×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 65 do 96 od 483 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Pravijo, da ženske obožujejo rože. Ta vibrirajoča roža jim bo najbolj všeč! Njegov čudovit dizajn pritegne pogled že na prvi pogled, njegove čutne vibracije, ki izhajajo iz nazobčanega srednjega dela, pa bodo v vas vzbujale valove užitka. Dajte svojemu klitorisu najboljše in uživajte v prijetnem dotiku kakovostnega silikona.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Not War Amore Orange

    Tudi majhne stvari lahko naredijo velike čudeže in ta vibrator je dokaz za to. Je močan in idealen za solo igre in igre v paru. Všeč vam bo njegov eleganten dizajn in izvedba, užitek, ki vam ga bo prinesel, pa vas bo popeljal v raj. Okusite globoke močne vibracije z različnimi hitrostmi in vzorci, pritisnite ga ob svoj klitoris ali bradavičke in odkrijte strast, ki se skriva v vašem telesu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Ali imate radi skrivnosti? Ta močno vibrirajoča igrača se bo skrila v tvoje spodnjice, vgrajeni zajček pa bo razveselil tvoj klitoris. Z daljinskim upravljalnikom lahko preklapljate med 12 načini vibriranja. Torej morda ne boste zamenjali? Na vas je, ali boste krmilnik obdržali ali ga zaupali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Femsation Pink

    Želite prebuditi strastno boginjo, ki se skriva v vsaki ženski? Femsation vam bo pomagal še bolj začutiti svojo ženstvenost. Dala vam bo natančno in intenzivno stimulacijo klitorisa in okolice ter prav posebna, a prijetna doživetja. Igrajte se z njim sami ali ga povabite k ljubezni!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Light Pink

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Hrepenite po kakovostni erotični igrači? Edinstvena kolekcija Niya prihaja na trg z luksuznimi in modernimi pomočniki, ki bodo vaše intimno življenje naredili prijetnejše. Če se odločite za ta masažni aparat, boste orgazmično zadovoljni z mehkim prvovrstnim silikonom s čutnimi izboklinami. Njegova prilagodljiva zasnova se udobno prilega vaši dlani in v trenutku boste lahko ugotovili, kakšen je občutek, ko so tresljaji usmerjeni na vaš klitoris in okolico. Zgrabite krmilnik in raziskujte v svoje veselje!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni na področju visokokakovostnih družabnih iger! Tudi ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj ga s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko vzamete kamor koli, navdušeni pa boste nad njegovim hitrim vibriranjem. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Raspberry

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem popolnem! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vaši roki in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Eleganten užitek je zagotovljen!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Too Hot To Handle Pulse Stim Pink

