×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 33 do 57 od 57 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    Erekcijski obroč Energy Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je najnovejša inovacija na področju erekcijskih prstanov. Sestavljen je iz treh glavnih in dveh stranskih obročev, ki ponujajo več variant, kot jih je mogoče nositi.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Ni po nepotrebnem mehka ali trda, ni prelahka ali težka. On je popoln. Fleksibilen in trden. Prilega vsakemu moškemu, ne glede na velikost, dolžino ali obseg penisa. Je zelo enostaven za uporabo in tako enostaven za uporabo, da lahko to storite na slepo. Dokler ga ne preizkusite, verjetno ne boste verjeli, kako udoben je Cruiser in koliko bolj zabaven seks z njim.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Mehkejše erekcije, intenzivnejši orgazmi in bolj optična moda, si to najbolj želite? Armor Tug bo to naredil namesto vas! Je največja različica najbolje prodajanega Cock Armoryja. Ima revolucionarno anatomsko obliko, ki v modi in modi zajema penis ter zagotavlja impresivno izkušnjo. Ampak poskusite!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Vse, kar imate radi, v enem samem dodatku znamke Oxballs. Ta Cocksling je čudovito debel, močan in prožen hkrati. Izdelana je iz visokokakovostnega FlexTpr materiala in bo razdelila vaša moda, ki jih bo hkrati rahlo potisnila. Vas zanima, kako bo izgledalo? Super seksi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Couples Cock Ring Set Clear

    Kdo bi bil zadovoljen z navadno erekcijo, ko ima lahko super erekcijo in čudovito intenziven vrhunec po nadevanju prstana? S tem parom erekcijskih prstanov povečate užitek sebi in svojemu partnerju, ki bo z vami užival v res dolgi ljubezni. Nosite jih ločeno ali skupaj in uživajte v čutnih doživetjih.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Zavibrirajte svoj penis s tem neverjetnim prstanom edinstvene oblike! Namesti se na penis in moda, zato se odlično drži. Podprl in okrepil bo vašo erekcijo, hkrati pa vam bo zahvaljujoč mini vibratorju dal vibracije, v katerih bo užival tudi vaš partner. Zaljubite se v prijeten, prožen material in odkrijte nova doživetja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolucionarna platišča za penis in modo, posvečena plesu razvoja vašega telesa. Sestavljeni so iz oblin teh intimnih dežel, z močjo in pripravljenostjo za povečanje vaše odpornosti in koristi. Nosite ga sami ali oboje naenkrat in razredčite dobro sebi in partnerju, pogled na vaš kraj s temi prstani bo neodziven.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Rings Get Hard Transparent

    Trdo delaj, trdo igraj, pravi David Guetta v svoji odlični pesmi v sumimo, misli na trdo erekcijo! Res težko vznemirjenje, da se zadrži in sprejme vse izzive, ki se konča z orgazmično eksplozijo. Se vam to sliši kot sanje? Zdaj lahko to uresničite s tem triom erekcijskih prstanov!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Tukaj je prvi ergonomsko oblikovan nosilec za žoge, ki ga bodo vaša jajca vzljubila.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Clear

    Ekstra velik in ekstra mehak trojni obroček za penis in testise! Z njim dobite seksi obliko in bolj mesnato debelino, saj je veliko večji od predhodnika. Narejen je iz neverjetno mehkega in prožnega materiala, ki bo super prijeten za penis in moda ter ga držal na mestu! Uživajte v še več izboklinah in več užitka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je neinformirana in mehka modna nosilka ali obroček za penis, odvisno od tega, kaj želite. Zanaša se na vašo sposobnost iskanja celovitega, visokokakovostnega materiala kakovosti FLEXtpr, iz katerega je izdelan, če je nenavadno sprejet.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Looping Penis Ring Transparent

    Pripravite se na seks maraton! S tema dvema prozornima obročkoma je vse mogoče, saj vam bosta zagotovila čvrsto in močno erekcijo, kar pomeni dolgotrajen seks. Eden od njih tvori 2 obroča, drugi pa celo 4, kar pomeni res genialno omejitev krvnega pretoka in hkrati maksimalen učinek, zato uživajte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Clear

