×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 10 - 14,9 cm gladko stimulativno

Elementi 65 do 96 od 555 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Vrata nove zabave se vam šele odpirajo, zato se ne bojte in pridite pogledat, kaj je za njimi. To je neverjeten vibrirajoči brezžični analni čep!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je zdaj še večji! Analni čep Ace smo ustvarili, da vam ponudimo vse, kar ste si kdaj želeli od analnih čepov.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Delicious Fullness Vibrating Buttplug

    Želite doživeti analni užitek iz filma? Ta vibrirajoči analni čep Delicious Fulness vam bo zagotovil ciljno stimulacijo živčnih končičev v danki. Uživajte z ali brez vibracij in odkrijte srečo za svojimi zadnjimi vrati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Fascinate Pink

    Duo kroglice, zelo domiselna in ergonomska zasnova, higiensko vrhunski medicinski silikon.

    28,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Set Pink/Purple

    Komplet žogic Joyballs vam bo pomagal učinkovito krepiti mišice medeničnega dna, hkrati pa vam bo dal nežno stimulacijo, ki vas bo prijetno pripravila na strasten večer s partnerjem. Ta izdelek so oblikovale ženske za ženske, ima estetsko prijeten videz, ergonomsko obliko in je zelo enostaven za uporabo. Joyballs Secret Set je luksuzni set žogic Venus, ki ga priporočajo ginekologi in popolni začetniki.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus je ustvaril Ace. Vse, kar ste si kdaj želeli od analnega čepa. Ta MEDIUM vibrirajoči analni čep je izdelan iz udobnega silikona, njegove stimulativne učinke pa še povečajo izbokline na peti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Black

    Z Nipple Play Vacuum Twist Suckers eksperimentira z draženjem bradavic in prijetnim sesanjem. So diskretne in kompaktne skodelice, ki jih pritrdite na bradavičke in jih pustite, da podležejo vakuumskemu pritisku in intenzivni stimulaciji, ki jo nenadoma povzročijo ter občutkom orgazma. Veselite se, vrtite, uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Penis čep za uriniranje in ejakulacijo. Začutite ga v sečnici, zmasirajte in uživajte! Penis Plugis Piss Play iz You2Toys bo odličen pripomoček za vse, ki hrepenijo po novem užitku. Ta votli čep je zasnovan za sondiranje in je izdelan iz 100 % silikona, je prilagodljiv in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min Mehak na dotik, gladek in vodoodporen je narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Friend with Benefits Amelia Harper Masturbator

    Se kdaj počutiš malo osamljeno? Amelia Harper bo vedno tukaj z vami! Vsaj njena vagina v podobno kompaktnem masturbatorju. Očarala vas bo s svojo mehkobo in realističnim občutkom, ki vam ga bo dala zahvaljujoč svoji notranji strukturi. Ne pustite se prepričevati in bodi zapeljan!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kdaj drugače kot zdaj odkriti dvojno stimulacijo orgazma! Ta stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 vibracijskimi funkcijami, ki zagotavljata vznemirljivo stimulacijo prostate in jezu, tretji motor pa poganja vrtljive kroglice s 3 hitrostmi. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite čutno kombinacijo funkcij samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker

    Dvojno orgazmično delovanje za dvojno zabavo! Anatomsko oblikovano skodelico vibracijskega sesalca za vagino potisnite nad vagino in s stiskanjem ročne črpalke ustvarite vakuum.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • O-Products Bunny Tail Pink

    Se želite jebati kot zajci? Dopolnite pristno vzdušje živalskih norčij s tem super nežnim repom. Sladka roza barva, puhasto krzno in prijetno vznemirljiv občutek v vašem analnem prostoru, vse boste dobili z Bunny Tail žebljičkom iz O-Products po zelo ugodni ceni!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Ogromen črn čep za zadnjico s priseskom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Podvojite užitek in zabavo z analnim vibratorjem za nadzor. Nehajte se prepirati o vozniku in uživajte v dvojni penetraciji brez vključitve drugega partnerja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Star Beads Small Silver

    Želite popestriti prtljažna vrata? Ta čudovit zadnjični čep z bleščečim kamenčkom v dnu bo poskrbel, da bo vaša zadnjica dobesedno zasijala in vas hkrati prijetno stimulirala. Njegova elegantna oblika vam bo dala resnično dih jemajoče občutke, tako pri vstavljanju, nošenju in odstranjevanju. Sestavljen je iz 3 raztegljivih kroglic in ima razširjeno dno. Uživajte v dotiku visokokakovostnega aluminija, predvsem pa v elegantnem, lepem videzu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Boš odprl svoja zadnja vrata? Ta komplet 5 analnih dilatatorjev je zasnovan za analne začetnike, ki jim pomagajo postati napredni analni ljubitelji. Čepi imajo obliko za enostavno vstavljanje, koničast konec in podaljšano podlago. Izdelane so iz trde in gladke ABS plastike, tako da jih lahko kombinirate z vsemi vrstami maziv. Uživajte v analnem ekstazi in postopnem raztezanju.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Medium

    Klasična igrača za začetnike, 5,5-palčni analni čep Doc Johnson, ima gladko obliko kapljice, ki je idealna za prvo vstavljanje.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden Butt Plug

    Zasnovan je na klasični zasnovi s togo, gladko silikonsko obliko in zaobljeno konico, ki poišče vaše občutljive točke in jih obsije z različnimi hitrostmi vibracij.

    24,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Če želite v svojih analnih igrah doživeti bolj intenzivne občutke, ne smete zamuditi tega edinstveno zmogljivega stimulatorja prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Narejen je iz higienskega in visokokakovostnega silikona (Elite Silicone), je polnilni in predvsem ergonomsko oblikovan tako, da vam zagotavlja ne le udobje, ampak predvsem zadovoljstvo. Prepustite se dih jemajočim funkcijam, neverjetnemu vznemirjenju in eksplozivnim orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Desi Love Balls Pink

    Vaginalne kroglice za vsakodnevno uporabo. Izdelki Feelz Toys so narejeni iz 100-odstotnega medicinskega visokokakovostnega silikona.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošel Shoty v tvojem spolnem življenju, ki nikoli ne bo isto, saj bo kmalu postalo še boljše! Shoty je mini vibrator klasične oblike in zaobljene konice za natančno stimulacijo. Polni se preko USB kabla in vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. Uživajte v njegovi moči, mehkem dotiku in tudi opojnih orgazmih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Squeeze-It Squeezable Slender Dildo Purple

    Žametno mehak, čvrst in neskončno oblikovan, takšen je dildo Squeeze-it! Narejen je iz edinstvenega silikona Silexplax, ki vam omogoča, da dildo upogibate in oblikujete glede na vaše potrebe. Segrejte ga v mikrovalovni pečici ali vreli vodi, oblikujte in ohladite v hladilniku in oblikovana oblika dilda bo ostala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Black

    Poslušajte svoje želje in okuse ter uživajte v svojih najljubših analnih igrah. Jelly Rancher Ripple T-Plug je zelo mehak in tako zagotavlja udobno uporabo. Vaše telo bo to zlahka sprejelo in vaše erotične igre, povezane z analom, bodo nenadoma postale bolj zabavne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 555 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.