    Stimulator klitorisa s primernim imenom Too Hot To Handle! A ne skrbite, uživate lahko, kolikor želite. Samo s to očarljivo vrtnico boste doživeli popolno intimno zadovoljstvo in nagajivo veselje! Vaš klitoris zajame z mehkimi, a močnimi utripajočimi vibracijami, zaradi katerih boste zadihali. Znova in znova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Zadušite se nad kozmično energijo astronomskega praga! Ne glede na to, kako trden si, iščeš edinstveno igro, ki je met elegance in neskončne ekstaze. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in vibracij urina. Izpolnite si želje, izkopljite zvezdni vibrator in spremenite svoje sani v akcijo.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta Alexandra vibrator s tankim in natančnim koncem, s katerim boste pobožali vse občutljive točke. Izbirajte med 3 različnimi silikonskimi rokavi za konico in 10 frekvencami vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktne vibracije kadarkoli pri roki! Ta mini vibrator ima močan motor z 10 funkcijami vibriranja za diskretno uporabo. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je popolnoma prijeten na dotik in hkrati varen za telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Želite doživeti pravo navdušenje? Zato bodite pozorni! Prestižna in svetovno priljubljena blagovna znamka Svakom prihaja s svojo najnovejšo patentirano tehnologijo, ki jo predstavlja ta igrača. In kaj vam bo Pulse Pure pokazal? To bo globok užitek, ki ga povzroči ciljno sesanje, med katerim ne boste mogli preprečiti globokega stokanja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Povabite k seksu čutne in tihe vibracije! Ta mini vibrator s končno vrvico vam bo ponudil 7 okusnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi neposredno na igrači bodisi z daljinskim upravljalnikom. Boste to zaupali svojemu kolegu? Uživajte v seksi draženju kot del predigre in si zagotovite najboljšo izkušnjo doslej!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta klasični vibrator z elegantnimi oblinami prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas razveseli z dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nežnem dotiku in občutku letenja metuljčkov v trebuhu? Všeč vam bo Otouch Mushroom! Je zelo prijeten masažni stimulator, s katerim boste odkrili svojo strast, kreativnost, predvsem pa neverjetno čudovite občutke. Enostavno ne morete zgrešiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Spoznajte Amour, razmeroma majhen vibrator s konico v obliki srca, ki vam bo dal igrive in prijetne občutke. Utripajoče srce vas bo s svojimi vibracijami čutno požgečkalo in vam pomagalo odkriti vse erogene cone. Služili vam bodo za vznemirljivo stimulacijo zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris, moda ali celo bradavice. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Ta klitoralni vibrator iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Prav tako je prijetno prožna in oblikovana za domiselno božanje vaših občutljivih predelov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsi, klitoris ali bradavice - ozka konica modela Twirling Delight s svojimi krožečimi vibracijami vedno zadene točno na točke vašega užitka. Zahvaljujoč higienskemu nastavku je tudi idealen sopotnik na potovanju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Odkrijte, razvajajte in eksplodirajte z orgazmičnim užitkom! Ta vibrator vam bo pomagal osredotočiti se na določene občutljive točke na telesu in jih neverjetno spodbudil. Izbirajte med 2 zamenljivima silikonskima nastavkoma in 10 načini vibriranja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Prepričajte se, da imate ljubko, moderno in nepremagljivo igro, ki bo vaša vulva! OhMyC se bo sprostil v vaši dlani in vas razveselil z vrtečo kroglo, ki bo nežno in divje masirala vaš klitoris in okolico. Uporabite pri 3 metre intenzivnosti in vzbujanja, ki bo vaša.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orion Lay-on Vibe Red

    Ta vrhunski mini vibrator po odlični ceni je specialist za vaša občutljiva področja! Njegova učinkovita zasnova z 2 prožnima krakoma vam bo omogočila natančno stimulacijo na klitorisu, bradavicah ali presredku ali kjer koli drugje. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Dame, ta šminka vam bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je to vsekakor nekaj, nad čimer ste lahko navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najboljša stimulacija je najbolj natančna stimulacija! Ta vibrator je narejen tako, da lahko dražite najbolj občutljiva mesta na telesu. Njegova majhna upogljiva glava vam bo pomagala odkriti vznemirljiva doživetja, 3 + 7 vibrirajočih nastavitev in vzorcev pa bodo vaše prijetne občutke naredile raznolike in čutne. Naj bo lepo in natančno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Se želite navduševati kadarkoli in kjerkoli? Zatlačite to odejo v spodnjice in ohranite svojo seksi skrivnost. Je ploščat, anatomsko oblikovan in ugaja vulvi, klitorisu in anusu hkrati. Lahko ga preprosto nosite v spodnjicah in uporabljate v vodi, saj je vodoodporen.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    Se želiš dotakniti orgazmičnega raja? Stimulacija klitorisa je prijetna, če si pri tem pomagate z Lelo Dot, pa bo omamno in nepozabno! Ta čudovita in razkošna gred ima tehnologijo Infinite Loop, ki zagotavlja neprekinjeno eliptično gibanje, medtem ko vas mehka in prožna konica vodi z absolutno natančnostjo. Izbirajte med 8 formulami ugodnosti z različnimi intenzivnostmi in igrajte sami ali v paru!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Iščete igračo, ki jo lahko vzamete kamor koli s seboj? Asha bo popolna za to! Videti je kot šminka, a pod pokrovčkom se skriva mehka silikonska površina, ki bo razveselila vse vaše občutljive predele. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, kadar koli želite, tudi v kadi ali pod prho!
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 483 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.