×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Oblačila iz vinila

Elementi 33 do 64 od 93 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Noir Handmade F249 PVC Overall with 2-Way Zipper

    Svet še nikoli ni videl tako seksi kombinezona! Je čudovito sijoča in šivana iz kvalitetnega PVC-ja. Imajo zanimiv detajl v obliki nagubanega paščka v izrezu in tudi dvosmerno zadrgo v mednožju. Hrbtna stran razkrije zapeljiv izrez in poskrbi, da so oči usmerjene točno tam, kjer so.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Black Level Vinyl Waist Cincher 2840685 Black

    Za naravnost zapeljivo silhueto! Ta pasni steznik znamke Black Level, izdelan iz svetlečega črnega vinila, ustvari izjemno zapeljivo silhueto, saj odlično poudari pas. Poleg tega se popolnoma prilega, zahvaljujoč vezalki in vgrajenim kostem. Sprednja zadrga po celotni dolžini olajša obuvanje in sezuvanje, kos vinila pod vezalkami pa zagotavlja, da koža ni vidna. Kombinirajte ali pa kar oblecite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Svetleče, črne, moške in neskončno seksi so te tangice, ki so kot nalašč za vsako priložnost in dolgotrajno nošenje. Narejene so iz prijetno prožnega materiala in se lepo svetijo, nositi jih bo preprosto užitek!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Panties with Zip

    Vaša rit še nikoli ni bila tako seksi, kot bo v teh spodnjicah iz čudovito sijočega materiala! Ko vas partner zagleda, se mu bodo verjetno zlomila kolena! Zadrga, ki se oprijema skozi mednožje po vseh spodnjicah, jih dobesedno spodbuja k jezi, zato nehajte biti prijazni!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 99,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zapeljiva kombinacija sijočega vinila in seksi prozornega materiala! Ta kratka obleka znamke Black Level je izdelana iz sijočega črnega vinila, razen oprsja, ki je izdelano iz prosojnega tila. Široko krilo je zadaj nekoliko daljše kot spredaj. Spredaj je tudi erotična zadrga, ki se začne na izrezu in konča na spodnjem robu krila.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Shimmer Vinyl Body 2840774 Silver

    Privlačen enodelni komplet s srebrnim šimrom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Crotchless Leggings 2851482 Black

    Vroče vinilne pajkice s še bolj vročim odprtim mednožjem! Sešite so iz kakovostnega vinilnega materiala in prihajajo iz delavnice Black Level. Imajo elastične vstavke na notranji strani in v mednožnem delu, zato se udobno prilegajo, oprijemajo in jih je veselje nositi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Body Zip 2840707 Red

    Vroče rdeče točke! Prihaja iz delavnice Black Level, zato je narejen iz svetlečega in živo rdečega vinila. Bodi je oprijet, njegov kroj pa razkriva boke in zadnjico. Erotična in hkrati praktična dvosmerna zadrga se začne v mednožju, nadaljuje skozi mednožje in konča v zgornjem delu dna. Odprite ga hitro in divje ali počasi in zapeljivo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Želite poudariti svoje obline na najbolj seksi način? Nosite ta sijoči steznik Black Level. Izdelan je iz sijajnega črnega vinila in ima nastavljive naramnice in odstranljive naramnice za podveze. Šivane oblikovane kosti zagotavljajo popolno prileganje, hrbtna vezalka pa je čutna paša za oči. Zadrga spredaj omogoča enostavno oblačenje in slačenje. V paketu so tudi tangice, zato jih ne pozabite obuti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Gloves 2870061 Black

    Dopolnite svojo obleko s temi razkošnimi rokavicami iz vinila, ki podprejo vaš divji in seksi videz! So zelo dolgi in prihajajo iz kakovostnih delov znamke Black Level. Črni sijajni vinilni material je privlačen za oči in tudi neverjetno prilagodljiv, zaradi česar so neverjetno udobni za nošenje in senzualno oprijeti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Vznemirljiv sijaj od glave do pet! Ta seksi bodi brez rokavov proizvajalca Black Level je izdelan iz kakovostnega svetlečega vinila, ki se zaveže za vratom s satenastim trakom. Popolnoma se prilega telesu, dolge hlače pa poskrbijo za optično hujšanje. Pika na i je praktična in erotična dvosmerna zadrga, ki se začne v dekolteju, nadaljuje skozi mednožje in konča na vrhu zadnjice.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851520 Black

    Se bliža zabava in želite izstopati iz množice? Oblecite se v ta seksi svetleč črn kombinezon iz vinila znamke Black Level. Je čutno prilegajoč se, njegove kratke hlače pa razkrivajo vaše čudovite noge. Pika na i pa je praktična in erotična dvosmerna zadrga, ki se začne v mednožju, nadaljuje skozi mednožje in konča na vrhu zadnjice.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Pokažite svoje prsi v tej čudoviti obleki! Ta provokativen kos bo razkril vaše oprsje in jih postavil v središče pozornosti. Košarice z žicami bodo pomagale oblikovati vaše oprsje, prožne naramnice pa bodo pritegnile pozornost. Sprednji del je iz svetlečega vinilnega materiala in mreže. Fleksibilna hrbtna podloga poskrbi za udobno prileganje, zadrga pa olajša oblačenje in slačenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Izjemno erotičen in zapeljiv videz! Ta seksi kos bo poudaril vaš dominanten jaz in dal svetu vedeti. Narejen je iz črnega sijajnega vinila in ima vgrajene oblikovalne kosti za čudovito silhueto. Zadrga na sprednji strani omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje, nastavljiva vezalka zadaj pa pritegne pozornost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F193 PVC Corset with Adjustable Lacing on The Back

