×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Obleke Črna

Elementi 65 do 96 od 195 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Noir Handmade F238 Short Tulle Dress, Powerwetlook Inserts and Corset Binding

    Poglej to lepoto! Tako ženstvene in tako elegantne so te kratke obleke iz tila z vezeninami in deli iz materiala powerwetlook, a kaj je najboljše? Vezi za steznik, ki bodo poudarile vašo fantastično postavo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F228 Midi Dress with Soft Lace Top

    Se sprašujete, kako poudariti svojo spolnost? Obleči moraš obleko, ki ti popolnoma pristaja in bo videti nebeško zapeljivo. In prav to so te obleke luksuzne znamke Noir Handmade. Izdelane so iz sijočega materiala, mehke čipke in imajo na zadnji strani krila čuten razrez. Ne čakajte več, samo bodite elegantno čutni.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Sijoča in neverjetno provokativna oprava! Ta kratka obleka brez rokavov znamke Black Level je v celoti izdelana iz sijočega črnega vinila in je okrašena z raztegljivimi mrežastimi vstavki na obeh straneh. Stoječ ovratnik z zaponko in lepo poudarjen vratni izrez bo zagotovo pritegnil pozornost. Sprednji del krasijo še 3 zaponke, preko katerih se zapenja zadrga.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Želite doživeti wow učinek? Nosite torej to obleko! Prihajajo iz delavnice Black Level, so brez rokavov in v celoti izdelani iz črnega sijajnega vinila. So precej oprijete, zato poudarijo vaše prednosti. Dvosmerna zadrga se začne na zapeljivem izrezu in konča na spodnjem robu. Povodnik se spredaj zapenja s čepki, na koncu pa najboljši del – vezalka na hrbtu in seksi vratni izrez.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F284 Leopard Flock Midi-Dress with Long Sleeves

    Tako seksi in impresivno! Ta osupljiva obleka z leopardjim vzorcem vas objame na vseh pravih mestih in ustvari popolno silhueto. Njihovi dolgi rokavi so še posebej zapeljivi in pozor, prosojni so! Imajo zelo eleganten izrez in se na splošno odlično prilegajo, njihov material je kakovosten in prijeten na dotik. Si jih želiš? Lahko so vaši!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F168 Powerwetlook Minidress with Lace Cleavage

    Očarljiva mini obleka brez rokavov in z globokim izrezom. Ne samo, da bo poudaril ženstvene obline, ampak bo zahvaljujoč čipki neustavljivo poudarjen tudi vaš očarljiv dekolte.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini obleka in jakna hkrati! Ta zelo kratka mini obleka z dominantnim pridihom znamke Black Level je narejena iz čudovitega sijajnega črnega vinila vrhunske kakovosti. Poudari vašo postavo, še posebej pas. Njihov stil plašča, dolgi rokavi in ovratnik delujejo izjemno erotično. Češnja na torti je zavezovanje s pasom iz enakega materiala.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Mini Dress 2851539 Black

    Bleščeče in zahtevno orožje v vaši garderobi! Ta čudovito sijoča obleka brez rokavov znamke Black Level je v celoti izdelana iz kakovostnega črnega vinila. Obleka ima oprijet kroj, globok izrez in majhen stoječ ovratnik. V njih prevladuje praktična erotična dvosmerna zadrga spredaj in zapeljiva vezalka, ki pritegne poglede z zadnje strani.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš je šel z roko v roki z modo in ta čudovita obleka se je rodila iz sijočega črnega vinilnega materiala. Imajo oprijet kroj in imajo tudi seksi vezalke čez ogromen izrez V. Razširjeno krilo s krajšim izrezom spredaj razkriva vaše noge. Obleka se zapira z zadrgo na hrbtu in z zaponko na vratu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Semi Transparent Mini Dress 2717735 Black

    Seksi obleke z učinkovitimi naborki za popolno poudarjanje oblin! Za vsako ceno bodo laskali vašemu značaju, zato verjemite, da se boste v njih počutili udobno in seksi. Imajo komolčne rokave in so iz polprozornega lepega materiala. Uživajte v udobju in občutku zapeljivosti ter jih presenetite ne le v spalnici, ampak tudi na zabavi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Twist Halter Mini Dress Black

    Očarljiva mini obleka, ki bo poudarila vašo lepoto! Čutno razkrijejo ramena, pritegnejo pozornost na izrez in poudarijo vaše čudovite ženske obline na način, ki bo navdušil vašo postavo. So mrežaste, prozorne in romantično čipkaste. Imajo elegantne dolge rokave in so na splošno zasnovane tako, da se vsaka ženska počuti kot boginja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F150 Chiffon Minidress with Choker

