×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Penis etui

Elementi 33 do 64 od 88 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Seven Creations Lid'L Extra

    Ali hrepeniš po večji velikosti in popolnem zadovoljstvu za svojo ljubico? Rešitev za vas je ta navada penisa z značilnim želodom in dražečimi izrastki. Narejen je iz želatinske gume, ki je varna za telo in jo je treba kombinirati z mazivi na vodni osnovi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Podaljšajte svoj penis in okrepite svojo stimulacijo, ljubezen s to ovojnico bo neprimerljiva! Prozorni vibrirajoči penis rokav znamke Crystal Clear je izdelan iz mehkega in fleksibilnega materiala, ima želeno realistično obliko in bo zadovoljil oba partnerja. Prilepi se na vaš penis, pospešuje erekcijo in zahvaljujoč obročku za moda se bo vedno držal na mestu. Zato ga oblecite in razveselite svojega partnerja z daljšim timskim delom in vzdušjem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Extra Touch Finger Dong Pink

    Kaj se zgodi, ko si nadenete ta rokav na prst? Dobiš super prst iz mehkega silikona, s katerim lahko navdušeno božaš notranja občutljiva mesta na svojem ali partnerjevem telesu. Je čudovito prilagodljiv in ostane trdno na mestu, poleg tega pa nikoli ne zgreši cilja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Jeremy Penis Thicker Flesh

    Vas muči prezgodnji vrhunec in ne verjamete v gele ali tablete? Ta pametna razvada je učinkovit trik za podaljšanje ljubljenja in s tem izboljšanje kakovosti vašega spolnega življenja. Njegov čar je v tem, da prekrije glavico in s tem zmanjša stimulacijo njenih občutljivih delov ter tako odloži vrhunec. Hkrati tudi nekoliko zmanjša prekrvavitev in okrepi erekcijo. Preprosto ga namestite na svoj penis in uživajte v maksimalnem dolgotrajnem zadovoljstvu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +3cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 3 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Na srečo vam manjka dodatnih 8 palcev in vibracije? Ta prilagodljiv penis rokav z daljinskim upravljalnikom znamke Rebel bo prisluhnil vašim željam! Pomagal vam bo pri kondiciji in bo razveselil ne samo vas, ampak tudi vašega partnerja, saj bo masivni želod poskrbel za podaljšek za 8 cm! Naj se tesno prilega, podprite vašo erekcijo in ga ujamite za moda, da ne pade!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer

    Nihče ne pravi, da vaš penis ni odličen in popoln sam po sebi, toda kaj bi rekli o dodajanju nekaj centimetrov dolžine in obsega?

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Mega 2" Extension

    S pomočjo neverjetnega sistema Fantasy X-tensions spremenite svoj penis v takojšen stroj za užitek. Zdaj ste lahko pravi moški in zadovoljite svojo partnerko s tem ojačevalcem erekcije, ki ga je enostavno uporabljati.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Kaj pa, če svojega tiča oblečeš v nov plašč? Ta rokav čutno obkroži vaš penis in ga opremi s strastnimi grebeni. Ima odprte konce, povečuje obseg in hkrati podpira erekcijo in okrepljen vrhunec obeh partnerjev. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adonis Extension Clear

    Velikost je vsekakor pomembna, in če nimate tistega, ki si ga želi vaš partner, ni nič lažjega kot dobiti rokav za penis.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 3" Extension Flesh

    Ponovite svoj penis in dodajte dolžino in dolžino iz sekunde v sekundo. Svoje partnerje z dimenzijami, ki so si jih želeli, je enostavno izbrati! Pokažite svoj penis v velikem, zadovoljivem in prijetnem kuhanju, brez zdravil in tablet.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lust Fingers Soft + Bumpy Purple

    Katera dva prsta izberete, da ju iz sekunde v sekundo spremenite v neverjetno orodje užitka? Ti narebreni rokavi dajejo prostor vaši domišljiji in podpirajo spretnost vaših prstov. Dražite se z njimi, kot želite, bo vožnja!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Komplet 3 rokavov za penis blagovne znamke California Exotics. Preobrazite svoj penis v popolnoma stimulativnega čednega moškega in presenetite svojega nasprotnika! Z rokavom lahko enostavno in hitro povečate obseg in dolžino. Čevlji so izdelani iz fleksibilnega TPR materiala, ki je prijeten in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Želite, da vaš penis ni le večji in širši, ampak tudi videti odlično? Potisnite ga v prozoren Renegane tulec in se pohvalite z okrepljenim obsegom in dolžino ter pogledom na svojo posodo, ki bo v rokavu neverjetno zapeljiva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Kaj pa, da spremenite svoj penis v popolno orodje osupljivega užitka? Ta rokav ne bo le dodal dolžine in obsega vašemu rokavu, temveč bo vašo ekipo opremil tudi s spodbudnimi grebeni, izboklinami in genialno oblikovano konico. Prijeten bo tudi za svojega nosilca, saj je super fleksibilen, končni obroč rokava pa bo tudi podpiral in krepil erekcijo. Povečajte užitek obeh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Supporting Penis Sleeve

    Ali včasih hrepeniš po daljšem in močnejšem penisu? Ta rokav vam bo dal dobrih 5 centimetrov dodatne dolžine! Njegov notranji del je teksturiran in vas bo ob nošenju spodbujal in podpiral moč penisa, rokav je tudi sam po sebi precej močan in je zato primeren za moške z erektilno disfunkcijo. Prosim sebe in svojega kolega!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Ali želite svojemu partnerju ponuditi dodaten obseg in kljub temu skupaj uživati v bučečih vibracijah? Samo s to priročno igračo na daljinsko upravljanje! Ponujal vam bo 8 vzorcev vibriranja in 2 hitrosti ter se bo držal vašega penisa zahvaljujoč 2 gibljivima obročema. Uživajte v še boljšem ljubljenju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent M

