×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Mini vibratorji

Elementi 161 do 192 od 273 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Majhen, a priročen vibrator, ki bo zadovoljil vse vaše erogene cone. Osredotočite na poševno konico klitoris, bradavice, penis ali katero koli drugo mesto, ki bo zahtevalo vibracije. Prilega se vaši dlani kot rokavica in vam omogoča izbiro med 5 načini vibriranja.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Spremenite svoja dva prsta v popoln stimulator G-točke! Otipavanje sebe ali partnerja še nikoli ni bilo lažje, s tem rokavom se bo dobesedno razširil v vaši roki. Ima edinstveno obliko, sposobnost vibriranja in prijetno vznemirljivo teksturo. Doživite največji užitek ali pa bodite njegov ponudnik!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Ne glede na to, ali želite uživati v razburljivi stimulaciji kot par ali sami, bo ta prstni vibrator poskrbel za vaše. Igram pravi sok. Narejena je iz mehkega silikona, ima obliko zajčka in ima prijetno gibljiva ušesa. Ena hitrost vibriranja bo razveselila vsa občutljiva področja in njegov mehak dotik vam ne bo všeč!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzivna moč vibriranja in eleganca iz nerjavečega jekla, to je Ferro. Je polnilni vibrator s 6 močnimi načini vibracij s preprostim upravljanjem. Uživate lahko na različne načine, idealen je za natančno stimulacijo in ne preprečuje, da bi bil vaš spremljevalec v kopeli, saj je vodoodporen. Poskusite ga ogreti s toplo vodo ali, nasprotno, ohladiti s hladno vodo in eksperimentirajte s temperaturnimi igrami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Ena najlepših igrač v naši ponudbi! Ta zeleno-mini vibrator ima čudovito prožno glavo in nežno zeleno barvo. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja in ji boste dodali sok s priročnim polnjenjem preko USB kabla. Uživajte v njegovih vibracijah in elegantnem dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Platinum Bullet Vibrator Silver

    Kaj ne sme manjkati v vaši zbirki erotičnih pripomočkov? Majhen vibrator, ki ga imate lahko vedno s seboj! Če izberete ta PowerBullet, ne boste razočarani nad njegovim čudovitim srebrno platinastim dizajnom. Ko ga povabite na dogodek, vas bo navdušil s svojimi vibracijami, za kar potrebujete 1 AAA baterijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Bio Bullet

    Vibrator za vse, ki skrbite za okolje! V čast nam je, da vam lahko predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100 % biološko razgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Njegova univerzalna oblika vam omogoča igranje različnih iger, zato pridite in naredite to ekološko!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrator kot šminko z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam daje absolutno diskretnost in hkrati čutno dražljivost in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Dobro se obnese z malo drugačno šminko.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Vibrator za vse, ki skrbite za okolje! V čast nam je, da vam lahko predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100 % biološko razgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Njegova univerzalna oblika vam omogoča igranje različnih iger, zato pridite in naredite to ekološko!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Mislite, da so prstne igre samo za raziskovalce začetnike? Ravno nasprotno je res! Prsti zmorejo veliko več, kot si lahko sploh predstavlja. Še posebej, če jim nadenete vibrator Alexander Finger. Je precej tanek in tudi votel, zato se prilega prstu in ga spremeni v popolnega užitka. Oblecite ga in pojdite raziskovat občutljiva mesta na svojem telesu ali na telesu vašega partnerja.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste bili vedno neodločni? Heady je točno tista igrača, ki jo potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih enostavno zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika pa je kompaktna, ergonomska in tudi čutna. Imejte Headyja vedno ob sebi in uživajte z njim, kadarkoli želite – sam ali v paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Kot Luxury Bullet mini vibrator vas bo ta šminka navdušila s svojim realističnim dizajnom šminke, okroglo konico za natančno stimulacijo in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Bilie je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z mehko teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Trimy je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele s sukano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Bullet Point Vibrator 10 Functions Teal

    Pojdimo takoj k bistvu! Trenutno si ogledujete najbolj vroč mini vibrator v naši ponudbi. Zazibal bo vaše telo, njegova klasična oblika s koničastim koncem pa vas bo pripeljala kamor koli jo potrebujete. Je izjemno natančen in vsebuje res močan motor. Zato pritisnite gumb in izberite med 10 neverjetnimi funkcijami!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Riot Bullet Vibrator Orange

    Majhna, a tako mogočna! Mini vibrator Riot je izjemno kompakten in preprost, a tudi super razburljiv in čuten. Ima močan motor, ki močno vibrira in komaj čaka, da spozna vaš klitoris. Je odporen na škropljenje, polnljiv in zelo prijeten na dotik.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Kiri Personal Massager

    Kiri je osebni masažni aparat za zunanjo stimulacijo, z elegantno, drobno obliko, ki se popolnoma prilega ženskemu telesu. Z intuitivnim upravljanjem z vmesnikom s tremi gumbi, ki ga je mogoče zakleniti, so močne vibracije šepetajoče tihe za popolno diskretnost. Vsak masažni aparat je vodoodporen za popolno higieno in užitek v kadi ali prhanju.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotične igre - tudi pod vodo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Sanjate o majhni vznemirljivi skrivnosti? Ta kompakten in diskreten stimulator klitorisa je od zunaj videti kot šminka, v notranjosti pa skriva gibljiv jezik, ki bo s svojimi globokimi vibracijami prebudil navdušenje po vsem telesu. Je čvrsta in prožna hkrati in verjemite mi, da ko bo prišel trenutek, ko mu boste predstavili svoj klint, ne boste zadihali, ko boste od navdušenja stiskali rjuhe. Privoščite si užitek in pozornost, ki si jo zaslužite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Jibbys je gladek klasičen vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele z dih jemajočo teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator vas bo navdušil s svojo značilno diamantno teksturo, okroglo mehko konico in tudi 10 funkcijami vibriranja za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Rocket Black

    Kaj pa majhen, eleganten vibrator za več užitkov? Je točno to tisto, kar iščete? Zato verjemite, da bo ta komad Adriena Lastica izpolnil vaše želje in morda še marsikaj. Je močan in lahko vibrira v 10 načinih. Primeren je za zunanjo stimulacijo, je zelo diskreten in vam bo služil tako v paru kot solo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Spoznajte Duet, razmeroma majhen vibrator, ki ima na eni strani drobne stimulacijske grebene, na drugi pa popolnoma gladko površino. Služile vam bodo za razburljivo draženje zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris ali bradavice, pa tudi za plitke penetracije. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Iščete igračo, ki jo lahko vzamete kamor koli s seboj? Asha bo popolna za to! Videti je kot šminka, a pod pokrovčkom se skriva mehka silikonska površina, ki bo razveselila vse vaše občutljive predele. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, kadar koli želite, tudi v kadi ali pod prho!
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 273 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.