×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Obleke mini obleka

Elementi 33 do 64 od 74 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Noir Handmade F252 Mini Powerwetlook Dress with Lace-Up Back

    Iščete popolno malo črno? In te moti, da bodo neverjetno seksi, ko ti pridejo iz glave? Če ne, jih že imate! Imajo globok izrez in so sešiti iz materiala Powerwetlook, ki ga bo vaša koža rada nosila. Zadnje vezalke so samo češnja na torti, imenovana seks privlačnost.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F150 Chiffon Minidress with Choker

    Mini obleka iz šifona s pasom iz eko usnja in gumijastim ovratnikom. Se upaš obleči vanje? So modne, rahlo prosojne in tudi zelo udobne. Če želite narediti vtis in navdušiti, je ta obleka prava za vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F212 Powerwetlook and Lace Minidress with a Deep Neckline

    V tej kratki obleki se boste zelo zabavali tako na zabavi kot v spalnici. Ali jim boste dovolili, da poudarijo vašo ženstvenost in vzljubijo njihovo kakovostno izdelavo in razkošne materiale? Kombinacija mokrega videza materiala, čipke in globokega izreza je preprosto strastno plenilska, si želiš biti takšna? Ni problema!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F204 Minidress with Tulle Top, Bouffant Sleeves and Corset Element

    Ta mini obleka z zgornjim delom iz nagubanega tila, buffant rokavi in korzetnim elementom v pasu bo razkrila celotno lepoto vašega telesa. Krilo je ukrivljeno, da poudari vaše obline. Na hrbtni strani je satenast trak za zavezovanje in globok izrez.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F254 Powerwetlook Mini-Dress with Lace Chest and 2-Way Zipper

    Te tvegane kratke mini obleke bodo poudarile ne le vaš šarm, ampak tudi vaše želje in strasti! Narejene so iz razkošnega powerwetlook materiala, ki je udoben za nošenje, čez prsi pa imajo lepo in ženstveno čipko. Toda kaj je najboljše pri njih? Dvosmerna zadrga s sprednje strani, ki jo lahko pričaramo na različne načine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Rocker Dress with Long Sleeves Black

    Imate radi izzive? Imamo enega za vas! Poskusite spati v črni obleki Rocker. Zdi se enostavno, a ni, draga! Tega ti ne bo dovolil. Nikakor! Samo obleci črno Rockerjevo obleko, poglej se v ogledalo in razumela boš, zakaj!

    45,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F255 Powerwetlook Halter Mini-Dress with Neck Wrap

    Tako seksi in tako ženstveno! Točno to so te fantastične mini obleke iz popolnega materiala powerwetlook. S svojim modernim krojem bodo poudarili vašo osebnost, hkrati pa vas bodo graciozno objeli in izstopali vaš značaj. Najboljši pa je njihov kakovosten dizajn in udobje, kar bodo ob nošenju zagotovo cenili.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F208 Powerwetlook Minidress with Decorative Embroidery

    Že dolgo v sebi skrivate strastnega upornika? Pustite jo ven in ji pustite, da se sprehaja v teh popolnih mini oblekah. Navpične črte bodo navdušile vašo postavo, okrasne vezenine pa delujejo kontrastno romantično. Nastavljivi trakovi in zadrga zagotavljajo osnovo. Ne skrbi, drzni si!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F215 Asymmetrical Powerwetlook and Lace Dress

    Za konec še obleka, v kateri se bo počutila res dobro, samozavestno, zapeljivo, elegantno in predvsem seksi. Kažejo na pravo lepoto vašega telesa, so razkošne in sešite iz najkvalitetnejših materialov. Ni važno, ali si tukaj pogumen ali ne, v tej obleki se lahko odveže vsaka ženska!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F201 Powerwetlook and Tulle Dress with Bouffant Sleeves

    Če želite biti malo poredni, oblecite te obleke, za to priložnost so kot nalašč! Izdelane so iz mokrega materiala, ki v kombinaciji s črtastim tilom izgleda res neustavljivo. Veliki glam ali retro rokavi pritegnejo pozornost, goli hrbet pa ustvari eleganten vtis. Pokažite, kaj se skriva v vas, in se pokažite v tej edinstveni obleki.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Leg Avenue Velvet Faux Wrap Mini Dress LO86113 Black

