×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 65 do 96 od 141 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Oborožite se s tem vibrirajočim silikonskim prstanom, ki bo zabaval vas in vašega kolega! Ima močno vibrirajoče jedro, ki je prekrito s svilnato mehkim silikonom in prinaša razkošne občutke. Poleg tega podaljša erekcijo, jo okrepi in okrepi vrhunec. Popestrite svoje ljubezenske igre v paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imel vaš penis nadnaravne sposobnosti? Vibrirajoči prstan Zeus bo oživel vašo domišljijo! Podaljšal in okrepil bo erekcijo, njegova dva motorja v zgornjem in spodnjem delu pa bosta vas in vašega partnerja božala s čutnimi tresljaji. Uživajte v erotičnem draženju z njim v paru ali poskusite sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Mr & Mrs Vibe Black Onyx

    Ta vibrirajoči petelinji prstan na daljinsko upravljanje iz mehkega silikona bo postal skrivni partner para!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Ufo Super Powerfull Couples Vibrating Ring

    Predstavljamo prstan za penis našega para, posebej zasnovan za položaj kravje dekle. Ta inovativni izdelek je popoln za pare, ki želijo popestriti svoje intimne trenutke in raziskati nove ravni užitka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljšo ljubezen. Njegov teksturiran del in odstranljiv mini vibrator bosta poskrbela, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Popolni užitek za moške! Ta edinstveni prstan za penis bo okrepil in okrepil vašo erekcijo, hkrati pa vam omogočil intenzivno izkušnjo perinealne stimulacije. Prijeten in prožen silikon objame vašo moškost in vse kar morate storiti je, da zgrabite krmilnik in začnete izbirati med 4 hitrostmi vibriranja in 7 vzorci vibriranja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Želite svoje ljubljenje obogatiti z vibracijami, ki bi še posebej razveselile vašega partnerja, pa se bojite, da bo vaš prstan premajhen ali prevelik? Preizkusite to nastavljivo zanko, ki ustreza vsem velikostim! Vaš penis bo zategnil in s tem okrepil erekcijo, med seksom pa bo z vibracijami ciljal na klitoris. Uživajte skupaj!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Trap Black

    Eleganten vibrirajoči prstan za še bolj intenzivna doživetja ljubljenja! Je prijetno prožna, saj je narejena iz kakovostnega mehkega silikona in bo vaš penis napela in s tem okrepila njegovo erekcijo. Vibracije bodo ugajale tako uporabniku kot klitorisu njegove partnerke. Poleg tega lahko mini vibrator snamete iz obroča in z njim božate svoje bradavice kot del predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Penis rokav z zanimivim dizajnom, končno konico iz trdnega materiala in priročnim mini vibratorjem. Končna konica zagotavlja vizualni podaljšek za približno 2,3 cm in stimulacijo z vsakim udarcem. Mini vibrator ima 10 zmogljivih funkcij za prefinjeno zadovoljstvo in zahvaljujoč visokokakovostnemu fleksibilnemu silikonu se rokav za penis popolnoma prilega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Popestrite svoje spolno življenje in se prepustite vibrirajočemu obroču C s 7 možnostmi nastavitev priljubljene blagovne znamke Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper iz koži prijaznega silikona in z 2 zankama, od katerih je ena nastavljiva po velikosti, zagotavlja povečan učinek krvnega obtoka in podaljšuje ljubezensko igro. Dodatne vibracije stimulirajo oba partnerja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Vibrirajoči prstan bo spremenil vaš pogled na seks! Dala vam bo čutno stimulacijo klitorisa med ljubljenjem in čudovite skupne vrhove. Tale iz Pretty Love vas bo razveselila z mehkim silikonskim materialom in nazobčano površino, ki draži piko. Poleg tega spodbuja tudi erekcijo in odloži vrhunec. Ne izgubljajte časa, potisnite ga v voziček!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalističen vibrirajoči prstan Tenga je v užitek obema. Združuje močne vznemirljive vibracije s fleksibilnim silikonskim obročem za krepitev erekcije. Uživajte v 5 vibracijskih intenzivnostih, ki bodo ciljale na klitoris in ga božale, tako da običajni orgazmi ne bodo več sanje, ampak resničnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Izbirajte med 10 vzorci vibriranja in skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Umik penisa pri korenu, vprežena moda, čutne vibracije in žogica v anusu, vse to v enem bo poskrbelo to črno prefinjeno orodje Pretty Love. Povežite svoja občutljiva mesta in uživajte v popolnem vznemirjenju, ko ste sami ali s svojim partnerjem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako preprosto, elegantno in močno! Najbolj prodajani Cockring je zdaj obogaten z motorjem z 10 načini vibriranja! Ta stimulativni mravljinčenje vas bo naravnost vznemiril! Baterijo priročno polnite s priloženim kablom USB, pripomoček pa je dovolj tanek in lahek, da ga lahko nosite pod oblačili in nadzorujete tresljaje z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan z zajčjimi ušesi je odličen pripomoček za ljubezen! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite, da ni boljšega seksa? Ta vibrirajoči prstan kot zajec vas bo prepričal v nasprotno. Sestavljen je iz zajčjih ušes in 2 obročkov, ki zategneta moda in penis ter tako podaljšata in okrepita erekcijo. Ušesa bodo nato z intenzivnimi vibracijami čutno stimulirala klitoris do neverjetnega orgazma. Raziščite, uporabite in eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Triple Play Black

