×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Hlačne nogavice in pajkice

Elementi 33 do 44 od 44 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Bas Bleu Combat Black

    Se želite med športom počutiti udobno in samozavestno? Te pajkice s kamuflažnimi elementi so narejene iz materiala Plush-zero Archroma, ki je popolnoma neprosojen, prijetno raztegljiv in oblikovan. Hkrati ima tudi funkcionalne lastnosti, ki so v športu nujne. Je zračna in izdelana iz preje priznanih proizvajalcev z mednarodnim Oeko-Tex certifikatom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Perfectbody Black

    Se želite med športom počutiti udobno in samozavestno? Pajkice so narejene iz materiala Plush-zero Archroma, ki je popolnoma neprosojen, prijetno prožen in oblikuje postavo. Hkrati ima tudi funkcionalne lastnosti, ki so potrebne za šport, je zračen in zahvaljujoč posebni kemični obdelavi v strukturi vlaken Archroma omogoča pretok zraka in odvajanje vlage iz telesa. Material Plus-zero Archroma je izdelan iz preje priznanih proizvajalcev z mednarodnim Oeko-Tex certifikatom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Aura Black

    Iščete kakovostne in odlično prilegajoče pajkice? Priporočamo lahko samo te od Bas Bleu! Izdelane so iz neprozornega materiala Plush-Zero Hidecellulite, ki zaradi svoje posebne strukture neverjetno prekrije celulit in oblikuje postavo. Poleg tega ima uporabne funkcionalne lastnosti in prijetno diha. Pajkice so opremljene z osem centimetrsko elastiko in tudi robom, ki lepo poudari zadnjico.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Maya Black

    Neverjetno udobne in čudovito izgledajoče elastične pletene pajkice s super push-up učinkom! Izdelane so iz prijetnega, neprozornega in prožnega materiala Squeeze, ki je izdelan iz preje priznanih proizvajalcev z mednarodnim Oeko-Tex certifikatom. Poleg tega imajo pajkice super modelirni in push-up učinek, tanjšajo vaš pas in noge ter dvignejo vašo zadnjico. Počutite se samozavestno in udobno hkrati!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Synthia Black

    Neverjetno udobne in čudovito izgledajoče elastične pletene pajkice s super push-up učinkom z elastiko pod stopalom in žepi na zadnji strani! Izdelane so iz udobnega in prožnega materiala Squeeze, ki je izdelan iz preje priznanih proizvajalcev z mednarodnim Oeko-Tex certifikatom. Poleg tega imajo pajkice super modelirni in push-up učinek ter bodo poudarile in oblikovale tvojo zadnjico! Počutite se samozavestno in udobno hkrati!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Marcella Black

    Neverjetno udobne in odlično izgledajo elastične pletene pajkice s super push-up učinkom in elementi iz eko usnja spredaj! Izdelane so iz udobnega in prožnega materiala Squeeze, ki je izdelan iz preje priznanih proizvajalcev z mednarodnim Oeko-Tex certifikatom. Poleg tega imajo pajkice super modelirni in push-up učinek ter bodo poudarile in oblikovale tvojo zadnjico! Počutite se samozavestno in udobno hkrati!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F207 Powerwetlook Crinkled High Stockings

    Poudarite lepoto svojih stopal in do popolnosti prilagodite svojo obleko s temi visoko stisnjenimi nogami. Vaša stopala bodo v središču pozornosti in to si zaslužite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LateX Leggings 2910365 Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Tights 2900289 Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Stockings 2901064 Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Leggins Jennifer

    Legice znamke Gatta so udobne, kvalitetne in bodo kot vaša druga koža. Zahvaljujoč svoji materialni sestavi se oprimejo vaših stopal in v elastično tkanino se boste zaljubili že ob prvi nošnji. V pasu imajo široko gumo in šive, ki posnemajo žepe. Bodite samozavestni in poudarite čar svojih nog in zadnjice!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F190 PVC Stockings with Decorative Stitching in The Front and Back

    Koketne nogavice iz visokokakovostnega PVC-ja z okrasnimi šivi spredaj in zadaj. Navdušili jih boste na kateri koli fetiš zabavi, v spalnici ali na diskoteki ali festivalu.

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 44 od 44 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.