×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Opasan dildo - Strap-on

Elementi 97 do 128 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Pleasure Strap-On Black

    Se vam zdi, da bi se infiltrirali v svojega kolega? Eleganten črni pas znamke Ouch! pomagal ti boš uničiti svoje sani. Naramnice so nastavljive tako, da se tesno prilegajo, dildo pa je mogoče odstraniti za druge igre. Znebite se črnega pasu, zamenjajte vlogo in odkrijte novo izkušnjo veslanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size M

    Želite okusiti nove ugodnosti? Ta silikonski dildo vas bo zažgal do teh višin! Združljiv je s potnimi listi in se konča s potnim listom za prostorne igre. Prepovedana oblika doseže G-točko ali prostato, tako da sta jo ona in P&G dildo uporabila v svojih nebesnih koristih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibration Dildo Strap-On Remote Control 5" Black

    Udoben stra-on z vibrirajočim vibratorjem je kombinacija, ki vas ne bo nehala zabavati! Pas lahko prilagodite svojim potrebam in z daljinskim upravljalnikom preklapljate med 7 močnimi funkcijami vibriranja dilda. Uživajte z vibratorjem brez pasu, je odstranljiv in končan z močnim priseskom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Strap-On Black

    Ali sanjate o infiltriranju v svojega kolega? Eleganten črni trak znamke Ouch! vam bo pomagal uresničiti vaše sanje. Pasovi so nastavljivi tako, da se udobno prilegate, dildo pa je odstranljiv za druge igre. Oborožite se s črnim trakom, zamenjajte vlogi in odkrijte novo vesoljsko navdušenje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Pegger Beginner Vibrating Double Dildo + Harness Black

    Ni večjega užitka od užitka ob dajanju in prejemanju hkrati! Ta edinstven pas daje svoji nosilki čudovit občutek izpolnjenosti in ji hkrati daje moč, da prodre v svojega partnerja. Če to ni dovolj, dodajte še 4 hitrosti vibriranja in 7 vzorcev! Češnja na torti je daljinski upravljalnik, ki sede v roko kot ulit.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Tar Ice

    Brez pasov in tudi brez trakov! Ta "ekstra dildo" se namesti s končnim obročem in drži točno tako, kot mora. Ne glede na to, ali imate erekcijo, z njim lahko doživite dvojno penetracijo ali pa ga preprosto uporabite namesto penisa, ki tega ne želi. Izdelan je iz kakovostnega Plus+Silicon materiala, ki je prijeten in gladek.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Navy Rubber O Ring Black 4 Pack

    Čudovit komplet prstanov iz Sportsheets! So čvrste, a hkrati prijetno prožne, zato se prilagajajo vaši velikosti. Njihovo glavno sporočilo je krepitev in podaljšanje erekcije, če enega od njih nanesete na penis. Vendar pa jih je mogoče uporabiti tudi za stabilizacijo osnove vibratorja na jermenu. Odkrijte njihove možnosti in igrajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Dillio Platinum Body Dock SE Strap On Harness Black

    Proizvajalci so res poskrbeli za ta strap-on pas! Omogoča zelo preprosto zamenjavo vibratorjev, zahvaljujoč silikonski okrogli plošči, na katero je prisesek vsakega končnega vibratorja popolnoma pritrjen in drži vibrator na mestu. Nič več prstanov, nič več težav, nič več skrbi, samo vi, vaša strast in vaš novi pas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Gladki dildo z želodom, združljiv z Vac-U-Lock za vse vaše najljubše poredne igre. Uživajte v genialni stimulaciji, ki vam jo bo dala! Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je seveda varen za telo in komaj čaka, da obogati vašo zbirko erotičnih igrač.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size S

