×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris stimulativno 10 - 14,9 cm

Elementi 97 do 128 od 186 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Dotys je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z nazobčano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Iščete igračo, v kateri bosta oba uživala? Doppio je parni vibrator z 2 gibljivima rokama, ki ostaneta v položaju, v katerem ju upognete. Ponuja veliko priložnosti, da poskusite nekaj novega v skladu z vašimi erotičnimi idejami. Uporabite ga med predigro ali med seksom, kjer vam bo daljinski upravljalnik olajšal izbiro načina vibriranja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Iznajdljiva oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti obljubljajo eno stvar - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan tako, da je vsaka izkušnja z njim čim bolj osupljiva. Ne samo, da lahko intenzivno vibrira na G-točki, temveč tudi draži klitoris s pomočjo sesalne funkcije. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Popestrite svoje spolno življenje in se prepustite vibrirajočemu obroču C s 7 možnostmi nastavitev priljubljene blagovne znamke Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Si želite doživeti popoln in neobvladljiv orgazem? Predstavljamo naravnost prikupno in visokokakovostno seks igračo OG Pro 2 z neverjetnimi lastnostmi! Zmasiral vam bo točko G in sesal klitoris na ravni, ki jo izberete z deluxe daljinskim upravljalnikom. Zato se sprostite, udobno namestite in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Naj vam roke počivajo in uživajte v tem dvojno stimulirajočem Happy Rabbitu! Poskrbel bo za vašo G-točko in klitoris hkrati. Ima dva kakovostna motorja in tudi svilnato mehko silikonsko površino, ki vam bo všeč. Izbirajte med 15 odličnimi hitrostmi in vzorci vibracij ter razveselite svoja občutljiva mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta razkošna vibrirajoča glava ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegova zaobljena glava je idealna za stimulacijo majhnih erogenih con, motor F-1 nove generacije pa vas bo navdušil s svojo neverjetno močjo vibracij. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je edinstven vibrator, ki so ga oblikovale ženske za ženske. Na prvi pogled vas bo očaralo njegovo svilnato mehko silikonsko ohišje, ki ga tvorijo vrste gub in je odlično oblikovano, tako da se udobno prilega vaši roki. Tako bo dotik vibratorja Iroha Zen popolnoma prijeten, ga razdražil, zasukal in pustil, da vaša vagina podleže tako vznemirljivim občutkom, da boste lahko v najbolj zadovoljnih orgazmičnih stanjih nekaj minut lebdeli nad tlemi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Antony Pink

    Iščete neverjetno in razburljivo veselje po dostopni ceni? Všeč vam bo vibrator Antony! Njegova svilnato mehka silikonska površina vas bo prevzela na prvi dotik, dramatično oblikovana glava pa vam bo prijetno in natančno ugajala, kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v 10 intenzivnih funkcijah in vsakem posameznem orgazmu, ki vam ga prinesejo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne velikosti in hkrati idealen partner ne samo za potovanja! Razveselila vas bo z močnimi in prodornimi tresljaji, ki jih boste s poševno konico usmerili tja, kjer ga boste potrebovali. Poleg tresljajev lahko segreje tudi čutno, kar je bolj seksi, kot si sploh lahko predstavljate. Ljubi ga klitoris, prsi ali karkoli želiš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzen, prava izbira za popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Iskalna oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti so priljubljene z eno zvezdico - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan za vsako izkušnjo, s katero je bolj zastrašujoča. Ne samo, da lahko točka V intenzivno vibrira, s pomočjo fiziološke funkcije stane tudi klitoris. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika z edinstvenimi lastnostmi. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar si želite. Je močan in hkrati zelo tih, ponudil vam bo 8 programov vibriranja in 5 neverjetnih načinov elektrostimulacije ter program za trening medeničnega dna. