×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 129 do 160 od 483 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nekakšna "mala črna" med erotičnimi igračami, zato ne sme manjkati v vaši zbirki pripomočkov. Ima edinstveno tehnologijo tlačnega valovanja, ki ustvarja neprimerljiv učinek sesanja klitorisa. Izbirajte med 8 stopnjami intenzivnosti in uživajte v vznemirljivem začetku in absolutnem vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodoodporen in bo vaš spremljevalec tudi pri igranju v kopalnici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 2 Purple

    Ko boste odkrili neprekosljivo moč te očarljive igrače priljubljene znamke LELO, se boste zaljubili in vaša ljubezen bo prava, čutna in kar je najpomembneje vznemirljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Daj no, ta šminka ti bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Na voljo je s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je vsekakor nekaj, nad čimer ste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Ali si privoščite s prstom, mu želite začeti dajati boj? To bitje bo letelo! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igra, ki bo nadomestila vaš prst ali pa vibrator tako slab. Poskusite z njimi!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Preglejte svoje telo in uživajte v novih izkušnjah in nezemeljskih orgazmih z Driffom. Ima prijetno ukrivljeno obliko in se tako dotika točno pravih mest znotraj ali zunaj. Domiselno oblikovana glava ima stimulacijsko točko za še intenzivnejšo stimulacijo, Drift pa se prijetno segreje s pritiskom na gumb. Uživajte in se sprostite!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Majhen vibrator, ki je čudovito srebrn in neverjetno močan. Lahko ga imate povsod s seboj in ga kadarkoli vzamete iz žepa in vas malce razjezite nase ali na svojega ljubljenčka. Njegove vibracije so tihe, kompaktne velikosti, hitro in enostavno se vklopijo, a izkušnje, ki vam jih daje, so neprecenljive, verjemite nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaša majhna živahna skrivnost v spodnjicah vas bo vsak dan spremenila v razburljivo izkušnjo. Snežno bele hlačke lahko stresete s posebnim žepom za mini vibrator s "čarobnim" obročkom, ki bi mu zavidali tako vi kot Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, utripa, sesa, bije in tapka! Ta vibrator bo izpolnil vse vaše želje. Uporabljate ga lahko za masažo celega telesa ali za draženje intimnih predelov. Njena dva konca sta uporabna, na eni strani je fleksibilna masažna glava s sesalnim nastavkom ali brez nastavka za točenje. Na drugi strani je ergonomsko ukrivljen vibrator z gibljivo konico. Preizkusite vse 3 funkcije 10 načinov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Blue

    Ali ste vedeli, da je tudi zrak lahko res razburljiv? Vendar pa morajo obstajati vakuumski valovi, ki raztrgajo vaš klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator z zmožnostjo nežnega sesanja, s katerim se nič ne primerja. Poleg tega je nadzorovan preko aplikacije in obljubljate tudi igre na daljavo. Pustite se, da vas odnese utripajoči orgazmični val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Očarljiv polnilni vibrator v obliki srca je idealno darilo. Diskreten videz vam bo omogočil, da imate tega spremljevalca s seboj kadarkoli in kjer koli. Gladka silikonska površina in zelo zmogljiv motor z 10 hitrostmi bosta poskrbela za vse.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! Preden odidete od doma, mora izpasti vaš ček. Ne veste, kaj se bo zgodilo, a če ste pripravljeni, boste to tudi storili. Ta mala čarobna palčka je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen in izjemno močan vibrator, ki ga boste vzljubili sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zmečkan v raju in v hipu vam bo pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam večino najbolj priljubljenih prednosti in uživajo v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženske v roza so neločljiva kombinacija! Vrtnice so na sliki pričarale nasmeh in bile idealne za vsako priložnost. Kateri je najboljši? Imamo zasebni namig, da gre za slišno vrtnico iz Paloquethe. Vse obsedenosti z erotičnimi dodatki je konec, ta vrtnica žge romantiko in ljubezen. Poleg tega negira klitoris in notranji del vagine, zato se boste v njegov mehak silikonski material zaljubili na prvi dotik!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Uživajte v 11 načinih tlačnih valov in 12 programih vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte v popolnem vzdušju z novim Club Vibe 3.OH, ki se odziva na glasbo! Zahvaljujoč diskretni velikosti ga lahko kadar koli in kjer koli nosite v spodnjicah. Je tih, lahek in opremljen s 3 načini užitka. Omeniti velja še polnilno vgrajeno baterijo in brezžični daljinski upravljalnik z vgrajenim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavljajte si popolno kombinacijo intenzivnih vibracij in nežne toplote. Všeč ti je? S tem super lepim vibratorjem vam bo vedno všeč! Omogočil vam bo nebeška doživetja, njegov ombre dizajn pa vas bo navdušil na prvi pogled. Uživajte v 12 hitrostih vibriranja in toplini iz aluminijastega materiala!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Majhen, in naravni vibrator, s katerim lahko razredčiš več, kot si lahko predstavljaš. Ima zelo vibracije in zaradi svojih lastnosti vas lahko osvešča. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike, zato ga napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulacijo klitorisa in predvsem oralnega seksa bi naredila ženska v raju, nič manj. Dame bodo porabile čim več in dale spodbudo s pomočnikom, ki bi opravil delo, ki pa je ta dan mirno in vsi imajo malo pomoči. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki izvaja oralni seks, ki vključuje različne nastavitve in ima različne stopnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Tempomat prevzame krmilo, ko ne morete več držati volana!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 483 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.