×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mini vibratorji

Elementi 65 do 96 od 272 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste pepel in ali želite samo pepel? Ta vibrator je na prvi pogled met pepela in orgazem, ki bo prinesel vaš rog, bo intenziven in prijeten. Mehke in globoke vibracije, ki prihajajo iz zelo mehkega silikonskega ognja, se bodo počutile dobro! Konico nožnice lahko nato usmerite v katero koli mesto, ki zahteva stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Yu Vibrator

    Ko gre za iskanje spolnega užitka, so naši prsti najpogosteje uporabljen del telesa. Pogosto uporabljamo prste za božanje, pritiskanje in celo vstavljanje ter draženje občutljivih točk našega telesa.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Finger Vibrator Black

    Majhen, eleganten vibrator za prste znamke Orion je lahka igrača iz žametno mehkega silikona, ki se nosi na prstu z raztegljivim obročkom. Popolnoma ukrivljen in z mehkimi izboklinami na sploščeni konici za ciljno stimulacijo točke užitka med solo ali predigro. Vibrator za krogle se lahko odstrani iz tulca in se lahko uporablja tudi samostojno.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Se sprašujete, kako povečati svoj erotični užitek s partnerjem ali trenutke ljubezni do sebe? Vibrirajte svojo strast! Ta majhen vibrator iz mehkega silikona vam ponuja 10 zmogljivih funkcij vibriranja in zagotovo boste cenili dejstvo, da vam v njem ne bo treba večno menjati svetilke, saj je polnilna.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in zmožnost stimulacije vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Real Simple

    Eleganten, diskreten, močan! Ta vibrator ima vse, kar potrebujete in želite. Njegov močan motor vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. S preizkušeno konico lahko natančno ciljate na občutljive predele, elegantna sijoča črna kromirana površina pa bo prijetno drsela. Lahko ga vzamete s seboj na izlete, majhen je in lep!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Eleganten in okusen mini vibrator z eno močno vibrirajočo hitrostjo bo zaslepil vse vaše živčne končiče, ki mu jih dovolite obiskati.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo pa lahko slavite svojo spolnost! Primerna je za vse priložnosti, bodisi sama ali v paru, navdušila pa vas bo z ekskluzivno ceno, ki je ob praznovanju 20. obletnice blagovne znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najboljša šminka v vaši torbici z ličili! Viblips ni karkoli šminka, je vibrator zabavne in diskretne oblike, ki ga imate lahko vedno s seboj. Vemo, da ni vse v videzu, ampak so pomembne tudi funkcije, zato lahko mirne vesti priporočamo Viblips, njegove vibracije so dih jemajoče!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Očarale vas bodo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in se lahko na udoben način uporablja tudi za najbolj privlačna mesta, ki čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igro. Prodaja in opazujte, kako na travniku cvetijo rogovi orgazma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladko roza vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo bo izstopalo v vašem dekolteju, tako kot ga bodo imeli radi vaši intimni deli telesa. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Naj vas očarajo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 funkcij vibriranja in ga lahko udobno usmerite na najbolj občutljiva mesta, ki komaj čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igračo. Predaj se in opazuj, kako cvetijo rože orgazma na travniku vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 s svojo zaobljeno, široko konico in izjemno močnimi vibracijami razvaja vas in točke vašega užitka. Vibrator je izdelan iz koži prijaznega silikona in ga dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste popolni in želite samo popolne izdelke? Ta vibrator je na prvi pogled vrhunec popolnosti in orgazem, ki bo prinesel vašo rožo, bo popolnoma intenziven in sproščujoč. Močne in globoke vibracije, ki prihajajo iz žametno mehkega silikonskega ohišja, vas bodo pripeljale do prvega dobrega! Nato lahko poševno konico usmerite na katero koli mesto, ki bo zahtevalo stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Love Edition

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The LingO Purple

    Z Lingom bo prava lička! Daš ga na jezik in nenadoma je oralni seks obogaten z vznemirljivimi in nežnimi vibracijami. Vau vau vau! Motor je majhen, tako da se jezik ne bo zgražal. In s svojim dragim s tem vibrirajočim obročkom za jezik si boste privoščili popoln užitek! Ali ljubiš svojo ženo? Zato to storite z njenimi usti z vibratorjem na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v balzam za ustnice s fino zaobljeno konico iz najkakovostnejših materialov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! To mora biti vaš ček, preden odidete od doma. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, in biti pripravljen pogosto pomeni, da to tudi storiš. Ta majhna čarobna palica je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen, a izjemno močan vibrator, ki ga boste oboževali sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovim željam in mu predstavite ta očarljiv valoviti in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, valovita površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Iščete univerzalni vibrator za odkrivanje čudovitih učinkov vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko prilagajate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 272 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.