×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Hlačne nogavice in pajkice

Elementi 97 do 119 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Gatta Loretta 147 Tights Nero

    Se želite počutiti elegantno in hkrati udobno? K obleki nosite te prefinjene in visokokakovostne hlače iz kolekcije Gatta Loretta. Primeren je za vsakodnevno nošenje in posebne priložnosti, s svojo natančno obdelavo pa poleg luksuznega videza ponuja tudi maksimalno udobje. Spravite noge ven in si privoščite kakovostne hlače, ki vam bodo dvignile samozavest.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Arrow 01 Nero

    Te hlačne nogavice vam bodo vedno pomagale najti pravo smer! Figurativno povedano imajo naravno edinstven vzorec puščice. Prestižne znamke Gatta prihajajo iz delavnice in so prijetne in udobne za nošenje ves dan. Vsako obleko dopolnite s hlačami in jo popestrite!

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Industrial Net Footless Tights 7348 Black

    Klasične mrežaste hlačne nogavice v kombinaciji z gamašami zagotavljajo videz, ki se ujema z vsem! Hlačne nogavice Leg Avenue brez stopal imajo zračno široko mrežo z gležnjem brez stiskanja in udobno raztegljivim pasom. Popoln za kombiniranje s kratkimi hlačami in krili ali za kombiniranje z obleko za večerni videz.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Loventy Stockings

    Ali želite poudariti lepoto svojih novih in se ob tem počutiti udobno? Nogavice znamke Obsessive so narejene iz zelo prijetnega materiala, ki jih bo z veseljem nositi! Prilagodile se vam bodo in poudarile vašo samozavest, saj se boste v njih počutile očarljive in same. Izberite takšne s čudovito rdečo čipko in jih nosite s svojim najljubšim pasom za podvezice.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive S820 Stockings Black

    Ko si oblečete noge v te nežne črne nogavice, se bodo začeli čudeži! Zahvaljujoč dejstvu, da nimajo vzorca, le tri črte na vrhu, so idealne za kombiniranje skoraj z vsem!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Lovely 05 Nero

    Ali imate radi ljubke elemente? Potem boste tudi vi navdušeni nad hlačnimi nogavicami prestižne znamke Gatta z ljubečimi napisi. So udobne in prijetne za nošenje in poskrbele, da bodo vaše noge izgledale res čudovito.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Pixi 02 Nero

    Želite, da so vaše noge videti zanimive in elegantne hkrati? Preizkusite te čudovite ženske hlačne nogavice prestižne znamke Gatta! Njihov vpadljiv vzorec bo vaši obleki dodal pravo mero nenavadnosti in izvirnosti.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Modern 07 Tights Nero

    So vam všeč hlačne nogavice, ki so zanimive in moderne? Kaj pa če bi preizkusili te hlačne nogavice z osupljivim vzorcem žirafe prestižne znamke Gatta? Imajo trdnost 40 DEN in so izdelane iz kakovostne elastanske preje za popolno udobje. Pustite se očarati njihovemu kul dizajnu in svojim stopalom zagotovite popoln zasuk v vseh okoliščinah.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Runway 08 Tights Nero

    So vam všeč hlačne nogavice, ki so zanimive in moderne? Kaj pa če bi preizkusili te hlačne nogavice z osupljivim vzorcem prestižne znamke Gatta? So zapeljivo mrežaste in igrivo pikčaste, zato zagotovo padejo v oči že na prvi pogled. Poleg tega so izdelane iz visokokakovostne elastanske preje za popolno udobje. Pustite se jim očarati in podarite svojim nogam popoln zasuk v vseh okoliščinah.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Picantina Stocking Black

    Nogavice Picantina: Pokažite svoje noge! Svojega ljubimca boste navdušili s temi čudovitimi nogavicami! Torej? Občutite, kako zapeljiva čipka prekriva vaše noge in popolni okraski polepšajo vaša stegna. Vzemite jih s seboj v spalnico!

