×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 1676 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Pink

    Izboljšan G-spotter je boljši kot kdajkoli prej! V primerjavi s predhodnico ima Mona 2 2x več urina za intenzivnejšo stimulacijo. Poleg tega je Mona 2 100% vodoodporna.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate o lepi in kvalitetni odeji, ki bo poskrbela za vašo g-točko? Amyin vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je lepa in elegantna, na prvi dotik je neverjetno mehka in prijetna, saj je narejena iz silikona. Navdušite vas 6 strastnih načinov od vibracij do pulziranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. Verjame se, da je GIGI najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih G-točk, ki je bil zasnovan.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Blue

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani™ predstavlja boj v svetu ljubezni. V primerjavi s predhodnikom ima Tiani II 50 % močnejši motor, do 3-kratno oddaljenost daljinskega upravljalnika (36 metrov) in vsebuje dve zamenljivi nastavitvi. Uživajte v pestri raznolikosti svojega ljubezenskega življenja za par ali sebe!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova in izboljšana različica kultnega vibratorja srednje velikosti podjetja LELO, ki zagotavlja najintenzivnejše zadovoljujoče občutke z gladkim in čutnim dotikom. Ta nadgrajena uspešnica LELO vključuje 100 % močnejše vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Ugled je pred tem modrim kladivom, ki prebija pot do vrat največjega užitka. Hammer je vibrator realistične oblike in nadnaravne sposobnosti. Tega vibrirajočega in udarnega borca lahko ukrotite z nadzorno ploščo na dnu. Ne pozabite izbrati med 3 zmožnostmi vibracij!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Vitkejša, boljša in bolj diskretna je samo Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Vibrator Hammer je vznemirljiva pustolovščina, ki vas ne bo pustila tiho. Zmogljiv vibrator z izrazito oblikovano površino in stimulativnim "zajcem". Medtem ko uživate v vaginalni stimulaciji, je zajčja glava posvečena vašemu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo Gumbom bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je eleganten vijolični vibrator iz žametno mehkega silikona. Vibrator ima površino v obliki niti, ki z vsakim gibom ustvari vznemirljiv učinek. Meridian vas bo presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in 7 funkcijami vibracij, odkrijte jih še danes!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Očarljiv polnilni vibrator v obliki srca je idealno darilo. Diskreten videz vam bo omogočil, da imate tega spremljevalca s seboj kadarkoli in kjer koli. Gladka silikonska površina in zelo zmogljiv motor z 10 hitrostmi bosta poskrbela za vse.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte v popolnem vzdušju z novim Club Vibe 3.OH, ki se odziva na glasbo! Zahvaljujoč diskretni velikosti ga lahko kadar koli in kjer koli nosite v spodnjicah. Je tih, lahek in opremljen s 3 načini užitka. Omeniti velja še polnilno vgrajeno baterijo in brezžični daljinski upravljalnik z vgrajenim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi združuje fenomenalno stimulacijo klitorisa z vznemirljivo stimulacijo točke G. Dva popolnoma neodvisna motorja vas zagotovo popeljeta na vrh! V času intenzivnega razvoja in serije nam je uspelo ustvariti obliko, ki s svojo prilagodljivostjo popolnoma zadovoljuje ženski anatomiji. Ukrivljen konec draži vašo točko G, ko je popolnoma vstavljen, medtem ko široka in prilagodljiva izboklina vibrira vaš klitoris in zunanji del intimnih delov. Poleg tega vam bo res širok zaključek te igrače dal prijeten občutek popolne izpolnjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 1676 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.