×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice

Elementi 97 do 128 od 129 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Močnejši orgazmi, bolj zdrave intimne mišice, večji osebni užitek. Okrepite svoje osrednje medenične mišice s tem dvodelnim kompletom, zasnovanim za povezavo z vašim zasebnim spolnim jazom. Raziščite koristi za intimno zdravje z zapletenimi orodji za toniranje medenice, ki pomagajo pri krepitvi ženskih vaginalnih mišic in mišic medeničnega dna. Jeklene kroglice znotraj vsake gladke silikonske keglove kroglice ustvarjajo naravne dinamične vibracije kot odziv na gibanje vašega telesa. Vaš skrivni pripomoček vam nudi takojšnje zadovoljstvo in pozitivne dolgoročne rezultate. Intimna vadba. Notranje zdravje. Orgazmični rezultati.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Te kovinske kroglice Venus bodo vaš najljubši pripomoček pri vadbi! Z njimi boste okrepili mišice medeničnega dna in si tako zagotovili ožjo nožnico in intenzivnejše orgazme. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Mineralno jajce ametist za boljše življenje. Nosite ga okoli vratu, v žepu, v modrčku ali v nožnici in odkrijte blagodejne energijske učinke mineralov. Z Yoni bosta okrepili tudi mišice medeničnega dna, ki vaju bodo nagradili z intenzivnejšimi orgazmi in se povezali s svojo žensko naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMART BALLS teneo uno je idealno orodje za ljubitelje manjših stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    Kroglice SVAKOM Nova Ben Wa so narejene iz silikona, ki je 100-odstotno vodoodporen. V skladu s teorijo o Keglovih vajah smo te vadbene tečaje zasnovali posebej za pomoč tistim, ki imajo po porodu ohlapno nožnico. Trije kompleti kroglic Nova imajo tri postopoma povečane teže za različne potrebe vadbe. Učinkovita Keglova vadba pomaga okrepiti žensko PC-mišico, izboljša zdravje, hkrati pa prinaša spolne koristi in zadovoljstvo. Za vsakodnevno vadbo ali okrevanje po porodu so kroglice SVAKOM Nova popolna izbira za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Vas motijo šibke mišice medeničnega dna? Okrepite jih s pomočjo tega kompleta in uživajte v nežni stimulaciji. V paketu boste našli 3 kroglice različnih velikosti in tež z značilno teksturo. Uživajte v gibanju notranje teže in uživajte v vseh prednostih, povezanih s čvrstim medeničnim dnom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Mya Beds Lite Venus Balls so elipsasto oblikovane Venus krogle (paketi vsebujejo eno ali dve krogli), v vsaki od njih je jeklena krogla, ki prenaša tresljaje pri gibanju.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Si želite na vznemirljiv način okrepiti mišice medeničnega dna? Rešitev je lažja, kot si mislite, samo nosite te vaginalne kroglice! Vsebujejo druge prosto gibajoče se kroglice, ki udarjajo ob zunanje stene in povzročajo nežno stimulacijo. Silikonska prevleka je prijetna na dotik in odstranljive kroglice poskrbijo za enostavno čiščenje, ugodna cena pa vas neposredno spodbuja, da jih preizkusite, zato se pustite skušnjavi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Iščete način za učinkovito krepitev mišic medeničnega dna? Rithual Deva je komplet idealen za natančno in postopno vadbo. Njegov seksi dizajn pritegne vaš vid, mehak silikonski material pa pritegne vaš dotik. Vključuje enojno, dvojno žogo in še eno dodatno zamenljivo žogico, ki je 5 različnih uteži, s katerimi vsak začetnik postane napreden telovadec s super intenzivnimi orgazmi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Okrepite medenično dno in doživite globoke orgazme z Satisfyer Yoni Power 2. Zahvaljujoč trem različnim velikostim te vaginalne kroglice iz medicinskega silikona omogočajo postopno treniranje mišic.