×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 129 do 160 od 1676 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Plus

    Bi radi malce popestrili svojo ljubezensko zvezo s svojim dragim? Satisfyer Partner Plus je tu, da izpolni vaše želje. V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja in med stikom bo razveselila oba partnerja. Vstavite ga v nožnico in uživajte v vibracijah na vseh občutljivih mestih, nove izkušnje bodo nepozabno vznemirljive!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je največja masažna glava na svetu s sedežem v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Sosednji vibrator iz sprejemljive silikonske cevi razvije klitoris z vnetljivo kombinacijo tlačnih valjev in vibracij.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Odkrijte nova erotična obzorja z zabavno igro TIANI Duo. Njegove globoke in močne vibracije so delili s svojimi sodelavci in skupaj so živeli v največjo korist in zadovoljstvo. Njegova rokavica za celoten obraz se bo približala vašim telesnim oblinam, prvoslojni silikon pa vas bo očaral ob prvem dotiku. Intenzivnosti so bile iskane z glavnimi gonilniki enotne tehnologije, zlasti za prebivalstvo. TIANI Duo je najboljše za vaše skupno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je zasnovan tako, da vam pomaga raziskati možnosti svojega telesa z lastno drznostjo. Opremljen je z dvema zamenljivima glavama: nastavek za klasično okroglo masažo in nastavek za stimulacijo točke G. Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android Vključuje 2 zamenljivi glavi. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko to igračo varno uporabljate v vodi in jo je enostavno očistiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity Trinity in vsaka ženska ti zaželi željo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je izboljšana različica masturbatorja Revo 2. Stealth ima tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča več svobode, ki ga lahko uporabljate vi ali vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Quake

    Quake je izjemno zmogljiva igrača, ki zagotavlja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G hkrati - nastavljiv vrat omogoča popolno prilagajanje in zagotavlja mešane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Iščete igračo, ki bo popestrila vaš odnos? Zelo priporočamo ta par vibratorja. Ponuja vam 9 načinov vibriranja, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Dve silikonski krili bosta božali klitoris, druga rama pa bo razveselila notranji del nožnice, kjer se bo srečala s penisom. Za vaš užitek in tudi običajne orgazme bosta poskrbela dva motorja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Želite preizkusiti igre z vibrirajočimi jajci? Dajte Bswish Bnaughty Classic prilogo! Ima podajalnik, ki ga lahko izberete s 5 funkcijami vibracij in je izdelan iz kakovostnega in vadbenega materiala brez rešetk in brez ftalatov. Držite se stran, igrajte se in uživajte v vzdušju, ki povzroča vibriranje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvojni vibrator, zasnovan za stimulacijo celotnega vaginalnega področja. Doživite intenzivne občutke, povezane z G-točko in zunanjim vaginalnim draženjem hkrati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Zagotovljena je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in različne vrste uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega odmika klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator za točko G na svetu. GIGI™ 2 je izboljšana različica izjemno priljubljenega LELO-jevega vibratorja za točko G, ki je verjetno najbolj pozitivno ocenjen predmet užitka doslej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoča zmogljivost, to je kolekcija Romance. To vključuje tudi ta eleganten stimulator sesanja za uporabo na klitorisu ali celo na bradavicah. Ima močan motor s 3 nastavitvami sesalne moči od lahke do močne. Dodatno razburjenje bo prinesel gibljivi jezik z 9 gibalnimi ritmi. Zaradi njegove oblike se boste hkrati počutili čutno in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Naredite si uslugo s pod pritiskom in pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Uživajte v razkošno vznemirljivi izkušnji z vibratorjem Luxe Touch-Sensitive. Gre za leglo podobne tehnologije, v njegovem telesu sta dva senzorja, ki se aktivirata s silo pasti. Nosite jih z orgazmom in izbirajte med 10 vibrirajočimi in pulzirajočimi funkcijami, ki vam jih ponuja ta inovativna igra.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ, četrtina pa je kot pokončna erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Relativno tanek vibrator za analno in vaginalno stimulacijo. Ima realističen videz in igriv roza-rdeč dizajn. Izdelan je iz gelskega materiala, vibracije pa so nadzorovane s končnim kolescem. Naj vas zadovolji cenovno ugodna igrača!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Želite preizkusiti igre z vibrirajočimi jajci? Dajte Bswish Bnaughty Classic prilogo! Ima podajalnik krme, s katerim ga lahko izbiramo s 5 funkcijami vibracij in je izdelan iz kakovostnega in učnega materiala brez rešetk in brez ftalatov. Držite se stran, igrajte se in uživajte v vzdušju, ki povzroča vibriranje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1676 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.