    Ta osupljiv steznik iz sijočega in udobnega PVC materiala bo razkril lepoto vašega telesa. Na hrbtni strani ima odlično vezalko, s katero lahko nastavite ustrezno zategovanje pasu. Kombinirajte korzet z drugimi kosi iz te kolekcije ali pa ga preprosto nosite, je odvisno od vas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F189 PVC Mini Skirt with Long Hidden Zipper on The Side

    Slavno PVC krilo z dolgo skrito zadrgo ob strani! Navdušili jo boste na kateri koli fetiš zabavi, v spalnici ali na diskoteki ali festivalu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Sijoča in neverjetno provokativna oprava! Ta kratka obleka brez rokavov znamke Black Level je v celoti izdelana iz sijočega črnega vinila in je okrašena z raztegljivimi mrežastimi vstavki na obeh straneh. Stoječ ovratnik z zaponko in lepo poudarjen vratni izrez bo zagotovo pritegnil pozornost. Sprednji del krasijo še 3 zaponke, preko katerih se zapenja zadrga.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Želite doživeti wow učinek? Nosite torej to obleko! Prihajajo iz delavnice Black Level, so brez rokavov in v celoti izdelani iz črnega sijajnega vinila. So precej oprijete, zato poudarijo vaše prednosti. Dvosmerna zadrga se začne na zapeljivem izrezu in konča na spodnjem robu. Povodnik se spredaj zapenja s čepki, na koncu pa najboljši del – vezalka na hrbtu in seksi vratni izrez.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Bra 2820129 Black

    Najbolj sijoč nedrček v vaši garderobi! Ta seksi modrček znamke Black Level je izdelan iz kakovostnega črnega vinila in je izdelan s spodnjimi žicami. Ustvari dih jemajoč dekolte, zapiranje s kavljem na zadnji strani pa je udobno in praktično. Naramnice so nastavljive in tako zagotavljajo popolno prileganje. Obvezen za vse ljubitelje vinilk!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini obleka in jakna hkrati! Ta zelo kratka mini obleka z dominantnim pridihom znamke Black Level je narejena iz čudovitega sijajnega črnega vinila vrhunske kakovosti. Poudari vašo postavo, še posebej pas. Njihov stil plašča, dolgi rokavi in ovratnik delujejo izjemno erotično. Češnja na torti je zavezovanje s pasom iz enakega materiala.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Mini Dress 2851539 Black

    Bleščeče in zahtevno orožje v vaši garderobi! Ta čudovito sijoča obleka brez rokavov znamke Black Level je v celoti izdelana iz kakovostnega črnega vinila. Obleka ima oprijet kroj, globok izrez in majhen stoječ ovratnik. V njih prevladuje praktična erotična dvosmerna zadrga spredaj in zapeljiva vezalka, ki pritegne poglede z zadnje strani.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš je šel z roko v roki z modo in ta čudovita obleka se je rodila iz sijočega črnega vinilnega materiala. Imajo oprijet kroj in imajo tudi seksi vezalke čez ogromen izrez V. Razširjeno krilo s krajšim izrezom spredaj razkriva vaše noge. Obleka se zapira z zadrgo na hrbtu in z zaponko na vratu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Cat Mask 2870118 Black

    Želite postati vrhunec vsake fetiš zabave? Ta maska Black Level je kot nalašč za to! Izdelan je iz visokokakovostnega svetlečega črnega vinila in ima očarljiv in hkrati nagajiv mačji dizajn. Majhno koničasto uho in velike odprtine v obliki mačjih oči so način, da očarate kogar koli želite.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Net 2851512 Black

    Pregrešno sijoča obleka! Ta kombinezon brez rokavov proizvajalca Black Level je izdelan iz črnega vinilnega materiala in ima prozoren hrbtni del. Oprijeta oblika z dolgimi, ozkimi nogavicami in okrasnim pasom z vpadljivo zaponko spredaj poudari vašo postavo. Najboljša je vsekakor praktična in erotična dvosmerna zadrga, ki se začne na dekolteju, nadaljuje skozi mednožje in konča na vrhu zadnjice.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress 2851580 Black

    Zapeljiv košček glamurja!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Catwoman Vinyl Body 2840766 Black

    Imate raje Catwoman ali Batwoman?

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl String 2810093 Black-White

    Sijoč dragulj med vašo trenutno zbirko tangic! Te tangice izstopajo od ostalih, saj so narejene iz sijajnega črnega vinila z ljubko kontrastno belo obrobo. Imajo nastavljive zaponke na vsaki strani za popolno prileganje in udobno nošenje. Presenečeni boste, kako seksi in udobni so hkrati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Vinyl Claw Gloves A2897 Black

    Ste zver, ki se ne boji iztegniti krempljev? Te rokavice so točno za vas! Vašemu outfitu bodo dodale nagajiv pridih, saj so popolnoma drzne. Izdelane so iz tako imenovanega wet look materiala, ki je prožen in se prilagaja vašim dlanem. Rokavice so dolge, segajo do bicepsa, na vrhu pa so ostri, sijoči kremplji!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851644 Black

    Oblikovanje z oblinami v slogu steznika!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Men Polo Shirt 2890518 Black

    Obožujete polo majice in želite v svoji garderobi imeti eno omamno sijočo? Ta polo majica Black Level je izdelana iz sijočega črnega vinila. Je razmeroma ozkega kroja, ki oblikuje postavo. Kratek rokav, ovratnik in čepki spredaj, to je zagotovljena klasika, v kateri boste naredili vtis!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 93 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.