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Ste že slišali, da krepitev medeničnega dna prinaša dragocene koristi? Sem spadajo na primer intenzivnejši orgazmi ali preventiva pred inkontinenco. In kako okrepiti medenične mišice? Samo redno nosite te žogice, ki so mehke in prožne, in kmalu boste opazili prve razlike. Poleg tega imajo žogice v sebi manjšo, težjo žogico, ki bo med gibi udarjala ob zunanje stene in vam tako prinašala zelo prijetno in nežno stimulacijo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    PAMETNE ŽOGLE je idealno orodje za ljubitelje mladih. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Ste že slišali, da krepitev medeničnega dna prinaša dragocene koristi? To vključuje na primer intenzivnejše orgazme ali preprečevanje inkontinence. In kako potiriti medenične mišice? Samo redno nosite žogice, ki so mehke in prožne, in kmalu boste opazili prve razlike. Poleg tega imajo žogice v sebi manjšo, težjo žogico, ki bo med gibi udarjala ob zunanjo steno in vam tako prinesla zelo prijetno in nežno stimulacijo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Čudovit komplet 5 stimulacijskih kroglic, ki vam bodo pomagale učinkovito krepiti mišice medeničnega dna. Z njihovo krepitvijo boste pridobili veliko koristi, ne samo, da bo vaša nožnica bolj čvrsta in ožja, temveč bodo predvsem vaši orgazmi intenzivnejši, poskrbeli pa boste tudi za preventivo pred neprijetno inkontinenco. Vsaka žogica ima drugačno težo, zato je ta komplet popolnoma idealen za dolgotrajen trening. Kroglice so narejene iz svilnato mehkega silikona, ki je higienski in varen za telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Brilly Gram obljublja, da bo vaše vsakdanje intimne trenutke spremenil v nepozabna doživetja! Poskrbel bo za vaše potrebe, vas poslušal in razvajal. Ni pa namenjena izključno samostojni igri, zagotovo boste uživali v paru!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Jade jajce za vaše boljše življenje. Nosite ga okoli vratu, žepa, modrčka ali nožnice in odkrijte blagodejne energijske učinke mineralov. Z Yoni bosta okrepili tudi mišice medeničnega dna, ki vaju bodo nagradili z intenzivnejšimi orgazmi in se povezali s svojo žensko naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Želite doživeti intenzivnejše orgazme? Z žogicami Zane si boste okrepili medenično dno in kmalu boste dosegli želene sanje. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite kroglice ali pa jo uporabite kot vrečko za ledvice. Nosite žoge vsaj 20 minut vsak dan in uživajte v stimulaciji zaradi premične notranje teže.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Ste že napredovali pri krepitvi mišic medeničnega dna in želite iti še dlje? Ta komplet rožnatih kroglic Venus v čudoviti škatli je samo za vas. Preprečite inkontinenco in intenzivnejše orgazme na prijeten način in mimogrede dvignite samozavest!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami+ Purple