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje in odkrivanje vaginalnih ali analnih užitkov. Ta prilagodljiv vibrator ima ne le lepo, ampak tudi praktično obliko. Z njim lahko hkrati stimulirate prostato in jez ali pa stimulirate G-točko in klitoris. Njegova funkcija napihovanja zagotavlja občutek polnosti, dodajate pa lahko tudi vibracije v 7 načinih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Odplujte po morju vznemirjenja na otok, imenovan orgazem, s tem osupljivim vibratorjem. Njegovo valovito telo vas bo razvajalo. Njegova majhna velikost bo z vami na poti. Njegovih 5 funkcij vibracij vas bo navdušilo. Njegova vodoodpornost vas bo navdušila med kopanjem. Presenetijo orgazem, ki v tebi vzbudi, potem bo tvoj.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Ta stimulator podjetja Pretty Love bo resnično razumel vaš klitoris in se bo udobno prilegal vaši roki. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Sanjate o nečem prijetnem in zadovoljivem? We-Vibe Touch X je najbolj gladek in najbolj prijeten vibrator vseh časov! Pomagal vam bo sprostiti napetost po celem telesu, z njim uživajte v masažah od glave do pet, predvsem pa bo razveselil in pokvaril vaše erogene cone. Uživajte z njim kadarkoli in kjer koli na telesu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    To ni kateri koli prstan, je svilnato gladek silikonski dragulj z dodanim stimulacijskim delom. Pomagal vam bo do močnejše in daljše erekcije, uživali pa boste v močnih vibracijah, usmerjenih direktno v presredek. Pustite se premamiti s 3 hitrostmi vibriranja in 4 vzorci vibriranja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Natančno, elegantno in razkošno! Vibrirajoči prstan Soiree bo navdušil njega in njo. Popolnoma je zasnovan tako, da med ljubljenjem na najbolj prijeten način stimulira klitoris in hkrati podpira erekcijo ter zaradi krčenja penisa tudi okrepi vrhunec. Uživajte v še boljšem ljubljenju, več izkušnjah, več strasti in več ljubezni za oba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Ali potrebujete majhno orožje, ki ga lahko vedno nosite s seboj, če slučajno srečate volkodlaka, čarovnico, vampirja ali drugo pošast? S tem mini vibratorjem boste vedno pripravljeni in njegovih 10 funkcij vibriranja vas bo navdušilo z epsko močjo. Hkrati ga lahko združite s svojim najljubšim dildojem Lock On in dodatno podprete njegovo nedvoumno moč. Oborožite se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta mini vibrator Luxury Bullet vas bo navdušil s svojim značilnim stimulativnim diamantnim vzorcem in 10 vibrirajočimi funkcijami za vznemirljivo raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Ali želite čutiti popolno zadovoljstvo globoko v sebi? Pulse Union vam bo pokazal dih jemajočo in zasvojljivo ciljno stimulacijo na točno tistem mestu, kjer se rodi prava blaženost. Preizkusite, kako je v roki držati razkošno erotično igračo, ki zapeljivo prisesa na 5 načinov. In kaj več? Pulse Union lahko združite z aplikacijo Svakom in pustite, da vaše navdušenje narekuje na daljavo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Iščete način, kako popestriti delovni večer? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovan je bil diskretno tako, da tiho zdrsne tja, kjer je bilo potrebno, in učinkovito opravlja svoje poslanstvo. Je odlično dimenzioniran stimulator, ki bo všeč vsem spodnjim hlačam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovativni Satisfyer Threesome 3 s 3 leti uporabe in 3 pogonskimi motorji zagotavlja stimulacijo lobanjskih stanj in klitorisa na širokem območju. Mehki silikon je tako poseben v koži.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Iščete univerzalni vibrator, da bi odkrili čudovite učinke vibracij? Nyly je primeren za vse priložnosti! Ima vrtljivo podlago, s katero lahko določate hitrost in tudi zaobljeno konico za udobno in prijetno vstavljanje. Z njim odkrijte svoje telo in njegova občutljiva mesta, razburljivo bo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavljajte si, da se lahko kadarkoli in kjer koli prepustite močnim in diskretnim vibracijam! Kje bi ga poskusili prvič? V dolgočasni službi ali na vročem zmenku? Sprehajanje psa? Ne moremo govoriti o vaših fantazijah, lahko pa predstavimo ta ergonomsko oblikovan vibrator, ki cilja na G-točko in hkrati stimulira klitoris. Uživajte v 10 načinih vibriranja, ki bodo samo vaši, kadarkoli in kjerkoli!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste bili vedno neodločni? Heady je točno tista igrača, ki jo potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih enostavno zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika pa je kompaktna, ergonomska in tudi čutna. Imejte Headyja vedno ob sebi in uživajte z njim, kadarkoli želite – sam ali v paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 186 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.