×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Samostoječe nogavice

Elementi 97 do 128 od 328 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fever Opaque Hold-Ups 28351 Neon-Pink

    Neverjetne, neprozorne, neonsko roza nogavice so idealne ne le za retro zabave! V njih boste blesteli na katerem koli plesnem dogodku, pritegnili boste pozornost, očarali boste in zagotovo boste koga tudi ujeli!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Lorenza Natural

    Čudovito mehke nogavice 8 DEN, ki jih boste vzljubili na prvi dotik! So zelo udobne za nošenje, njihov material je elastičen in se vam prilega kot druga koža. 8 cm čipka na koncu je romantična in na stegnih deluje res seksi. Te nogavice ne smejo manjkati v vaši garderobi!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kotek H022 Hold Ups 20 DEN Nocciola-Black

    Kakovostnih hlačnih nogavic nikoli ne morete imeti dovolj v svoji garderobi! Ali se strinjaš? Če je tako, vam bodo zagotovo pristajale te bodi nogavice s čudovitim črnim čipkastim zaključkom in elegantnim hrbtnim vzorcem. Opremljene so s silikonskimi trakovi, zato se bodo nogavice odlično držale in ne bodo drsele. So zelo udobne za nošenje, čudovito prilagodljive in tako udobne, da jih kar ne boste želeli sleči. Kombinirajte jih s čimer koli, so super vsestranski!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Nylon Knee Highs 5572 White

    Tudi klasične in preproste nogavice se lahko zelo zabavajo! Preizkusite sami s temi neprozornimi belimi nogavicami iz kakovostnega najlona.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Fishnet Thigh Highs with Bow 9018 Black

    Ali ste radi seksi in srčkani hkrati? Te kakovostne in udobne mrežaste nogavice iz Leg Avenue združujejo seksi čipko z romantično in ljubko pentljo. Uživajte v tem nagajivem občutku vsakič, ko si jih nadenete!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Ars Amandi Calze 02 Nero Black

    Prozorne 20-dnevne samodržalne vtičnice s svetlo dvobarvno čipko iz formule Kamasutra iz LYCRA® so dobra stvar. Omejena zbirka Gatta Ars Amandi.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Lovica Stockings Red

    Toda ali želite poudariti lepoto svoje neveste in se ob tem počutiti udobno? Hlače znamke Obsessive so narejene iz zelo prijetnega materiala, ki jih bo z užitkom nositi! Bode se vam bodo prilagodile in poudarile vašo samozavest, saj se boste v njih počutili očarljivo in sami. Izberite tiste s čudovito srčkano čipko in jih nosite s svojim najljubšim pasom za podvezice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Legwear Hold-up Stockings 2520079 Black

    Tudi povsem običajna oprava je lahko neskončno zapeljiva, če nosite te izjemno seksi hlačne nogavice! Njihova široka čipka je očarljivo čutna, silikonski del pa poskrbi, da nogavice ne zdrsnejo z vaših nog. Njihov prijeten material bo razvajal vašo kožo, vi pa boste uživali v udobnem nošenju.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Assel 02 Nero Black

    Samostojne nogavice priljubljene blagovne znamke Gatta. Izdelane so iz vlaken tipa likra. V predelu stegen so okrašene z nežnim očarljivim vzorcem, ki prehaja v čipko, ki je obogatena s silikonskimi naramnicami, zahvaljujoč katerim vas bodo nogavice odlično držale na stegnih.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Industrial Net Thigh Highs 9316 Black & White

    Luštne in nagajive hkrati, prav takšne so te hlačne nogavice. Sestavljen je iz črne mrežice in kontrastne bele čipke, okrašene z majhno črno pentljo. Ali želite svojim stopalom dodati čarobnost? Nosite te hlačne nogavice in ne bo vam žal! Prijetne so za nošenje in neustavljive na pogled.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Ars Amandi Calze Rose

    Kako poudariti lepoto in eleganco svojih stopal? Samo oblecite si nogavice, ki bodo navdušile vašo osebnost! Te prestižne blagovne znamke Gatta vas bodo očarale s čudovitim zaključkom z motivom vrtnice in se bodo zahvaljujoč silikonskim naramnicam odlično držale na vaših nogah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Glossy Wetlook Zipper Stockings Connie

    Popolnoma seksi svetleče dokolenke z zadnjo zadrgo bodo poudarile graciozno nevarnost vaših nog! Narejene so iz mehkega in prožnega materiala, ki se oprime vaše kože kot druga koža. Vzemite ta vroč kos v svojo garderobo in opazujte čudeže, ki se začnejo dogajati z njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Ars Amandi Calze 01 Nero Black

    Transparentne 20-dnevne mat samodržeče nogavice z razkošno dvobarvno čipko z vzorci Kamasutra iz LYCRA® zavite preje. Omejena zbirka Gatta Ars Amandi.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Striped Nylon Thigh Highs 6005 Black & White

    Želite, da je vaša obleka punčka in igriva? Dodajte zapuščino! Izdelane so iz cenovno ugodnih tkanin, ki bodo pokrile vse vaše kože in jih naredile udobne v drugih oblačilih. Napolnite zabavo v svoji garderobi in jo uporabite kot element vsakega dolgoletnega modela!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Occult Net Tights 6672 Neon Green