    Želite okusiti nove višine užitka? Ta silikonski dildo vas bo popeljal točno do teh višin! Združljiv je z pasovi in se konča z močnim priseskom za prostoročne igre. Ukrivljena oblika udobno doseže G-točko ali prostato, tako da bosta ona in P&G dildo uživala v svojih nebeških užitkih.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno stimulacijo in zadovoljstvo. Vsebuje učinkovit in nastavljiv pas, vibrirajoči nastavek Vac-U-Lock za daljinsko upravljanje in valovit silikonski dildo. Je pa nastavek kompatibilen tudi z drugimi igračami, kar vas bo vznemirljivo streslo, seveda pa lahko uživate tudi v pasovih z vibratorjem, kaj ni čudovito?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Samo čudovito, ki vsebuje ne le patentiran nastavek Vac-U-Lock, ki vibrira vse vaše igrače, temveč tudi trden in učinkovit pas. Povežite katero koli od vaših najljubših igrač! Brezžični daljinski upravljalnik obljublja udobje, 7 funkcij vibriranja pa poskrbi za navdušenje. Uživajte v živahni revoluciji!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Body Dock Lap Strap Harness Black

    Brez zapletov, brez zapletov, brez težav! Ta pas Body Dock bo vašo igro s pasom dvignil na povsem novo in boljšo raven, z njim pa lahko celo uživate v seksi plesu v naročju. Prilega se nogi/stegnu ter je eleganten in udoben za nošenje. Menjava dilda še nikoli ni bila enostavnejša in hitrejša. Oprtnik deluje na principu priseska in dildo preprosto "prisesate" na sprednjo ploščo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Želite zadovoljiti svojo g-točko? Ta dildo Vack-U-Lock iz gladkega silikona ima genialno ukrivljeno obliko in se lahko uporablja v kombinaciji s trakom ali karkoli, kar je združljivo z Vac-U-Lock. Uživajte ne le v njegovem dizajnu, temveč tudi v prijetno mehkem materialu, ki se hitro segreje na telesno temperaturo in posledično osupljiv orgazem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • No-Parts Taylor Adjustable Strap On Harness with double O-Ring

    Ta pas je tako udoben za nošenje, da se boste počutili, kot da je del vas! Z njim boste uživali v fantastičnih izkušnjah in izpolnili erotične sanje o dvojni penetraciji ne le sebi, ampak tudi svojemu partnerju. Nanj pritrdite svoj najljubši dildo in pripravljeni ste.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Ultra Thigh Strap On

    Odkrijte novo raven intimnosti! Ta noga z naramnicami je 15,2 cm širok pas iz mehkega in prožnega materiala, ki je udoben za vse vrste postav. Opremljena s popolnoma šivanim in ojačanim O-obročem mera 4,5 cm. Neraztegnjena dolžina je 73,7 cm, zapenjanje z ježkom pa je izjemno udobno. Uživajte v tem prilagodljivem dodatku in dovolite svojemu nasprotniku, da prodre v vaše stegno ali roko.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Igrajte na svoj način! Ta zelo udoben pas iz veganskega usnja je podložen s tankim in prijetno zračnim materialom. Enostavna luknja na sprednji strani omogoča enostavno pritrditev tankega silikonskega dilda in potem vam ne preostane drugega, kot da prevzamete nadzor nad penetracijo!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Ingen Easy Strap-on Set Vibrating 8.5" Black

    Hrepenite po zadovoljstvu? Ali hrepenite po zamenjavi vlog in vznemirljivem vzdušju? Si želite kakovosten strap-on? LoveToy je opremljen z realističnim vibratorjem za pristna doživetja v kombinaciji s stabilnim pasom, ki se udobno prilega in drži. Zasnovan je tako, da se prilagaja vašim proporcem zahvaljujoč ježku. Uživajte v zabavi, o kateri že dolgo sanjate!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Velvet Kiss Strap-On Harness

    Enostavno, elegantno in udobno. Ta pas Velvet Kiss s straponom se popolnoma ovije okoli vaših bokov in stegen, medtem ko žametna notranja podloga nežno boža vašo kožo z vsakim gibom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size XL

    Želite okusiti nove ugodnosti? Ta silikonski dildo vas bo zažgal do teh višin! Združljiv je s potnimi listi in se konča s potnim listom za prostorne igre. Skrita oblika doseže G-točko ali prostato, tako da sta jo ona in P&G dildo uporabila v svojih nebesnih koristih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Dual Penetration Thigh Strap On

    Odkrijte novo raven intimnosti! Ta noga z naramnicami je širok pas iz mehkega in fleksibilnega materiala, ki je udoben za vse vrste postav. Opremljen je z 2 v celoti zašitima in ojačanima O-obročema 3,2 cm in 4,4 cm. Neraztegnjena dolžina je 73,6 cm, zapenjanje z ježkom pa je izjemno udobno. Uživajte v tem prilagodljivem dodatku in svojemu nasprotniku omogočite dvojno penetracijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Textured Curved Hollow Strap-on 8" 20cm Black

