×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stezniki XL

Elementi 97 do 121 od 121 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Passion Beth Corset Black

    Steznik je tako seksi, da se vam bo zvrtelo v glavi! Ima čudovite vezalke in je narejena iz seksi mrežastega materiala v kombinaciji z minimalističnimi naramnicami. Tej kombinaciji se preprosto ni mogoče upreti! Poleg tega so v paketu tudi tangice, zato jih ne pozabite nositi.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Casmir Denerys Corset Beige

    Iščete seksi in čutno spodnje perilo? Ne smete zamuditi izdelkov vrhunske blagovne znamke Casmir, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali, zapeljivimi kroji in sodobnimi modeli.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Želite poskusiti nekaj drznega? da? Trenutno si ogledujete popolnoma idealno perilo, v katerem vas bo čakala noč, polna neverjetnih občutkov. To je ponudba, ki ni zavrnjena. Strapelie je vroč model, ki bo poudaril vaš temperament, bo eleganten in hkrati popolnoma zapeljiv.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Lovelia Corset Black

    Se strinjate, da imajo stezniki dih jemajočo moč, da prebudijo spolnost in poudarijo žensko lepoto? Ta romantični steznik iz Passiona ima moderne kroje in romantičen srčni vzorec. Kot je običajno pri steznikih, lahko nanj pritrdite nogavice in zagotovo oblečete tangice!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Serara Corset Beige

    Med erotičnim perilom je korzet zagotovo izbira, ki jo je težko sprejeti brezbrižno. Korzet Serara krem barve združuje gladek material, prosojno tkanino in črne podrobnosti. Korzet je opremljen s tangicami. Zahvaljujoč pasovom lahko kompletu priložite nogavice in tako ustvarite popoln komplet za marsikatero noč, polno norosti in odlične zabave.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Heartia Corset Black

    Iščete ljubeč kos, ki bi podpiral vašo spolno privlačnost? Bodite pozorni na ta čutni steznik, ki je sestavljen iz polodprtega modrčka s čipkastimi trakovi na izrezu in romantičnim reliefom na dnu. Zaljubite se v srčkan vzorec in pokažite svojo čudovito naravo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Sidra Corset Minty

    Iščete seksi in čutno spodnje perilo? Ne smete zamuditi izdelkov vrhunske blagovne znamke Casmir, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali, zapeljivimi kroji in sodobnimi modeli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Adelina Corset White

    Očarljiv korzet iz nežnega belega tila. Zaradi nenavadnega kroja in odlično vdelane čipke je komplet videti neverjetno. Nastavljivi trakovi odlično vplivajo na dobro počutje in udobje.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Charlize Corset

    To je verjetno najlepši steznik v naši celotni ponudbi! Je izjemno eleganten, ima vertikalne ojačitve in je sestavljen iz fine čipke v kombinaciji s tilom. Čutno objame telo, dodajo pa ji elementi iz svetlečega materiala. Košarice so ojačane s podlogo (neodstranljive) in imajo zapeljive izreze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Ravenna Corset Black/Beige

    Čudovit steznik iz serije Ravenna iz čipke in tila v telesni barvi. Košarice nedrčka imajo ojačitvene vložke, pas pa krasijo sijoče aplikacije z zapenjanjem na hrbtu. Steznik se na zadnji strani zapenja s kljukicami, v paketu so priložene tangice.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Sharlotte Corset & Thong Black

    Izjemno ženstvena in neverjetno privlačna, taka je Sharlotte. Ta steznik združuje klasično črno barvo z izvirnim vzorcem čipke in ustvarja zelo okusen kos, ki vam bo všeč. Čipka krasi oprsje, trebuh in tudi hrbet, kjer ima steznik tudi nepozabno vezalko. Se boste v njem počutili izjemno, samozavestno in čutno, kako se torej spopadate s tem?

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Romanesa Corset & Thong Black

    Kako si predstavljate poseben večer s svojo ljubljeno osebo? Zagotovo imajo veliko vlogo pri vaših idejah tudi različni dodatki, tudi oblačila. Upamo si trditi, da obstajata tudi steznik in tangice Remanesa, v katerih se počutite ženstveno in seksi. Poudari lepoto vašega značaja in predlaga strasten scenarij, ki bo zagotovo sledil.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Viena Corset Beige

    Zapeljiv korzet odlično oblikuje pas in prsi. Izjemno romantični vložki v obliki pentlje in nežnega tila. Popolna kombinacija, ki bo razvnela vaše čute.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Anais Jade Corset Black