    Ali vaši seksi obleki manjka še zadnja češnja na torti? V tem primeru vam zagotovo manjkajo primerne nogavice! Te neonsko zelene nogavice iz Leg Avenue bodo popoln dodatek ne le krilom in oblekam, temveč tudi kratkim hlačam. Izdelane so iz mehkega in elastičnega najlona, na vrhu pa imajo gumo, zato bodo čim bolj udobne in udobne za nošenje. Prilagodite svojo obleko in bodite seksi in samozavestni!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Latex Stockings Black

    Kako dražeče poudariti noge? Oblecite te osupljive nogavice iz lateksa in vsak vaš korak bo dobil popolnoma drugačno dimenzijo! Postale bodo dragulj vaše garderobe, zahvaljujoč njihovi vsestranskosti pa jih lahko uporabite za različne priložnosti! Poudarite svoje noge in stopala v njih in uresničite svoje sanjske BDSM prizore ali pa ga nosite na zabavi ali samo za zabavo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion ST100 Stockings 60/20 Den Red

    Neverjetno seksi samostoječi ročaji z rdečim vzorcem zgornjega dela, neprozornim šivom in nežnim naborkom na stegnu za vsako posebno priložnost, ko želite, da so vaše noge neustavljivo zapeljive.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • René Rofé Quarter Crochet Hold-Ups 100

    Črne nogavice s čudovitim vzorcem. Ojačan zgornji rob. Zelo prijeten na dotik.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ballerina's Secret Art.287 Hold Ups Black

    So vam všeč edinstvene in čutne hlače? Ballerina je nova prestižna znamka v naši ponudbi in prihaja s čudovito kolekcijo visokokakovostnih in lepo oblikovanih hlač. Pričeske in njihove kolekcije vas bodo popestrile, okrasile in povečale vaš notranji pisoar. Izberite te osupljive pajkice z elegantnim bleščečim vzorcem in čipko na koncu in ne bo vam žal!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Lorenza White

    Čudovito mehke hlače 8 DEN, v katere se boste zaljubili na prvi dotik! So zelo udobne za nošenje, njihov material je elastičen in se vam prilega kot druga koža. 8 cm čipka na koncu je romantična in na stegnih deluje res seksi. Te hlače ne smejo manjkati v vaši garderobi!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Michelle 4 Visone

    Nepogrešljiva samodržala s končno čipkasto obrobo in silikonskim trakom za udoben oprijem. Njihova vsestranskost je neskončna, so prijetni, kvalitetni in idealni za vsakodnevno nošenje.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Striped Nylon Thigh Highs 6005 Black & Neon Pink

    Želite, da je vaša obleka malce poredna in igriva? Dodajte črtaste nogavice! Izdelane so iz prijetnega najlonskega materiala, ki bo všeč vaši koži in bo v njih udobno tudi ob daljši nošnji. Dobite zabavne nogavice v svojo garderobo in jih uporabite kot učinkovit element vsakega dolgočasnega modela!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Lovely Calze Nero

    Čudovite samostoječe nogavice priljubljene znamke Gatta. Imajo šarmanten srčasti vzorec tik nad gležnjem in so v predelu stegen zaključene s čutno čipko, ki je obogatena s silikonskimi trakovi, zaradi katerih nogavice nikoli ne bodo zdrsnile z nog.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion ST004 Stockings 17 Den Roso/Nero

    Neverjetno seksi rdeči ročaji s čudovito črno čipko za vsako posebno priložnost, ko želite, da so vaše noge neustavljivo zapeljive.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Catherine Black

    Romantične, klasične tračne nogavice z lepo in široko čipko. So zelo udobne za nošenje in primerne za vse priložnosti. Lahko bi rekli, da jih morate imeti v svoji garderobi, zakaj bi torej čakali?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Hold-Ups 2520079 White

    Samodržavne ženske nogavice iz gladkega materiala. Nogavice so zaključene s cvetlično čipko z dvema silikonskima trakoma za boljši oprijem na stopalih.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ballerina's Secret Art.577 Hold Ups Black

    Imate radi unikatne in čutne nogavice? Ballerina je nova prestižna blagovna znamka v naši ponudbi in prihaja s čudovito kolekcijo visoko kakovostnih in lepo oblikovanih nogavic. Kosi iz njihove kolekcije vas bodo popestrili, okrasili in povečali vašo notranjo moč. Izberite te osupljive hlačne nogavice s čipkastimi konci in ne bo vam žal!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F158 Powerwetlook Stockings with Elastic Tape

    Modne elegantne nogavice z očarljivim zaključkom. Nimajo noge in so zaključene z elastičnim trakom. Bodite pozorni na svoja stopala!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Vivien Natural

    Ženske hlačne nogavice, zaključene s čutno čipko znamke Bas Bleu. Očarali vas bodo s svojo kvaliteto in tudi prijetnostjo za nošenje. Njihova mehkoba 40 DEN in 8 cm čipkast zaključek predstavljata popolno kombinacijo, ki jo boste oboževali. Poleg tega je čipka obogatena s silikonskimi trakovi, ki preprečujejo drsenje nogavic s stegen.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 328 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.