    Mini obleka iz šifona s pasom iz eko usnja in gumijastim ovratnikom. Se upaš obleči vanje? So modne, rahlo prosojne in tudi zelo udobne. Če želite narediti vtis in navdušiti, je ta obleka prava za vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F212 Powerwetlook and Lace Minidress with a Deep Neckline

    V tej kratki obleki se boste zelo zabavali tako na zabavi kot v spalnici. Ali jim boste dovolili, da poudarijo vašo ženstvenost in vzljubijo njihovo kakovostno izdelavo in razkošne materiale? Kombinacija mokrega videza materiala, čipke in globokega izreza je preprosto strastno plenilska, si želiš biti takšna? Ni problema!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Demoniq Cash Baby CBAva001 Dress

    Neverjetno seksi kratka obleka, ki razkriva oprsje! V sprednjem delu bodejo v oči zlata okrasna zadrga in tudi elastika v pasu z zlatimi aplikacijami. So izjemno spogledljive, tudi zaradi elastičnega črnega tako imenovanega wetlook materiala. Zadrga ni le okrasna, ampak tudi funkcionalna in jo lahko odpirate ali zapirate iz obeh smeri. Obleka poudari linijo pasu, naramnice pa so nastavljive za udobno prileganje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F204 Minidress with Tulle Top, Bouffant Sleeves and Corset Element

    Ta mini obleka z zgornjim delom iz nagubanega tila, buffant rokavi in korzetnim elementom v pasu bo razkrila celotno lepoto vašega telesa. Krilo je ukrivljeno, da poudari vaše obline. Na hrbtni strani je satenast trak za zavezovanje in globok izrez.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Bondage Matte Look Short Dress & Handcuffs 2718456 Black

    Mala črna super seksi in divja! So privlačno kratke in nimajo manšet. Njihov oprijet kroj objame vašo postavo in poudari njene prednosti. Srebrni kovinski detajli bodo na črni obleki zelo izstopali in poskrbeli za resnično očarljiv videz.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Curves Wet Look Dress with Lace 2715147 Black

    Skoraj škoda je samo nositi to kratko, črno obleko mokrega videza v spalnici. Črna čipka na rokavih, robu in pod oprsjem je prava paša za oči.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F255 Powerwetlook Halter Mini-Dress with Neck Wrap

    Tako seksi in tako ženstveno! Točno to so te fantastične mini obleke iz popolnega materiala powerwetlook. S svojim modernim krojem bodo poudarili vašo osebnost, hkrati pa vas bodo graciozno objeli in izstopali vaš značaj. Najboljši pa je njihov kakovosten dizajn in udobje, kar bodo ob nošenju zagotovo cenili.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Dress with 3 Wide Buckles 2851598 Black

    Kratka obleka brez rokavov Black Level v celoti iz črnega vinila s srebrnimi zaponkami. Oprijetega kroja z odprtim sprednjim delom, ki ga 3 široki trakovi z zaponko učinkovito držijo skupaj. Trakovi so nastavljivi, da se prilegajo. Globok okrogel izrez na hrbtu, spodaj zapenjanje na pritiskače in zadrgo.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Mini Dress with Zipper in Front Black

    Vas mika, da bi oblekli to seksi mini obleko iz lateksa z zadrgo spredaj? Če boste to storili, boste svojo silhueto in značaj poudarili na nevarno seksi način! Kaj je naslednje? Odvisno je od vas, zagotovo pa vam bo obleka pomagala uresničiti vaše lateksne fantazije in domišljijo. Izdelane so iz kakovostnega lateksa, so prožne in se dobro prilegajo. Privoščite si učinek lateksa, ki dela čudeže.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F115 Pants with Zipper Slinky

    Material mokrega videza v kombinaciji s PVC tvori neustavljivo zapeljivo kombinacijo. In če dodate zadrgo v mednožju, je nenadoma zapeljivo in seksi! Kam oblečete hlače, je odvisno od vas, a nekaj je gotovo, ne boste prezrti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Osupljiva mala črna, ki je ne boste vzeli na večerjo! So čutno krojene in čudovito raztegljive za udobno prileganje. Narejene so iz črnega mat materiala in imajo dolge rokave ter ekstravaganten ovratnik, ki sega do nosu. In zdaj najboljši del – vsak rokav ima ojačitveni trak s 5 obročki za zavezovanje, kar pomeni, da lahko preprosto in hitro zavežete svojo dvojnico v obleki s priloženim trakom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F208 Powerwetlook Minidress with Decorative Embroidery

    Že dolgo v sebi skrivate strastnega upornika? Pustite jo ven in ji pustite, da se sprehaja v teh popolnih mini oblekah. Navpične črte bodo navdušile vašo postavo, okrasne vezenine pa delujejo kontrastno romantično. Nastavljivi trakovi in zadrga zagotavljajo osnovo. Ne skrbi, drzni si!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 195 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.