×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Pametni vibratorji

Elementi 33 do 64 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Wildolo je vrhunska blagovna znamka, ki se v glavnem posveča novostim, visokokakovostnim in visoko tehničnim dildom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Naj Ava Neo vaš užitek postavi v središče pozornosti. Ta potisni vibrator, ki je del SVAKOM-ove serije Connexion, ponuja prilagodljivo vaginalno stimulacijo, ki jo lahko upravljate na blizu ali na dolgi razdalji. Dvignite svoje seje na višjo raven z interakcijo z videoposnetki za odrasle in platformami spletnih kamer.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem, ki se odziva na dotik, in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA023-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Turquoise

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten oblikovalski kos, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Eidolon

    Eidolon povežite s telefoni bluetooth in lahko začnete igrati.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To jajce vsebuje super močan motor, ki svoje vibracije usmerja na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti svojih prednosti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Skrivnost, ki je ne boste želeli obdržati zase ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravno, ergonomsko podlago, ki omogoča maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Dusty Pink

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. In skupaj uživajte v razburjenju. Eksperimentirajte. Ljubite se! Po vsem svetu oboževani We-Vibe Sync je tukaj v novi izboljšani različici, ki se še bolje prilega, drži in poveča užitek!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Spoznajte Magic Motion's Candy; največja poslastica za vaš klitoris! Imate radi sladkarije? Se med dolgim delovnim dnem preprosto ne morete upreti sladkarijam?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati tudi sami. Povabite ga k ljubezni, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati sami. Povabite ga k ljubljenju, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O je nova vrsta vibratorja C-Shape za iskalce užitka, ki iščejo popolno prileganje. Zunanja roka je naslonjena na klitoris, medtem ko se prožna notranja roka v obliki črke O udobno prilega nožnici in zagotavlja, da vibracije ostanejo tam, kjer jih želite. Edinstvena inovacija We-Vibe v črni obliki C omogoča enostavno, prostorno stimulacijo, ki nudi varne, okusne vibracije, v katerih lahko uživata oba partnerja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je bil nadgrajen in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta moderna igrača se prilagodi vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, vznemirja in sproža najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko kombinirate z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnimi erotičnimi videi ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svojo bolečino.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Vstopite v svet seks igrač prihodnosti! Obstaja druga generacija blueMotion! Njegova oblika je kot nalašč za ciljanje na točko g, njen nadzor prek aplikacije pa bo zabaval pare in samostojne posameznike. Preizkusite vse načine vibriranja in kako se vibrator odziva na zvok prek aplikacije ali ustvarite lastne vzorce vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopinjah klasičnih zajčjih vibratorjev je sledila blagovna znamka We-Vibe, ki je ustvarila zajca, ki prekaša vse svoje predhodnike. Obljublja neprekinjen užitek z natančnimi vibracijami, ki povzročijo eksploziven dvojni orgazem.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To vibrirajoče jajce je opremljeno s super močnim motorjem in zagotavlja globoke in močne vibracije. Peljite ga na zmenek in ga spremenite v vznemirljivo predigro!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To vibrirajoče jajce je opremljeno s super močnim motorjem in zagotavlja globalne in močne vibracije. Peljite ga na zmenek in ga spremenite v razburljivo predigro!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.