    Anais Jade luksuzni korzet s četrtinko košarice z naramnicami in ujemajoče se g-stringe. Mehka dekorativna črna čipka s kontrastno rdečo obrobo, pentljami iz rdečega satena, pritrjenimi podvezičnimi trakovi in čipkastimi detajli.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Gisele Corset Black

    Neprisiljena eleganca v obliki čudovitega in kakovostnega steznika evropske znamke Passion. Modra čipka je neverjetno ženstvena in spodbuja naravno lepoto. Beli detajli in sprednji izrez nato ustvarijo zapeljiv vtis, ki ga ne gre spregledati.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Polina Corset Red

    Kombinacija črne nežne čipke in rdečega satena je na prvi pogled strastna in zapeljiva! In počakajte, da oblečete ta steznik evropske znamke Passion. Vaša samozavest bo narasla do maksimuma in vaša spolna privlačnost bo skoraj oprijemljiva. Na postavi izgleda zelo čutno in tvori lepo silhueto.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Casmir Alina Corset Black

    Pripravljamo etiketo Alina steznik je namenjen vsem pogumnim ženskam, ki želijo podpreti svojo lepoto. Na sprednji strani je okrašena z moderno in zapeljivo čipko, na zadnji strani pa ima potrebno vezalko, zaradi česar je korzet steznik. Steznik je eleganten, harmoničen in čutno podpira spolno privlačnost.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Felisita Corset & Skirt Black

    Ste bili vedno dobro dekle? Tvoj nagajiv in izzivalen jaz se prebija v tem stezniku in krilu! Oba kosa združujejo eleganten material z videzom usnja in zelo ženstveno cvetlično čipko. Vaša ljubezenska igra se bo v tej obleki začela resnično mojstrsko!

    87,90 €

    53,90 €

    Ni na zalogi

  • Obsessive Ivetta Corset & Thong Red

    Slastna bordo barva, eleganten kostum in detajli ter prijetni materiali, takšen je spodnji obod Ivette. V njem boste slišali seks, samoumeven in tudi udoben, kar je predpogoj za enostavno nošenje. Bolje je, da se počutiš udobno s svojim pogajalcem, da boli, da si spet boljši in tu je Ivetta!

    57,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

  • Obsessive Laurise Corset & Thong Black

    Vam je všeč črna? In tudi elegantna čipka? V tem primeru vam bo ta steznik všeč! Sestavljen je iz prozorne čipke in seksi vezalk na hrbtni strani. V paketu so tudi čipkaste tangice, ki jih boste radi nosili. Aaaah v tem kompletu se boste počutili prav svoje in zapeljive, in tako bi moralo biti!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Passion Leticia Corset Black

    Seksi steznik ne samo za vse pogumne dame, ki se jim je klasika že dolgočasila! Je zapeljiva kombinacija čudovite čipke in udobne gume z logotipom znamke. Elastična guma ne zbada, je udobna za nošenje in v njej se boste preprosto odlično počutili. Poudarite svojo izjemno lepoto v tem izjemnem stezniku!

    61,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Passion Tonya Corset Black

    Ali obstaja ljubezen na prvi pogled? Tonya je dokaz, da ja! Gre za kvaliteten in neskončno zapeljiv korzet evropske znamke Passion, v katerega se boste zaljubili. Narejen je iz črnega satena in čipke, pristaja vam kot druga koža in predstavlja klasično eleganco, ki nikoli ne bo šla iz mode.

    61,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Noir Handmade Basque 2632276

    Seksi steznik, ki razkriva prsi s seksi ovratnikom. Na hrbtni strani prevladuje vezalka, s katero boste poudarili pas in se počutili še bolj samozavestno. Material se bo domiselno oprijel vaše kože in vam bo neskončno prijeten.

    119 €

    43,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Obsessive 820-COR-1 Corset & Panties Black

    Ali veste, kam vodi do srca vašega dragega? Ta steznik vam bo pokazal in zagotovil, da bo prijeten. Ste pripravljeni na to? Črn mehak material, čudovita čipka in zapeljiv kroj, to je čudovita kombinacija, ki ustvari edinstven steznik, v katerem se boste počutili popolnoma neustavljivo!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Casmir Nikita Corset White

    Nežna, elegantna in zapeljiva, takšna je Nikita! Gre za očarljiv steznik evropske znamke Casmir, ki bo slika vaše nedolžnosti. Je čudovite bele barve z romantično čipkasto dekoracijo in majhnimi roza pentlji. Zaljubite se vanj zaradi njegove sposobnosti, da poudari vašo ženskost, spolno privlačnost in samozavest!

    61,90 €

    29,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 121 od 121 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.