×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Hlačne nogavice in pajkice

Elementi 65 do 77 od 77 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kotek H027 Hold Ups Black

    Kakovostnih hlačnih nogavic nikoli ne morete imeti dovolj v svoji garderobi! Ali se strinjaš? Če že, potem vam bodo zagotovo pristajale te črne wetlook nogavice s čipkastim zaključkom, ki so opremljene s silikonskimi naramnicami, da se bodo nogavice odlično oprijele in ne bodo drsele. So zelo udobne za nošenje, čudovito prilagodljive in tako udobne, da jih kar ne boste želeli sleči. Kombinirajte jih s čimer koli, so super vsestranski!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Perfectbody Black

    Se želite med športom počutiti udobno in samozavestno? Pajkice so narejene iz materiala Plush-zero Archroma, ki je popolnoma neprosojen, prijetno prožen in oblikuje postavo. Hkrati ima tudi funkcionalne lastnosti, ki so potrebne za šport, je zračen in zahvaljujoč posebni kemični obdelavi v strukturi vlaken Archroma omogoča pretok zraka in odvajanje vlage iz telesa. Material Plus-zero Archroma je izdelan iz preje priznanih proizvajalcev z mednarodnim Oeko-Tex certifikatom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Marcella Black

    Neverjetno udobne in odlično izgledajo elastične pletene pajkice s super push-up učinkom in elementi iz eko usnja spredaj! Izdelane so iz udobnega in prožnega materiala Squeeze, ki je izdelan iz preje priznanih proizvajalcev z mednarodnim Oeko-Tex certifikatom. Poleg tega imajo pajkice super modelirni in push-up učinek ter bodo poudarile in oblikovale tvojo zadnjico! Počutite se samozavestno in udobno hkrati!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Nylon Thigh Highs with Bow 6255 White-Black

    Ali želite izgledati in se počutiti naravnost fantastično? Čas je, da na leglo oblečete te ljubke satenaste pentljo! Odlično bo dopolnil vaše najljubše spodnje perilo ali drzno obleko po ugodni ceni. Naj vaša stopala govorijo namesto vas!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Nylon Thigh Highs with Bow 6255 White-Red

    Ali želite izgledati in se počutiti naravnost fantastično? Čas je, da na leglo oblečete te ljubke satenaste pentljo! Odlično bo dopolnil vaše najljubše spodnje perilo ali drzno obleko po ugodni ceni. Naj vaša stopala govorijo namesto vas!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Tights S123 Black

    Pikanten dodatek, ki bo zagotovo razgrel vašo spalnico, je na dosegu roke! Hlačnih nogavic S123 ne morete prezreti! Črna mreža s potiskom črt, ki se ovijajo okoli stegen, in odprt kroj, ki poudarja čuten značaj, je popoln recept za večer, poln presenečenj in nepozabnih vtisov. Pustite se premamiti in dovolite malo ekstravagance!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Iridescent Butterfly Leg Wraps 1960 Multicolor

    Poletite z eteričnimi metuljastimi oblogami za noge na Leg Avenue. Večbarvni mini metuljčki so pritrjeni na elastične podvezice za noge, ki se ne ščipajo, za videz, ki se odlično ujema z rave oblekami, festivalskimi oblačili ali seksi vilinskim kostumom.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bas Bleu Jenny Black

    Neverjetno udobne in odlično izgledajo elastične pletene pajkice z elementi iz eko usnja! Izdelane so iz mehkega in prožnega materiala Plush Velvet, ki oblikuje telo in je žameten na dotik, njegov notranji del pa je tudi prijetno topel. Precejšen del pajkic je izdelan tudi iz tako imenovanega eko usnja, ki je tudi neprosojen, upogljiv in oblikovan ter na videz pristno posnema pravo usnje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F207 Powerwetlook Crinkled High Stockings

    Poudarite lepoto svojih stopal in do popolnosti prilagodite svojo obleko s temi visoko stisnjenimi nogami. Vaša stopala bodo v središču pozornosti in to si zaslužite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Gatta Leggings Black Brillant

    Bleščeče ženske pajkice v neprozorni črni barvi, izdelane iz prožnih vlaken likre, ki v kombinaciji z bleščečim poliamidom poudarijo in zožijo noge. Zaradi vzdolžnega šiva se odlično prilagaja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Tights S336 Black

    Ste radi v središču pozornosti? Želite svoj stajling dopolniti na goreče vroč način? Oglejte si hlačne nogavice S336 in se pustite očarati njihovemu edinstvenemu dizajnu. Fina mreža in črne, valovite črte bodo pritegnile pozornost in naredile vzdušje v spalnici soparno in strastno. Elastična tkanina bo mehko objela vaše noge in poudarila razgaljeno dlako. Pripravite se na veliko srečanje!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Leggins Jennifer

    Legice znamke Gatta so udobne, kvalitetne in bodo kot vaša druga koža. Zahvaljujoč svoji materialni sestavi se oprimejo vaših stopal in v elastično tkanino se boste zaljubili že ob prvi nošnji. V pasu imajo široko gumo in šive, ki posnemajo žepe. Bodite samozavestni in poudarite čar svojih nog in zadnjice!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 77 od 77 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.