×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mini vibratorji

Elementi 97 do 128 od 272 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ta majhen, a priročen vibrator spremeni vaš prst v popolnega podarja užitka. Narebričen stimulacijski del obljublja neskončen užitek ne le na klitorisu, ampak kjerkoli želite. Zaljubili se boste v gladek silikon, iz katerega je izdelan, pa tudi v 10 različnih stopenj tresljajev in neverjetno moč do 11.000 vrtljajev na minuto.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzel, vešč popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Kool Vibes Rechargeable Mini Bullet Grape

    Pripravite se na vzdušje s Kool Vibes. Ta mini bullet z živahnim dizajnom v barvi grozdja doda super igriv pop vsaki zbirki. Spreminja igre za vaš užitek, s kompaktno in potovanju prijazno obliko, ki je primerna za zabavo doma ali na poti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Bi se radi povzpeli na vrh, ki ga boste občutili s celotno vagino? Wave je vznemirljivo valovanje, ki odlično kopira zunanji del vagine in stimulira vaše naročje z 10 načini čutnih vibracij. Zaljubili se boste v fleksibilni silikon, iz katerega je izdelan vibrator Wave zaradi svoje svilnate mehkobe in vodoodpornosti. Naredite si lepo igračo, ki razume vaše telo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Radi potujete, a vam manjka strastnega spremljevalca? Ta mini vibrator Flirty Luxurious je pravi za vas! Zaradi svojih majhnih dimenzij je primeren ne samo za potovanja, temveč bo s svojim elegantnim videzom in dekoracijo v obliki kristala Swarovski razveselila vsako žensko z dobrim okusom. Flirty Luxurious je izdelan iz prvovrstnega svilnato mehkega silikona in čeprav je majhen, skriva ogromno moč, ki vas bo na resnično razkošen način popeljala na vrh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Skoraj vse ženske imajo radi šminke in tudi tistim, ki ne marajo ličil, bo ta všeč. Žametno mehki mini vibrator se skriva v diskretnem ohišju v obliki šminke, ki bo z 10 načini vibriranja razveselila vsa občutljiva področja. Prilega se v vsako torbico, zato ne čakajte na nič, dame, in bodite opremljeni s tem živahnim čudežem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    So vam všeč dodatki razkošnega videza? Zaljubili se boste v ta elegantno minimalističen črni mini vibrator! Njegovo relativno majhno ohišje skriva veliko energije in zagotavlja maksimalno zmogljivost vibracij. Dražite ga s svojimi občutljivimi kraji ali ga povabite na par iger.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v maskaro s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Vibrating Necklace Silver

    Pokažite svetu svojo spolno pozitivno miselnost in se okrasite s tem čudovitim in luksuznim vibratorjem kot kosom nakita na verižici. Je čudovito zmogljiv, opazno ozek, a hkrati neskončno diskreten in eleganten. Ta dragulj lahko vibrira na 8 občutljivih načinov, njegov motor pa je izjemno tih, vendar vam bo ugajal, kjerkoli želite. Izbirajte med 4 barvami in se okrasite s kosom nakita, ki je tako poseben kot vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Abbott Purple

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Opis pripravljamo. Si želite odkriti nova razburljiva doživetja? Nadenite si tega ljubkega vibrirajočega delfinčka na prst in brez truda raziskujte in stimulirajte občutljiva mesta na telesu, kot so bradavice, klitoris, presredek in več. Vibrirajoči delfin ima prilagodljiv in pametno ukrivljen dizajn, tako da ga lahko vzamete kamor koli. Izbirajte med 10 načini vibriranja in igrajte sami ali v dvoje.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ste bili vedno trmasti? Heady je točno tisti igralec, ki ga potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih lahko preprosto zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika je kompaktna, ergonomska in tudi na otip. Headyja imejte vedno pri sebi in uživajte v njem, kadar koli želite – sami ali v dvoje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Če imate raje preprostost, je Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi mini vibrator za vas: njegova funkcionalna oblika in preprosto upravljanje bosta poskrbela za užitek hitro in učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste tudi vi zaljubili v ta mali sladko rumeni vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Ali hrepeniš po razburjenju in raznolikosti? Ti štirje erotični dodatki bodo v vašo spalnico prinesli še več čutne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah z rokavom za penis in ne pozabite se ljubiti z vibrirajočim obročkom, ki vam lahko da okus skupnega vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Gold

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Prefinjena in diskretna pri 10 točkah od 10, taka je ta očarljiva črno-rdeča vibrirajoča šminka. Njegova silikonska konica vas bo navdušila z 8 načini vibracij, vodoodporna oblika pa vas bo božala tudi v kopalnici. Dame, če ste iskale neopaznega ljubitelja potovanj, ste ga pravkar našli, veselite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Zdaj z novimi barvami, vodoodpornim dizajnom in novimi barvami. Vesper je bila prvič predstavljena leta 2014 kot prvi koncept nakita za užitek, ki ga je videl svet: ogrlica z vibratorjem. Hitro je poštni ikonični simbol samoljubja in splošne pozitivnosti ter si je prislužil priznanje popkulture s kultnim spremljanjem zvezdnikov, intimnih trenerjev in državnih posameznikov. Oblikovalec in soustanovitelj Ti Chang je oživel nakit za uživanje, da bi prinesel lepoto in čustveno povezavo z izdelki za uživanje.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašega novega luksuznega dragega za neskončne trenutke strasti in neverjetnih orgazmov. Je močan, zato vas bo res zadovoljil, je prilagodljiv, zato se vam prilagaja, je silikon, zato vam bo prijeten, je vodoodporen, tako da vam bo všeč tudi pri kopanju, in je vodoodporen, zato nikoli ne zmanjka soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tem primeru ima seksi leopard vzorec in skriva še bolj seksi igračo, ki je majhna, a močna masažna glava. Njegove vibracije so tihe, a močne in vam ponujajo 10 različnih funkcij. Vaš klitoris bo lebdel! Privoščite si elegantno in kakovostno igračo v elegantni leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta očarljivi mini vibrator ne bo oboževal le vašega klitorisa, saj lahko pokuka tudi v vašo maternico. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasika, ki je ne smete zamuditi v nobeni zbirki spolnih igrač! Luksuzni srebrni mini vibrator z nagajivo Playboyevo zajčico skriva močan motor, katerega vibracije bodo dražile vsako erogeno točko na telesu. Odličen je za samostojno raziskovanje novih občutkov in parov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Popolna moč, natančna stimulacija in globoke vibracije, to je Ultra Bullet, daleč najmanj priljubljen vibrator od FemmeFunn. Z njim boste odkrili vse svoje sladkosti, diskretno in mirno tudi v kopeli. Izbirajte med 20 načini vibriranja in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrator za vse, kar potrebujete! Deloma vam zlahka predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100% biorazgradljiv izdelek iz škroba na osnovi PLA plastike. Njegova univerzalna oblika vam omogoča igranje različnih iger, vendar dodajte in uredite okolju prijazno!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Power G vam bo pomagal, ne skrbite, on ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičen vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! S tem mini vibratorjem lahko uživate kadarkoli in kjer koli pri roki. Ima vznemirljivo strukturo z žlebovi in žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Uživajte v 7 načinih vibriranja in uživajte v enostavni uporabi in elegantnem dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate podjetja Zero Tolerance. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladki vijolični vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 272 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.