    Pozabite na predsodke, skrbi in preprosto vse, kar bi vas lahko oddaljilo od zadovoljstva. Ta votel strap-on vam bo prinesel strast in užitek, o katerem morda niste niti sanjali. Je prijetno ukrivljen in teksturiran, zato lepo cilja na najpomembnejša občutljiva področja. Poleg tega se uporabniku udobno prilega in ga ne bo omejevalo pri gibanju!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Perfect Fit Strapless Strap-on Black

    Strap-on brez naramnic, ki se odlično prilega, iz črnih žametov s prilagodljivim dildom. Mehko silikonsko prevlečeno žico vstavimo v vagino in držimo na mestu z vaginalnimi mišicami. Lahko se posamično upogne za popolno in udobno prileganje. Zdaj lahko partner uživa v svilnatem dildu. S skupno težo samo 84 g je naramnica brez naramnic Perfect fit zelo udobna za nošenje – in hkrati stimulira uporabnika.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Curved Hollow Strap-on 8" 20cm Black

    Pozabite na predsodke, skrbi in preprosto vse, kar bi vas lahko oddaljilo od zadovoljstva. Ta votel strap-on vam bo prinesel strast in užitek, o katerem morda niste niti sanjali. Je prijetno ukrivljen in lepo cilja na najbolj pomembna občutljiva področja. Poleg tega se uporabniku udobno prilega in ga ne bo omejevalo pri gibanju!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Ribbed Hollow Strap-on with Balls 8" 21cm Black

    Pozabite na predsodke, skrbi in preprosto vse, kar bi vas lahko oddaljilo od zadovoljstva. Ta votel strap-on vam bo prinesel strast in užitek, o katerem morda niste niti sanjali. Je prijetno ukrivljen in njegova valovita tekstura obljublja čudovito stimulacijo. Poleg tega se uporabniku udobno prilega in ga ne bo omejevalo pri gibanju!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Bliss Lover’s Thigh Harness

    Ta seksi stegenski pas Lover's Thigh Pass omogoča, da vaš partner jaha vaše stegno, ko sedi na vas! Narejen je iz trpežnega, raztegljivega neoprena. Material je gladek in zagotavlja oblazinjenje. Je tudi vpojna, če se res zelo zmočijo! Na hrbtni strani sta dva velcro trakova, tako da ga lahko preprosto nadenete, slečete ali prilagodite. Ima že vgrajen 1,5-palčni O-tesnilo, tako da si lahko enostavno nataknete večino vibratorjev s trakom in se igrate! Strojno pranje v hladni vodi, da ohranite elastičnost; sušite v sušilnem stroju pri nizki. Po želji lahko operete tudi ročno.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Body Dock Strap-On Suspenders Black

    Brez zapletov, brez zapletov, brez težav! Ta pas Body Dock bo vašo igro s pasom dvignil na povsem novo in boljšo raven. Ni le eleganten, ampak predvsem funkcionalen in vam bo zagotovil maksimalno podporo in udobje zahvaljujoč oblazinjenju, odstranljivim naramnicam in drugim pripomočkom. Menjava dilda še nikoli ni bila enostavnejša in hitrejša. Oprtnik deluje na principu priseska in dildo preprosto "prisesate" na sprednjo ploščo.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Briefs with 3 Dildos 2950251 Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Briefs with Dildo 2950227 Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Briefs with 2 Dildos 2950235 Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Ultra Harness With Plug Black

    Predstavljamo Doc Johnsonov Ultra Harness II. Ta pas ima nastavljiv pas do 53 palcev, odprto mednožje za maksimalno udobje, enostaven dostop in nedrseče delovanje; vse je zasnovano tako, da vam daje ukaz in nadzor nad vašimi erotičnimi užitki.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Body Extensions BE Ready Black

    BODITE karkoli želite biti. Body Extensions Hollow Strap-On System Doc Johnson® je uniseks kolekcija pasov in votlih silikonskih nastavkov, ki so zasnovani za stimulacijo telesa in omogočajo igro penetracije ne glede na vrsto ali funkcijo anatomije uporabnika.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.