    Si želite, da vaš penis ne bi bil še večji in širši, kako ga lahko vidite drugače? Natisnite ga v Reneganovem pogledu in zadovoljni boste s svojo vsebino in dolžino ter pogledom na vaše podjetje, ki bo med tem neverjetno gorelo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Želite več užitka? Ta rokav lahko nanesete na penis ali vibrator in ga spremenite v čutno oblikovano arhitekturo užitka. Visokokakovosten in prilagodljiv TPE material se prilagaja velikosti in zarezam neverjetno intenzivne stimulacije. Uživajte malo drugače!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve Kit Clear

    Poceni in enostaven način za odkrivanje novih izkušenj. Ti petelin ali dildo rokavi vam bodo pokazali drugačno raven užitka. So prilagodljivi, zato se prilegajo vsaki veliki igrači in so zelo enostavni za uporabo. Stane nekaj kron, zato ne razmišljajte po nepotrebnem in jih takoj dodajte v voziček!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Clear Ice

    Invader je prva odprta ovojnica penisa, zaradi katere bo dolg in trd! Njegova oblika bo povečala vašo moškost v debelini in ker se njen konec odpre, bo omogočil, da bo vaš želod v vsem lepo užival. Igrajte močno ali karkoli želite, rokav bo ves čas držal na mestu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako to, da svojega očeta oblečeš v nov plašč? Ta izboklina bo nežno obkrožila tvojega tiča in te podprla z grozljivimi kurbami. Ima konec, poveča obseg in podpira erekcijo ter skrajša oba partnerja. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent L

    Si želite, da vaš penis ne bi bil še večji in širši, kako ga lahko vidite drugače? Natisnite ga v Reneganovem pogledu in zadovoljni boste s svojo vsebino in dolžino ter pogledom na vaše podjetje, ki bo med tem neverjetno gorelo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Clear

    Želite biti večji? Dodajte vsebino in dolžino s tem Muscle Ripped rokavom! Popoln dostop omogoča poseben in visokokakovosten material FLEXTPR, ki vas bo očaral s svojo prilagodljivostjo. Pustite, da vaš penis raste dalj v vsej vaši okolici in dajte nasprotniku drugačno stimulacijo z realistično površino.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 4 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Fido Black

    Fido se ne imenuje le sosedov pes, ampak tudi ta penisov rokav znamke Oxballs v obliki pasjega penisa. Igrajte igro za pse in lastnike, ki bo pristna in neponovljiva! Fido je izdelan iz visokokakovostnega in fleksibilnega materiala Flex-TPR, zato je varen in nestrupen ter se udobno prilega skoraj vsem velikostim.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.17 Dong Extension Black

    Potrebujete nekaj dodatnih centimetrov, a hkrati ne želite izgubiti udobja? Ta rokav bo uresničil vaše sanje! Vaš penis se podaljša za 3,5 cm in je oblikovan tako, da ne zagotavlja le učinkovite stimulacije, ampak tudi udobno drži, saj se zatakne za moda. Izdelan je iz visoko kakovostnega in mehkega TPE.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Kaj pa, če svoj penis skoraj takoj spremenite v nekaj še bolj razburljivega? S tem tulcem za penis bo to mogoče! Okrepil bo vašo erekcijo in božal ne le notranjost nožnice, ampak tudi klitoris. Uživajte in podarite dobre občutke tudi svojemu partnerju!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Manaconda Clear

    Svojemu penisu dodajte obseg in dolžino ter vse podčrtajte s čutnimi tresljaji, od katerih boste vi in vaš dvojnik znoreli! Realističen videz rokavov Manaconda vas bo očaral na prvi pogled, močna vibrirajoča krogla pa vas bo prevzela že ob prvi uporabi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realistixxx Extension Liquid Silicone

    Si želite iz minute v minuto pridobiti več dolžine in obsega ter svojemu partnerju dati še več vznemirjenja? Ta realističen penis rokav vam bo služil 100%, saj vam bo podaljšal dolžino do 5 cm. Všeč vam bo zaradi mehkega materiala, popolnoma pristnega dizajna in tudi 2 luknjic, zaradi katerih se bo udobno držal tudi med bolj strastnim dogodkom. Presenetite svojega partnerja nocoj!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Cock Armor Black

    Kaj pa, če tega pomočnika povabite v svoje ljubezenske igre in uživate ne le v širšem krogu, ampak tudi v moči, ki jo pomeni razburjenje? Kremasto gladek silikon, iz katerega je izdelan, je čudovito prožen in bo poslušal gibe vašega telesa. Izbirajte med 20 različnimi funkcijami in hitrostmi vibriranja ter se zabavajte pod tušem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Miguel Clear

    Penis imena Oxballs Miguel bo zadušil vse ljubitelje urina in neobrezanega penisa. Narejen je iz visokokakovostnega in zelo fleksibilnega Flex-TPR materiala in slišali boste res mesen! Nosite ga z erekcijo ali brez nje, uporabljajte jo v ustreznem obsegu in prinesite potrošniku ter pridobivajte vnos na drugih različnih mestih, vključno z divjimi živalmi.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 88 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.