    Ami+ bo pomagal še okrepiti mišice medeničnega dna. Za večjo občutljivost in lažji orgazem. Ami+ je majhna, težka žoga za izkušene uporabnike.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Da bi uživali v prednostih močnih mišic medeničnega dna, morate začeti trenirati. Morda si tega ne želite preveč, še vedno ga iztrebljate in vaše spolno življenje je medtem padlo v ledino. Dovolj! S tem kompletom žogic boste s krepitvijo mišic medeničnega dna uživali in se zabavali, zato pridite!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Ali želite živeti v bolj intenzivnih in vročih orgazmih? In kdo ne! Ključ je preprost - pokriti globoko bakreno dno. V pomoč vam bo komplet Venus kroglic različnih velikosti in tež. Začnite z najmanjšim vlakom in se stisnite v najtežjega.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lust Love Ball Pink

    Majhen čudež, ki prinaša veliko veselja! To vibrirajoče jajce s praktično končno zanko bo vaš najljubši ljubimec. Z njim boste doživeli čisto ekstazo! Ima žametno mehko silikonsko površino in vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali preko krmilnika z dosegom 25 metrov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna, ker želite intenzivnejše orgazme, ožjo nožnico in se želite zavarovati pred inkontinenco? Ta komplet je kot nalašč za to! Z njim boste sestavili 9 različnih možnosti obremenitve in pomagal vam bo zagotoviti, da bo vaš trening natančen in ustreza posebnim zahtevam vašega telesa. Okrepite se, trenirajte in uživajte.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Si želite zagotoviti močnejše orgazme in hkrati preprečiti inkontinenco? Prevzemite nadzor nad svojim medeničnim dnom! Ni nič drugega kot mišica, ki jo lahko tako kot druge mišice v telesu okrepite in nato uživate v rezultatih, ki vam jih bo prinesla krepitev. Te tri uteži so popolnoma idealne za tak trening. Zato ne čakajte več in začnite z najlažjo težo že danes!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Želite uživati v intenzivnejših in lažjih orgazmih? In kdo ne bi! Ključ je preprost – okrepiti morate medenično dno. Pri tem vam bo pomagal ta komplet kroglic Venus različnih velikosti in tež. Začnite z najlažjo žogo in se pomaknite do najtežje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Si želite imeti čvrsto medenično dno in uživati njegove prednosti? Pridobite te žogice in se začnite krepiti na najbolj prijeten način. V paketu boste našli 3 žoge različnih tež, tako da lahko začnete trening z najboljšo in se postopoma prebijate do najtežje. Potem vas čakajo le neverjetno intenzivni orgazmi in preprečevanje inkontinence!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Okrepite svoje mišice medeničnega dna na lep, preprost in eleganten način s tem kompletom CalExotics! Njihova krepitev ima številne prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih, vaš partner pa bo zagotovo cenil vaše mokre škarje. Ta komplet je primeren za začetnike in srednje uporabnike, prav tako je narejen iz mehkega silikona in vam bo prinesel srečo in zdravje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training 5 pcs

    Okrepite svoje mišice medeničnega dna udobno, preprosto in elegantno s tem petdelnim kompletom CalExotics! Njihova krepitev ima številne prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih, vaš partner pa bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike in srednje vešče, izdelan je iz mehkega silikona in vam bo prinesel srečo in zdravje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OVO L1 Love Balls - Love Balls Pink

    Kliknite na oznake Venus blagovne znamke OVO. Kombinirajte prijetno s korenino, obdelajte dna mediane dna in uporabite kratkotrajne dražljaje, ki ustvarjajo gibanje notranjih kroglic.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • OVO L1 Love Balls - Love Balls Blue

    Oblikujte kroglice Venus priljubljene blagovne znamke OVO. Kombinirajte prijetno s koristnim, trenirajte mišice medeničnega dna in hkrati uživajte v prijetni stimulaciji, ki jo ustvarja gibanje notranjih kroglic.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Green

    Pokrijte srednje dno in doživite globoke orgazme s Satisfyer Yoni Power 2. Te vaginalne medicinske silikonske skodelice s tremi različnimi velikostmi omogočajo temeljito vadbo hrbtenjače.

    30,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Colourplay Silicone Jiggle Balls 90g

    Želite okusiti moč vznemirjenja tako kot junaki strastnega romana Petdeset odtenkov sive? Okrepite svoje želje in orgazme z Venerinimi kroglicami, ki ne bodo samo okrepile mišic medeničnega dna, temveč bodo zaradi notranjih kroglic doživele tudi dražečo stimulacijo. Poleg tega kroglice Inner Goddess spreminjajo barvo glede na toploto, čutna črna v vaši maternici pa postane še bolj čutna vijolična. Privoščite si nekaj več!

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 128 od 129 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.