×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 129 do 160 od 784 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Sledite željam vašega bisera užitka klitorisa in se obdarite s tem ljubečim kompletom. Vsebuje dva priročna pomočnika, s katerima se boste potopili globoko v svet klitorisnih orgazmov, ki vas bodo zmrazili po hrbtenici, ter praktičen kovček za shranjevanje, ki ga nikoli nimate dovolj. Zadovoljite vsakega od 8.000 živčnih končičev v nožnici in odkrijte, kako izgledajo nebesa klitorisnega orgazma!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodoodporen stroj za orgazem! Ta ergonomsko oblikovan brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo v nekaj trenutkih preplavil z užitkom. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo vašo piko razvajala z intenzivnimi valovi pritiska, ki spominjajo na sesanje. Odkrijte novo raven masturbacije in orgazmov, ki si jih boste želeli vedno znova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Predvsem imate radi oralni seks in bi ga želeli vsak dan? Vaše sanje se bodo uresničile z močnim vibratorjem za sesanje klitorisa Paloqueth! Uporablja edinstveno tehnologijo vakuumskega sesanja in vaš klitoris se prisesava podobno kot pri oralnem seksu. Izkusite to, kar je, in ne boste želeli živeti brez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Kozarec šampanjca v baru visoko nad strehami mesta, wellness hotel z neskončnim bazenom ali novi Satisfyer Luxury High Fashion iz poliranega aluminija – privoščite si ga, ker si to zaslužite. Prstan iz ekstra mehkega medicinskega silikona z lahkotno eleganco obdaja vašo piko in ga očara z osupljivo stimulacijo, ki temelji na tlačnih valovih Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Majhen, a priročen vibrator, s katerim lahko naredite več, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Ima eno močno vibriranje in zaradi svoje majhnosti ga lahko imate vedno s seboj. Izdelan je iz visokokakovostne plastike, sok pa napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Daj no, ta šminka ti bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Na voljo je s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je vsekakor nekaj, nad čimer ste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženske in rože so neločljiva kombinacija! Rože pričarajo nasmeh na obraz in so idealno darilo za vsako priložnost. Toda katera roža je najboljša? Imamo zasebni namig, da bo to čutna vrtnica iz Paloquetha. Vse zadrege erotičnih pripomočkov je konec, ta vrtnica izžareva romantiko in ljubezen. Poleg tega neguje klitoris in notranji del vagine, v njegov mehak silikonski material pa se boste zaljubili na prvi dotik!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Predstavljamo polnilni žepni stimulator klitorisa z ovratnico znamke IBIZA, zlati dragulj užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Vitkejša, boljša in bolj diskretna je samo Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zagotovljen orgazem je zagotovljen način, da izboljšate svoj najslabši dan! S svojo edinstveno tehnologijo Pleasure Air vam bo ta brezkontaktni stimulator klitorisa poskrbel za orgazem, kadar koli želite. Z njim boste uživali v občutku, podobnem sesanju, odkrili boste nove prijetne izkušnje in tudi najboljše vrhove, ki si jih boste vedno znova želeli.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima udarcema vas bo obnorela in segrela s funkcijo gretja do 55 °C. Vagino in anus bo stimuliral s 7 načini vibriranja ter pametnim integriranim vibro jezikom s 7 načini lizanja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Zato položite podlogo na stol in se usedite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Sage

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa in predvsem oralni seks bo vsako žensko spravila v raj, o tem nihče ne dvomi. Dame poskrbijo za popolno in raznoliko stimulacijo s pomočnikom, ki bo delal točno to, kar želi, vsak dan umirjeno in vsakič malo drugače. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki posnema oralni seks, ki vključuje različne nastavke in ima seveda različne hitrosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cerise

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več živalskih prizadevanj kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Odkrijte uporabo izven tega sveta s Pulse Galaxie. Za razliko od drugih stimulatorjev klitorisa potiska in vleče zrak, da ustvari sezalni učinek, medtem ko polnilna postaja projicira zaslon v svetlobi zvezd. Raziščite 5 načinov in 5 intenzivnosti sesanja ter 3 načine prikaza zvezdne svetlobe. Uporabite Pulse Galaxie z aplikacijo SVAKOM za prilagodljivo igro na dolgi razdalje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Ali trpite za neodločnostjo (kot večina ljudi) in se ne morete odločiti, ali bi izbrali vibrator ali igračo z možnostjo stimulacije z zračnimi valovi pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 zmore oboje, zato ga izberite, saj le z njim lahko uživate v slastnem sesanju klitorisa s pritiskajočimi valovi, božate klitoris z tresljaji in zdrsnete v notranjost, kjer bodo tresljaji dražili G-točko. .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novi mini vibratorji omejene serije za res močan užitek. Mučili vas bodo in dražili in zaradi čiste ekstaze, ki jo vzbujajo, vas bodo kmalu zasvojili.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Ne glede na to, kakšni so vaši nameni, cilji vaših potovanj ali trenutne želje, obstaja Kyst, s katerim si boste vedno privoščili prijeten čas zase! Je zmogljiv mini vibrator z 10 funkcijami vibriranja, pomnilniškim čipom in majhnim vznemirljivim jezikom. Pustite se z njim opiti in ga zaradi njegove majhnosti imejte vedno pri sebi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 2 Purple

    Ko boste odkrili neprekosljivo moč te očarljive igrače priljubljene znamke LELO, se boste zaljubili in vaša ljubezen bo prava, čutna in kar je najpomembneje vznemirljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in sposobnost stimuliranja vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato, ker tvoj bivši nikoli ni našel tvojega klitorisa, še ne pomeni, da ga ni. Ta prstni vibrator ga bo igrivo odkril, pobožal in popeljal v nebesa, saj je zagotovo boljši od tvojega bivšega. Narejen je iz mehkega silikona in ima popolno obliko za natančno stimulacijo najbolj občutljivega mesta na vašem telesu, ki ima do 10 načinov vibriranja.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 784 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.