×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 129 do 160 od 282 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Uživajte v dolgotrajni erekciji in intenzivni stimulaciji s tem elegantnim in fantastičnim vibrirajočim petelinjim prstanom iz kolekcije Hueman. Mehak silikon te igrače je zelo udoben. Vibrator ima 10 različnih načinov vibriranja, vključno s 4 hitrostmi in 6 vzorci, ki jih je enostavno nastaviti z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljšo ljubezen. Njegov teksturiran del in odstranljiv mini vibrator bosta poskrbela, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Kaj pa izboljšane erekcije, čutne vibracije in vznemirljiva stimulacija? Si ga želiš? Vrzite torej v košaro ta vibrirajoči erekcijski prstan, ki ima odstranljiv mini vibrator in je narejen iz prijetnega in prožnega silikona. Podprite svoje navdušenje z njim in uživajte v še bolj intenzivnih izkušnjah!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za vse tiste, ki trpite za kakovostjo in učinkovitostjo po razumni ceni, je tukaj ta očarljiv vibrirajoči prstan. Je močan, a hkrati čudovito prožen, zato se prilega vsem velikostim. Ima močan vibracijski motor, ki ga je mogoče udobno polniti in je usmerjen neposredno na klitoris. Naj BigO prstan postane nepogrešljiv del vaše ljubezni!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Ta vibrirajoči petelinski obroč znamke Hueman morate imeti v svoji zbirki. Obroč z omejevanjem krvnega pretoka zagotavlja več užitka, močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo ter kulminira v intenzivnejšem orgazmu.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Ali menite, da ljubljenje ne more biti boljše? Naj vas Juke Vibration Ring prepriča v nasprotno. Njegove intenzivne vibracije bodo stimulirale klitoris, njegov mehak material pa bo obkrožil vaš penis, tako da bo nežno podpiral in krepil vašo erekcijo ter tudi pomnožil užitek vrhunca. Ljubite se še bolj čutno!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite še bolj uživati v skupnih erotičnih trenutkih? Privoščite si ta razkošen in priročen prstan! Izdelana je iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in bo poskrbela, da bo penetracija še boljša in vznemirljivejša. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite čutni stimulaciji klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Curitis Black

    Povečajte svojo zmogljivost in povečajte svoj užitek! V primerjavi s klasičnimi erekcijskimi obroči ta priročna erekcijska zanka izstopa z možnostjo prilagajanja vlečenja. Varno in udobno prileganje ter učinkovita uporaba sta torej zagotovljena. Zanka napne penis, s čimer okrepi in podaljša njegovo erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Vibracije bodo takrat dražile predvsem klitoris, tako on kot ona pa bosta cenila funkcijo zanke!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Penis rokav z zanimivim dizajnom, končno konico iz trdnega materiala in priročnim mini vibratorjem. Končna konica zagotavlja vizualni podaljšek za približno 2,3 cm in stimulacijo z vsakim udarcem. Mini vibrator ima 10 zmogljivih funkcij za prefinjeno zadovoljstvo in zahvaljujoč visokokakovostnemu fleksibilnemu silikonu se rokav za penis popolnoma prilega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Neptun vam ga bo dal, ker bo zategnil penis pri korenu in tako preprečil pretok krvi. Poleg tega boste v vibracijah uživali vi ali vaš partner. Primite daljinski upravljalnik in izbirate med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibracij.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper iz koži prijaznega silikona in z 2 zankama, od katerih je ena nastavljiva po velikosti, zagotavlja povečan učinek krvnega obtoka in podaljšuje ljubezensko igro. Dodatne vibracije stimulirajo oba partnerja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega erekcijskega obroča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Vibrirajoči silikonski obroč za dodatno stimulacijo pisala! Narejena je iz vrhunskega silikona, raztegne se čez glavo in je zelo udobna za rokovanje. Njegov močan vibracijski motor vam ponuja 4 hitrosti in 7 vzorcev vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Ta zatič za igre v paru in solo igre je genialno povezan z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se zatič sprosti v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ali želite s kolegom v postelji preizkusiti novo? Erekcijski prstan je odlična izbira za vsakogar! Poleg tega je Happy Rabbit naredil mehka, vznemirljiva ušesa, ki so se dotikala klitorisa in so bila z ljubeznijo prijetno prodana na dražbi. Kratek prst pomete petelina in tako podpira njegovo erekcijo ter pomnoži grlo. Ni treba, da je daleč!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Vaš seks je lep, a želite, da bi bil še bolj prijeten ali morda celo popolnoma popoln? Ta vibrirajoči prstan bo podprl vaše navdušenje in vam zagotovil neverjetno stimulacijo. Narejen je iz zelo fleksibilnega materiala, zato se udobno prilagaja, njegov končni zajec pa pristane na klitorisu in ga draži z tresljaji. Pojdite iz običajnega seksa v onstranstvo, ki jemlje dih.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Užitek zanjo, zanj in za oba hkrati! S tem kompletom se boste zelo seksi zabavali, zaupajte nam. Vključuje en zamenljiv mini vibrator s funkcijami, ki jih upravlja aplikacija, kot tudi silikonski obroček za erekcijo Dante II in stimulator klitorisa Candy, v katerega lahko vstavite mini vibrator. Uživajte v predigri, polni opojnega vznemirjenja, pa tudi v bolj intenzivnem ljubljenju, vredno bo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Želite svoje ljubljenje obogatiti z vibracijami, ki bi še posebej razveselile vašega partnerja, pa se bojite, da bo vaš prstan premajhen ali prevelik? Preizkusite to nastavljivo zanko, ki ustreza vsem velikostim! Vaš penis bo zategnil in s tem okrepil erekcijo, med seksom pa bo z vibracijami ciljal na klitoris. Uživajte skupaj!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Trap Black