    Iščete seksi obleke za posebne večere? Te iz Leg Avenue so narejene iz ponarejenega žameta in njihov kroj bo navdušil še bolj izrazite obline. Pokrivajo pomanjkljivosti in poudarjajo prednosti. Pozornost bo takrat pritegnil izrez, s katerega vaš partner ne bo mogel spustiti oči.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penthouse Bedtime Surprise Black

    Včasih je manj več - in to velja tudi za to seksi mini obleko! Igriv križni vzorec obleke zapeljuje z globokimi pogledi na vaše obline na neustavljiv način. S spodnjim perilom ali brez njega bo ta seksi obleka zagotovo presenetila in navdušila.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F205 Powerwetlook Minidress with Tulle Inserts and Corset Cuts

    V tej obleki se prebudite v boginji, ki se skriva v vas in hrepeni po neskončnih avanturah! Material mokrega videza v kombinaciji z elegantnim tilom in romantično čipko skupaj tvorita zapeljiv kos, v katerem boste zagotovo dvignili samozavest! Kaj torej čakaš?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive D608 Dress Black

    Ta seksi in neverjetno zapeljiva obleka vas bo že na prvi pogled spodbudila k nagajivim igram v spalnici! Narejene so iz mehkega in prijetnega blaga, ki je super elastično in vas ne bo oviralo pri gibanju. Tako vzorec kot izrez na hrbtu bosta zagotovo pritegnila pozornost in spodbudila domišljijo. Nekaj pa je gotovo – vsega, kar doživiš v obleki, ne boš nikoli pozabila.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Allure Kissable Kitten Dress Black

    Svetleča obleka, v kateri se boste zlahka poljubljali! Obkrožile bodo vašo postavo, čutno razkrile ramena, zakrile vaše pomanjkljivosti in poudarile vaše prednosti. Se želite počutiti neustavljivo in seksi? To je le nekaj klikov stran!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Luxury Striped Velvet Dress

    Seksi kratka mini obleka z globokim V-izrezom. Šivanje je iz prijetnega žametnega materiala z nežnimi črtami, ki bodo poudarile vaše prednosti. Stavite na domiseln izrez in naredite neskončen vtis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F253 Short Powerwetlook Dress with Lace Sleeves

    Resnično očarljiva obleka, ki bo v ospredje postavila vaš šarm in eleganco! Izdelane so iz visokokakovostnega in edinstvenega materiala powerwetlook in imajo čudovite dolge rokave iz nežne romantične čipke. Naj globok izrez govori namesto vas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penthouse Cautious Cat Black

    Ta seksi mini obleka tesno in nežno objame vaše ženske obline. Ustvarja neustavljivo silhueto, ki jo poudarja cvetlični vzorec čipke. Zaradi naramnic z visokim izrezom je tudi vaš hrbet videti neverjetno seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Be Wicked Tube Top Dress with Cutouts

    Se želite počutiti popolnoma seksi? V tej prosojni obleki bo Be Wicked najbolj zapeljiv seks vseh časov! Obleka ima provokativne okrogle luknje in je sešita iz mehkega in udobnega blaga, ki je udoben za nošenje, saj je čudovito prožna in vas odlično obdaja. Kombinirajte jih s spodnjim perilom ali pa jih preprosto nosite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Kayla Dress

    Seksi miniobleka iz sijočega materiala, ki je v kombinaciji z deli iz tila neverjetno zapeljiva. Oblecite jih in odkrijte kraljico seksipila v sebi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Noir Handmade F184 Powerwetlook Flared Mini Dress with Embroidered Tulle Cross on The Bust

    Šarmantna in hkrati nevarna mini obleka s provokativnim križem v izrezu. Nagubano krilo je videti nedolžno, a sijoč material, izpostavljen hrbet in prosojen til niso več tako nedolžni. In kaj pa ti? Ali ste nedolžni?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Party Dress 2717891