    10,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Assel 01 Nero Black

    Čudovite samostojne nogavice priljubljene znamke Gatta. Imajo očarljiv nežen pikčasti vzorec, v predelu stegen pa so zaključene s čutno čipko, ki je obogatena s silikonskimi naramnicami, zaradi katerih nogavice nikoli ne zdrsnejo z nog.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion ST022 Stockings 17 Den Roso

    Neverjetno neodvisne samostojne naramnice in čudna čipka za vse posebne nastavke, s katerimi želite, da bodo vaše noge neprekosljive.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gatta Arti 02 Nero

    Želite, da so vaše noge očarljive? Oblecite se proti jugu v te čudovito tihe pajkice z izrednim vzorcem. Narejene so iz dekorativnega materiala in v njih boste tudi udobno slišali, če jih boste nosili cel dan. Najpomembnejši del vaših oblačil in ne bo mi žal, vse boste videli drugače v vsej svoji okolici!

    11,90 €

    6,90 €

    Ni na zalogi

  • Gatta Fleur 14 Nero

    Želite, da so vaše noge očarljive? Oblecite se proti jugu v te čudovito tihe pajkice z izrednim vzorcem. Izdelane so iz dekorativnega materiala in v njih boste tudi udobno slišali, če jih boste nosili cel dan. Najpomembnejši del vaših oblačil in ne bo mi žal, vse boste videli drugače v vsej svoji okolici!

    11,90 €

    6,90 €

    Ni na zalogi

  • Gatta Girl-Up 35 Nero

    Udobne in kakovostne hlačne nogavice kot ponarejene nogavice z elegantnim vzorcem. So zelo udobne za nošenje ves dan in izgledajo popolnoma čudovito na vaših nogah!

    11,90 €

    6,90 €

    Ni na zalogi

  • Gatta Loretta 127 Nero

    Pajkice vzorca Loretta nove znamke Gatta blagovne znamke bodo elegantne in elegantne, vaš outfit bo dodatno oplemeniten in mehka mikrovlakna bodo prijetna vaši koži.

    11,90 €

    6,90 €

    Ni na zalogi

  • Gatta Nicole Nero

    Ženske hlačne nogavice 80 Day z vzorcem. Zagotavlja toploto tudi v zimskih mesecih, izdelana je iz mehkih 3D LYCRA® mikrovlaken s tehnologijo SATIN SHEERS™ z izjemno mehkobo.

    11,90 €

    6,90 €

    Ni na zalogi

  • Passion TIOPEN 011 Tights 20 Den Black

    Super seksi pajkice z odprto blagovno znamko Passion. Pazi na svoje stopinje, pridobi samozavest in neskončno trpljenje. Narejene so iz sprejemljivega materiala, ki je uporaben za nošenje!

    22,90 €

    7,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Gatta Tweedy 02 Nero-Red

    Neprozorne črne ženske nogavice iz mikrovlaken z vzorcem 40 Den. Brez označenega sedeža in prsta. Eleganten vzorec - velike rdeče kocke po celotni nogavicah.

    9,90 €

    6,90 €

    Ni na zalogi

  • Leg Avenue Harlequin Thigh Highs 6120 Black & White

    Harlekinske nogavice iz kakovostnega materiala za zabaven zaključek vaše obleke.

    14,90 €

    7,90 €

    Ni na zalogi

  • Gatta Bye Cellulit 50 - Slimming Body Stockings Beige

    Posebne nogavice elegantne telesne barve, ki spodbujajo preobrazbo celic, popravljajo prekrvavitev kože in s tem zmanjšujejo celulit. Izdelane so iz posebne preje NILIT.

    12,90 €

    7,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Obsessive S800 Stockings White

    Nosilne noge primerne za podvozje in ceste. Iz njih podčrtajte boljši odtis svojih stopal in prilagodite svojo seksi obleko detajlom na hrbtu!

    14,90 €

    7,90 €

    Ni na zalogi

  • Passion TIOPEN 001 Tights 20 Den Roso

    Neverjetni erotični pasovi s čipkastim potnim listom za vse posebne nastavke, za katere želite, da so vaše noge nezmotljivo udobne. Poleg tega ta količina medu ni neskončno draga, čeprav je tudi praktična.

    18,90 €

    7,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 119 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.