    En vibrirajoči obroč in 3 močni motorji v njem, to je Triple Play. Nadenete ga drugam kot na penis in prek daljinskega upravljalnika boste izbirali iz menija vibracij z 9 hitrostmi in vzorci. Je prijetno prožen in izdelan iz prvovrstnega mehkega silikona. Nadenite ga na svoj penis in uživajte, kako bo okrepil vašo erekcijo, vibracije pa bodo ugajale vam in vašemu nasprotniku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Houpla Rechargeable Vibrating Ring Black

    Houpla je vrhunski vibrirajoči prstan za petelina znamke Wooomy. S svojim raztegljivim obročem in 10 močnimi načini vibriranja krepi vašo erekcijo in vam in vašemu partnerju pomaga, da vedno znova dosežete eksplozivne vrhunce.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    To ni kateri koli prstan, je svilnato gladek silikonski dragulj z dodanim stimulacijskim delom. Pomagal vam bo do močnejše in daljše erekcije, uživali pa boste v močnih vibracijah, usmerjenih direktno v presredek. Pustite se premamiti s 3 hitrostmi vibriranja in 4 vzorci vibriranja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Rower Vibrating Ring with Rotating Tongue Black

    Želite sebi in partnerju podariti igračo, s katero oba odkrivata še več strasti in vznemirjenja? Rower Ring by Action je odlična izbira! To je vibracijski prstan, izdelan iz visokokakovostnega vrhunskega silikona, zaradi česar je prilagodljiv in zelo udoben za nošenje. Ima integriran vrtljiv jezik z 10 funkcijami vrtenja in močan motor z zmožnostjo vibracij. Povabite ga, da vas vzljubi in doživite neponovljiva prijetna doživetja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Ali želite narediti ljubezen bolj prijetno? Preizkusite z vibrirajočim obročem! Ta Rabiit ima priročen mini vibrator z eno opojno hitrostjo vibriranja. Izdelan je iz silikona, ki je prijetno prožen, mehak na dotik in udoben za nošenje. Naj se slušalka dotakne tvojega klitorisa in te obnori z vibracijami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Sanjate o močni erekciji? Uresničite svoje sanje s tem nastavljivim vibrirajočim erekcijskim obročem! Enostavno in hitro ga lahko pritrdite na penis in prilagodite stopnjo pritiska. Potem je vse, kar morate storiti, da izberete med 6 načini vibriranja in razveselite sebe in svojega partnerja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Iščete erekcijski prstan, ki se mu ne boste mogli upreti? Ta zajčji slog je pravi! Učinkovito objame penis ter tako okrepi in podaljša erekcijo, ki bo še težja. Svilnato mehak silikon bo drgnil ob klitoris in ga božal z intenzivnimi vibracijami. Izbirajte med 10 načini vibriranja in skupaj uživajte v užitku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Ljubite se s tem vibrirajočim prstanom in uživajte v vznemirljivih vibracijah ter močnejših in daljših erekciji! Ima vibrirajočega zajčka, ki bo stimuliral tako penis kot klitoris in morda boste doživeli celo skupne orgazme. Uživajte, dvignilo vas bo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Udobno se usedite, namestite prstan Winni 2 na svoj penis in prepustite aplikaciji Svakom! Ta razkošni prstan je združljiv z modno aplikacijo, s katero boste raziskovali vibracije in njihove možnosti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Želite še bolj uživati v ljubljenju? Povabite ga k temu edinstvenemu vibrirajočemu prstanu! Je raztegljiva, zato se prilagaja vaši velikosti ter krepi in podpira vašo erekcijo. In kaj več? Revolucionarni stimulator bo vneto vibriral in skrbel za ugodje klitorisa, zato uživajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete način, kako bi vaša ljubezenska doživetja še bolj okrepili in morda celo dosegli skupne vrhunce? Mnogi pari so stavili na vibrirajoči prstan in s čistim srcem lahko rečemo, da je to čudež, ki bo spremenil vaše ljubezensko življenje. Prstan Romeri je izdelan iz svilnato mehkega silikona in vam bo ponudil eno močno vibracijsko hitrost, ki se ji ne boste mogli upreti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Dully Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Dully je Tardenochejev nov vibrirajoči prstan za penis, ki je zasnovan tako, da nudi maksimalno zadovoljstvo parov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 141 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.