    Seksi obleka, ki bo poudarila vaše obline! Obkrožile vas bodo kot druga koža, črni mat material s fino čipko pa bo podprl vašo spolnost in samozavest. Velik okrogel izrez pritegne poglede, okrasni prstan pa je očarljiv detajl. Uživajte, kako zapeljiva in udobna je vaša obleka hkrati!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Hollie Dress

    Seksi miniobleka iz sijočega materiala, ki je neverjetno zapeljiva. Spredaj ima globok izrez, okrašen s trakom. Zadnji del obleke ima okrasno zadrgo po celotni dolžini, ob straneh pa so okusni in ženstveni čipkasti deli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Diana Dress Black

    Seksi mini obleka iz prožnega materiala, ki je mehak in prijeten na dotik. Spredaj ima globok izrez, okrašen s črtami. Zadnji del obleke ima okrasno zadrgo po celotni dolžini. Ne pozabite obleči tangic, ki so priložene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NO:XQSE Lingerie Dress 2717670 Black

    Iščete seksi obleke, ki bi poudarile vašo postavo in bi v njih izgledale elegantno in čutno? Preizkusite te, ki se lepo oprimejo vaše postave in pritegnejo pozornost v mrežico, okrašeni s čipkami s sprednje strani. So izjemno prilagodljivi, zato se prilagajajo, ko se morate v njih počutiti dobro. Ne pozabite nositi tangic, ki so del paketa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penthouse Juicy Poison Black

    Seksi, nevarna, zapeljiva: v tej oprijeti obleki si svojega dragega oviješ okoli prsta! Zahvaljujoč tesno prilegajočemu se materialu ter laskavemu vzorcu z luknjicami in mrežico se obleka ovije okoli vaših oblin kot drugo pokrivalo in se poigrava z vašimi oblinami. Več naramnic in okrogel izrez laskata dekolteju in ramenom. Izrezi na zadnjem delu ustvarijo čudovit hrbet. Zaradi kratkega kroja pozornost pritegne tudi vaša zadnjica!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive D606 Dress Black

    Želite pustiti, da vaš čutni šarm izstopa? Za vas imamo nekaj neverjetnega! Ravno ta mrežasta obleka znamke Obsessive je tisto, zaradi česar boste želeli biti divji. Poudarili bodo vašo zapeljivost in zaradi njihovega mamljivega kroja boste videti popolnoma fenomenalno. Zato ne čakajte in oblecite seksi obleko, v kateri se boste počutili prav odlično.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Allure Sexy Siren Dress Black

    Želite biti v središču pozornosti? V tej obleki z dolgimi rokavi se bosta povečala vaše samozavest in spoštovanje! So sijoči in imajo spredaj zadrgo. Njihov material je seksi, a tudi udoben za nošenje. Bi jih raje nosila ali razkrila izrez?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penthouse Flame on the Rock Black

    Ali ste pripravljeni na vroč vstop v spalnico? Ta seksi mini obleka v elegantni črni barvi se poigrava z vašimi oblinami in vas naredi hudičevo seksi! Prekrižani trakovi na sprednjem in zadnjem delu obleke omogočajo odličen pogled ter laskajo tako dekolteju kot zadnjici. Drobni detajli in geometrijski vzorec dopolnjujejo kul videz te mini oblekice - kdo bo dobil gasilni aparat?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive D607 Dress Black

    Divjina te obleke ne pozna meja! Predstavljajo nekaj med plažnim slogom in neskončno spolno privlačnostjo. V njih bo zasijal vaš ženstveni šarm. Kombinacija fenomenalne črne, očarljivega kroja in očarljivega tkanja je preprosto neustavljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Lavanya Mini Dress Black

    Izjemno elegantna, a hkrati pikantna in zapeljiva mini obleka iz čudovite čipke. Odlična tudi kot tunika. Zapenjajo se na zadnji strani vratu v obliki ježka, v paketu pa boste našli tudi tangice.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Noir Handmade F199 Asymmetrical Powerwetlook Minidress

    Te asimetrične mini obleke bodo ekstravaganten kos v vaši garderobi. Izkazali se bodo in pritegnili pozornost, verjemite nam! Imate pogum, da ste nezgrešljivi in neustavljivi?

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 74 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.