×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno 10 - 14,9 cm

Elementi 193 do 224 od 801 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • NMC Liquorice Dip Butt Plugs Set

    Komplet 3 analnih čepkov različnih velikosti, ki vam bodo zagotovili popolno analno stimulacijo in užitek.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Črni mini vibrator, okrašen z bleščečimi kamni z gladko površino, bo s svojo eleganco očaral vsako sodobno žensko. Ima majhne dimenzije, a tudi močne vibracije, ki bodo maksimalno stimulirale vsak del vašega telesa, za katerega se odločite ugajati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Purple

    Poslušajte svoje želje in okuse ter uživajte v svojih najljubših analnih igrah. Jelly Rancher Wave T-Plug je zelo mehak in tako zagotavlja udobno uporabo. Vaše telo bo to zlahka sprejelo in vaše erotične igre, povezane z analom, bodo nenadoma postale bolj zabavne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Očarljivo na pogled in prijetno za predstavitev! Odkrijte vznemirljive možnosti s tem analnim čepom s prijetno valovitim telesom. Ni ne dolg ne kratek, njegov premer 27 mm pa je samo za popolne začetnike. Narejen je iz prijetno mehkega medicinskega silikona in vaš analni bo skozi tresljaje čutno dražil.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Round Butt Plug Medium

    Sferični analni čep z ravnim dnom. Srednje velikost 5,5 cm bodo cenili predvsem tisti, ki že imajo izkušnje z analnimi igrami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa in predvsem oralni seks bo vsako žensko spravila v raj, o tem nihče ne dvomi. Dame poskrbijo za popolno in raznoliko stimulacijo s pomočnikom, ki bo delal točno to, kar želi, vsak dan umirjeno in vsakič malo drugače. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki posnema oralni seks, ki vključuje različne nastavke in ima seveda različne hitrosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Masturbator za sesanje spolovila NINJA zagotavlja fantastično oralno stimulacijo in se tudi samozdravi. S funkcijo segrevanja boste dosegli najvišjo temperaturo 45 stopinj Celzija, vklopite in izklopite pa jo lahko ločeno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Kaj pa, če svojega tiča oblečeš v nov plašč? Ta rokav čutno obkroži vaš penis in ga opremi s strastnimi grebeni. Ima odprte konce, povečuje obseg in hkrati podpira erekcijo in okrepljen vrhunec obeh partnerjev. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Vam draženje prostate koristi in bi radi poskusili kaj boljšega od prsta? Ta stimulator prostate vam bo dal neverjetno vznemirjenje zahvaljujoč vibracijam! Ima idealno obliko za te igre, ki vas bodo popeljale v raj. Preizkusite vseh 12 funkcij vibriranja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tailz Vibrating Narrow Anal Plug With Tail Fox White

    Sprostite neulovljivo in elegantno snežno zver, ki se skriva v vas! Preobrazite se v poljsko lisico, belega volka ali lepega hišnega ljubljenčka, ki od užitka zavpije, ko odkrijete 3 hitrosti in 7 funkcij bingljajoče blaženosti! Zaradi daljinskega upravljalnika je ta vtič zelo enostaven za uporabo pri samostojnem igranju, zelo zabaven pa je tudi, ko moč predaš partnerju. Izjemno mehko in puhasto umetno krzno je tako neustavljivo, da se vaš ljubimec ne bo mogel držati stran od vas, medtem ko bo čep brenčal v vaši luknjici.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Lisa Ann Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Želite imeti lepo Liso Ann samo zase? Nemogoče bo postalo resničnost s to realistično vagino, ki je prožna, mehka, prijetna in lepa, kot je oblikovana po roži same Lise Ann. Svojo novo ljubezen udobno držite v roki in okusite njeno ozko režo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite uživati v vznemirljivih zabavah, povezanih z analno stimulacijo, na nov in še boljši način? Le seznanite se s Plug-ilicious 1 pin, ki se ne odlikuje le zaradi izjemno močnih tresljajev, temveč tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacije na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar bi morali vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte v popolni samozadovoljevanju in učinkovito stimulirajte najbolj občutljive dele svojega penisa s to edinstveno napravo. Gre za vibrirajoči silikonski stimulator, ki je usmerjen v spodnji del penisa, ki bo s svojimi funkcijami popolnoma navdušil.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Eden najbolj priljubljenih masturbatorjev končno pri nas! Je čudovita replika vulve z zaprtim koncem in čudovito notranjo stimulativno teksturo. Udobno se prilega roki in je tudi enostaven za čiščenje. Ljubite realistične občutke, o katerih sanjate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Udoben mastrubator z valovito teksturo iz zelo prijetnega in prožnega materiala. Linx Wave Sucker Stroker je pregleden in vam bo omogočil tudi uživanje v vizualni izkušnji vaše masturbacije. Ergonomska oblika se ne prilega le vaši roki, ampak je še posebej všeč vašemu penisu. Dobra stvar so tudi luknjice, v katere lahko vstavite mini vibratorje (niso priloženi v paketu) in vseeno malo nadgradite svojo izkušnjo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venus Purple Beads

