibrira in stiska z realističnim občutkom, ki ga še niste doživeli, medtem ko si dogajanje ogledujete skozi večbarvno okence!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibracijski masturbator, ki izpolnjuje divje fantazije! Omogočil vam bo, da realistično prodrete v pohotno nožnico, pameten jezik pa bo pobožal vaš želod v notranjosti. Omogočite svojemu penisu 3 hitrosti in 4 funkcije vibracij iz vulve in jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Surfer

    Ti veliki valovi so popolni za vse, ki iščejo vznemirjenje, saj se pretakajo med padci in vzponi. S poudarjenimi brki za nepričakovane padce preverite, ali lahko obvladujete to divjo vožnjo!

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Shower Mount

    Ta nastavljiv nastavek, ki temelji na sesanju, omogoča varno pritrditev izdelka Fleshlight na steno tuša za najboljšo seanso Fleshlight brez uporabe rok, ki jo boste kadarkoli doživeli.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1326 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.