    BIG-D je super prilagodljiv prstan iz mehke flexTPR gume. Je dovolj velik, da udobno in modno objame vaš penis za videz in občutek D! Big-D ima posebne "kaveljčke", ki bodo vašo naravno kožo še bolj utrdili, zato poskusite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Fry Rechargeable & Vibrating Ring Clear

    Kaj pa, če bi bila vaša spolna dejanja obogatena z vznemirljivimi vibracijami? Verjetno bi bili takrat še intenzivnejši in bi morda dosegli skupne vrhunce. Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je prijetno prožen, se prilagaja vaši velikosti in objame penis ter tako podpira moč erekcije. Vibracija nato cilja na klitoris in ga razdraži do norosti. Privoščite si najboljši seks svojega življenja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker TPE Baller Ring Clear

    Kombinacija Baller Ring in Ball Stretcher Cockring iz TPE je tako udobna kot privlačna. Namazan drsi po koži in zagotavlja tesno prileganje brez povzročanja nelagodja. Njegova ergonomska oblika omogoča enostavno nošenje med samostojno igro ali skupnimi trenutki, kar poveča užitek za vse vpletene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Triple Donut Ring Transparent

    Trojna grožnja ali trojna slast? 3 super mehki, prožni in med seboj povezani obroči za neskončne možnosti uporabe in navdušenja! Triple Stack je vsestranski dodatek za raznolike užitke. Narejen je iz posebnega super mehkega materiala SilaSkin, ki je žametno mehak in nudi nežen vlečenje. Nosite enega, dva ali vse tri, vaša ustvarjalnost ne pozna meja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring 564346 Transparent

    Za učinkovite erekcije in vznemirljive občutke! Ta priročen erekcijski prstan ima odstranljiv mini vibrator, ki se bo med seksom dotaknil njenega klitorisa in ga božal z vibracijami, si lahko predstavljate užitek? Uresničite to!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Horizon Vibrating Penis Ring with Rabbit Clear

    Ali iščete način, kako izboljšati svoje ljubezensko življenje in morda celo skupaj doseči vrhunec? Veliko parov se je odločilo za vibrirajoči prstan in čistega srca lahko rečemo, da je to čudež, ki bo spremenil vaše ljubezensko življenje. Prstan Horizont je izjemen s svojo elastičnostjo in stimulacijskimi jezički, ki stimulirajo klitoris. Prepustite se njegovim vibracijam in dovolite, da izboljša vašo erekcijo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • TitanMen Cockring Set Clear

    Izboljšajte svojega člana z najbolj priročnimi in obvladljivimi obročki za peteline. Ti obročki za peteline TitanMen Tools se raztegnejo, da se prilegajo s pomočjo stranskih jezičkov, ki jih je enostavno prijeti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk REVSLING Vibrating Cocksling Clear Ice

    Zavibrirajte svoj penis s tem čudovitim prstanom! Namesti se na penis in moda, zato se odlično drži. Podprl in okrepil bo vašo erekcijo, hkrati pa vam bo zahvaljujoč mini vibratorju dal vibracije, v katerih bo užival tudi vaš partner. Zaljubite se v prijeten, prožen material in odkrijte nova doživetja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk REVHAMMER Vibrating Shaft Ring Clear Ice

    Zavibrirajte svoj penis s tem čudovitim prstanom! Namesti se na penis, njegova sprednja konica pa bo med penetracijo dražila partnerja ali partnerko. Skupaj bosta uživala v tresljajih in z vsakim potiskom bo vse bolj razburljivo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Glowdick Cockring with LED Clear Ice

    Kaj pa, če bi se vaš penis spremenil v žareč instrument užitka? Tvoj dvojnik bi ponorel od veselja in ti tudi! Uresničite to in se opremite s tem ergonomsko oblikovanim erekcijskim obročkom iz žametno mehkega plus silikona z LED lučko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Size Matters Endurance Penis Ring Set Clear

    Sanjate o večji vzdržljivosti? In ali veste, da je povečanje dejansko zelo enostavno? Nadenite si enega od prstanov iz tega kompleta, izbirate lahko med 4 velikostmi. Obroči so izdelani iz fleksibilnega TPR materiala, ki je trpežen in ima dolgo življenjsko dobo. Velik plus je, da imajo obroči ročaje za lažji prijem, zato jih zgrabite, nadenite in uživajte v daljši vožnji.

    22,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 57 od 57 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.