    Eleganten vibrirajoči prstan za še bolj intenzivna doživetja ljubljenja! Je prijetno prožna, saj je narejena iz kakovostnega mehkega silikona in bo vaš penis napela in s tem okrepila njegovo erekcijo. Vibracije bodo ugajale tako uporabniku kot klitorisu njegove partnerke. Poleg tega lahko mini vibrator snamete iz obroča in z njim božate svoje bradavice kot del predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe v obliki kapljice zlahka privabi solze užitka. Je zelo učinkovit, saj ima neverjetne vibracije, ki bodo navdušile vaš penis in moda. Je čvrsta in se prilega kot školjka, ni pretirano prožna, ampak nasprotno, lepo drži obliko. Njegov material je visoke kakovosti in 10 načinov vibracij je narkotičnih. Pridite in bodite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Umik penisa pri korenu, vprežena moda, čutne vibracije in žogica v anusu, vse to v enem bo poskrbelo to črno prefinjeno orodje Pretty Love. Povežite svoja občutljiva mesta in uživajte v popolnem vznemirjenju, ko ste sami ali s svojim partnerjem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Popolni užitek za moške! Ta edinstveni prstan za penis bo okrepil in okrepil vašo erekcijo, hkrati pa vam omogočil intenzivno izkušnjo perinealne stimulacije. Prijeten in prožen silikon objame vašo moškost in vse kar morate storiti je, da zgrabite krmilnik in začnete izbirati med 4 hitrostmi vibriranja in 7 vzorci vibriranja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Skupaj iščete srečo? Potem vam ta prstan C prinaša popoln užitek. Obroček C Happiness poskrbi za močnejšo in daljšo erekcijo. Uživajte v dobrih vibracijah tega prstana C. Hkrati stimulirajte klitoris in pošiljajte vibracije navzdol do stebla penisa. Uživajte v dvojni zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Izboljšajte svojo ljubezen! Ta mehak in močan vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma poravna z mousseom, zaradi česar je vznemirljiva cena za partnerjev klitoris med ljubeznijo. Izdelek je tudi izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je tudi sprejet kot področje. Izbirajte s 5 funkcijami vibracij in uživajte skupaj v srečnih leglih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Popestrite svoje spolno življenje in se prepustite vibrirajočemu obroču C s 7 možnostmi nastavitev priljubljene blagovne znamke Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Purple

    Mio je vibrirajoči obroč za partnerske igre in uporabnost. Omejuje se na zelo pusta močvirja, ki jim nikoli ni mogoče odreči.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Ujemite nežne, nenehno spreminjajoče se barve neba

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Želite svojemu spolnemu življenju dodati novo dimenzijo? Preizkusite ta vibrirajoči obroč Pepino, ki vas bo zaradi številnih stimulacijskih izboklin prebudil v neskončno navdušenje. Prstan je prijetno mehak in upogljiv ter zato prijeten za nošenje. Namestite ga na penis v erekciji, vklopite in uživajte v vibracijah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 282 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.