    Čudovite kroglice Venus z blagovno znamko Feelztoys Desi Love Balls, pakirane v elegantni škatli. Vse lastnosti teh kroglic venus jih uvrščajo v sam vrh izdelkov, so prijetno mehke in upogljive brez vonja, neporozni material - čisti silikon. So hipoalergeni in zelo enostavni za vzdrževanje, testirani na ftalate. Zelo učinkovito in primerno za krepitev vaginalnih mišic.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Zatič b-Vibe Rimming 2 komaj čaka, da ugodi vašemu analu. Pri tem mu bodo pomagale vrtljive kroglice in vibracije, ki mešajo konico žebljička. Ta kompaktni zatič vam omogoča igranje razburljivih iger v javnosti zahvaljujoč brezžičnemu krmilniku in bo spodbudil vsa mesta, ki to zahtevajo. Narejen je iz prvovrstnega silikona, zato je svilnato mehak in varen za telo ter se polni preko USB-ja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Toplo elegantno za G-točko ali prostato, torej zanj in zanjo! Hkrati bo stimuliral prostato in nasip ter pojedel točko G in klitoris. V njegovem mehkem ohišju imata skrita dva zmogljiva motorja, ki vas bosta zagotovo razveselila! Pustite si biti zadovoljen!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Začutite razburjenje kjer koli lahko s tem stimulatorjem Dream Toys, ki ne bo le vibriral na vaši občutljivi točki p, ampak se bo tudi ujeli za penisom in modi. To bo povečalo erekcijo do maksimuma, voznika pa bo le vzelo v roko in narekovalo vrsto vibracije, po kateri hrepeniš.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Odkrijte, kaj si vaš analni želi, ta klin z edinstveno obliko vam bo z veseljem pomagal! Narejen je iz vrhunskega silikona, ki je prijetno mehak in prožen. Končni ročaj tako zagotavlja enostavno rokovanje in hkrati varnost.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga 3D Module

    Stene tega objekta krasijo naključno dvignjeni bloki. Izstopajoči bloki se drgnejo ob vas in dajejo čvrst občutek, medtem ko se umaknjeni bloki oprijemajo in poudarjajo ton.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Flawless Clear Anal Plug 4.5"

    Svetlo prozorna serija erotičnih igrač Lovetoy vas bo popeljala k srcu! Končno imate priložnost, da odkrijete nove ravni užitka s super realističnimi pripomočki, ki vam bodo dali največ občutkov. Tako pogumno!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Nipple Play Vacuum Twist Suckers je poskus z dražbo bradavic in sprejemljivim rezanjem. Diskretni in kompaktni črvi, ki jih obrišete na bradavičke in jih spustite, so podvrženi vakuumskim pritiskom in intenzivnim stimulacijam, ki jih ne povzročijo nenadoma in orgazma. Veselite se, nemirno, zabavajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Naj vaša zadnja vrata obnorejo od navdušenja! Te vibrirajoče napihljive kroglice zdrsnejo v notranjost v napihnjenem stanju in se nato napihnejo tako, da vas napolnijo do roba. Uporabite daljinski upravljalnik in izbirajte med 7 intenzivnimi hitrostmi tresljajev v ergonomski podlagi in vsak dan odkrijte nepozabna doživetja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Dixx 5.7 Inch Dual Density Dildo Skin

    Še nimate pravega? Gospod. Dixx je vsekakor dober adept! Skriva trdno jedro kot prava trda erekcija, njegov zunanji del pa je prijetno mehak in gladek kot pravi penis. Vaše izkušnje z njim bodo popolnoma realne! Ima tudi modelirane žile, želod in moda. Zato uporabite močno končno sesanje in pojdite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Stroke Sleeve Clear

    Razburljivo, elegantno in moderno. Takšen je ta masturbator z mehkimi stimulativnimi grebeni, ki vam bo ob vsakem gibu podal nov val užitka. Ali pa ga obrnite na glavo in poskusite njegovo gladko stran. Je zelo prilagodljiv, a hkrati tesen in je izdelan iz varnega TPE materiala. Pojdite do svojega orgazma na novi, neprehojeni poti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Queens S Pink

    Sodoben, visokokakovosten in estetski dildo z naramnicami brez pasu. Narejen je iz zelo udobnega upogljivega silikona in verjemite, da se boste vanj zaljubili! S svojim nosilcem bo zadovoljna, saj boža točko G in uporaba bo res zelo navdušena.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 801 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.